Jums vajadzēs :
1 maza zaļa kāpost galva
1 mazs (vai vidējs) burkāns
1 liels Granny Smith ābols
rozīnes
ķimeņu sēklas
parastā (vai arī sojas) salātu majonēze
parastais (vai arī sojas) piens
svaigi spiesta citrona sula
cukurs
sāls
melnie pipari (sasmalcinātos)
Pagatavošana:
Paņemiet ļoti lielu bļodu. Sagrieziet kāpostu. Nomizojiet un pēc tam sarīvējiet burkānu. Nomazgājiet ābolu un pēc tam nenomizotu sasmalciniet un viegli samaisiet ar 1 (zupas)karoti citronu sulas, pēc tam abola gabaliņus pievienojat kāpostam un burkānam lielajā bļodā. Pēc tam pievienojiet 2 (zupas)karotes ar rozīnēm un 1 (zupas)karoti ar ķimeņu sēklām. Nolieciet malā uz kādu laiciņu.
Mazā bļodiņā vai blenderī ievietojiet 2/3 glāzi (1 glāze = apmēram 250ml) majonēzi, 1/4 glāzi piena, 2 (zupas)karotes citrona sulas, 1 tējkaroti cukura, 3/4 tējkaroti sāls, 1/4 tējkaroti melnos piparus. Un samaisiet / sablendējiet līdz vienmērīgai konsistencei un pievienojiet pie pārējām sastāvdaļām lielajā bļodā un samaisiet.
Ieteikums : pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas, ja liekat ledusskapī tad apklājiet ar pārtikas plēvi, apēst 1 dienas laikā.
Recepte ņemta no Robinas Robertsones pavārgrāmatas - "The Vegetarian meat & potatoes cookbook"'.
Bet kā pagatavot rakstīju ar saviem vārdiem. No orģinālā atšķiras ar pāris vārdiem, protams produktu daudzums, kas jaizmanto ir tāds pats neko nemainīju. Bilde arī manas tāpēc ir orģināl raksts.