local-stats-pixel fb-conv-api

Francijā plosās spēcīgi vēji4

16 1
Francijas dienvidrietumdaļā sestdienu plosās spēcīgi vēji, pārraujot elektrības padevi aptuveni miljonam mājsaimniecību.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reģionālais elektrības tīkla operators ERDF informēja, ka Žirondes, Landi un rietumu Pireneju reģionos lielākā daļa mājsaimniecību ir bez elektrības.

Vētra arī sagāzusi kokus uz autoceļiem, apgrūtinot tehniķu darbu elektrības padeves atjaunošanā.

Vēja ātrums reģionā sasniedza 40 metrus sekundē, liekot apturēt Bordo un Tulūzas lidostas darbību.

"Air France" arī atcēlusi vietējos reisus, kuriem bija paredzēts šķērsot vētras zonu.

Pireneju vidienes reģionā slēgtas slēpošanas stacijas, bet Tulūzas un Bordo apkārtnē apturēta arī dzelzceļa satiksme, jo uz sliedēm ir sakrituši koki.



Labi jau viņiem neklājās, bet viņiem ir vismaz viens pašapziņas cēlējs - viņiem nav tādu vētru, kā Montreālā!
16 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
a kā tad ir moreālā?
0 0 atbildēt
Montreālā? Viņiem no gaisa krīt ūdens piles, kuras stāsts ir sekojošs - augšā, atmosfērā, šī pārsla sasalst, bet, kad viņa nonāk tuvāk zemei, viņa uzreiz atrodās siltas gaismas masā, kā rezultātā, pārsla pārvēršās par lietu, bet kad atkal pārsla ir tuvāk zemei, tā atkal sasalst (gandrīz) un kad pieskarās zemei, tas viss sasalst. Montreālā tas šits krīt tik ļoti, ka elektrības vadi ir tik apledojuši, ka to svars ir tāds pats, ja ik pēc 3 metriem būtu piedaudzis cilvēks (vidējas miesas būves)! Lūk, tā!
0 0 atbildēt
a kur ir Montreala :D ??
0 0 atbildēt
Kanādas dienvidu pusē - ASV ziemeļdaļā. Kanādas pilsēta..
0 0 atbildēt