local-stats-pixel fb-conv-api

Francijas likums cīņai ar žūpām?3

4 1
Francijas parlamenta apakšpalāta, Nacionāla asambleja, 6.martā pieņēma likumu, kas aizliedz lētu bezmaksas alkoholu, ziņo „” Le Parisien”. Runa ir par tā dēvētajiem open bars, tajā skaitā reklāmas kampaņām un jaunu produktu virzīšanas akcijām, kad klienti var nogaršot alkoholu bez maksas vai par simbolisku maksu. Jaunais likums aizliedz piedāvāt alkoholiskos dzērienus bez maksas komerciālos mērķos vai pārdot tos pa simbolisku cenu.
Francijas vīndaru reģionu pārstāvju ievērojama spiediena dēļ likuma sākotnējā tekstā tika ieviests labojums, kurā teikts, ka aizliegums neattiecas uz svētkiem un gadatirgiem, vīndaru pasākumiem un vīnu degustāciju.
Likuma autori atzīmē, ka tas vispirms ir vērsts uz cīņu ar alkoholismu jaunatnes vidū, likumam jātraucē jaunatnei ātri un lēti apreibināties. Tuvākajā laikā Francijas deputāti tāpat plāno izskatīt likumprojektu, kurš ierobežos alkohola pārdošanu degvielas uzpildes stacijās. Šai iniciatīvai ir jāsamazina alkohola lietošanas pie stūres gadījumu skaits.
4 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
pasaule juuk praataa!! un viins vispaar ir alkahols ?! wtf :D
0 0 atbildēt
Lame !
0 0 atbildēt
viins ir kautkaada huinja. es labaak alu dzeru.
0 0 atbildēt