local-stats-pixel fb-conv-api

Filmu mīļiem - Never Back Down(Nekad nepadodies)14

28 1
Džeiks Tailers ir pusaudzis, kas bieži vien savas problēmas risina ar dūru palīdzību. Kopā ar ģimeni viņš tikko pārcēlies uz citu pilsētu. Iepriekš Džeiks bija futbola komandas zvaigzne, bet jaunajā dzīvesvietā drīz vien iegūst karstgalvja un kaušļa reputāciju. Kādā no skolas ballītēm Džeiks iesaistās kautiņā ar vietējo ķildnieku Raienu un smagi zaudē viņam. Atriebības alku vadīts, Džeiks iestājas cīņas sporta klubā MMA. Pavisam drīz viņš saprot, ka MMA nav vienkārši cīņu klubs, bet arī mākslas veids. Džeikam nāksies savaldīt savas dusmas un iemācīties pacietību un disciplīnu, lai apgūtu MMA mākslu un uzvarētu izšķirošajā cīņā. Vienu no galvenajām lomām šajā dinamiskajā grāvējfilmā atveido Džimons Honsū („Asiņainais dimants”). Vienu brīdi viņa bija mana mīļāka filma, tādēļ mans vērtējums 8/10.
IMDB vērtējums 6,1 vērtējuši 12,459.

28 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
esmu redzējusi.. tieshām laba emotion
3 0 atbildēt
filma pavece,bet ir ritigi skatama
1 0 atbildēt
Tikko noskatījos, sen nekas tik amerikānisks nebija redzēts. Ja man būtu 13 gadi un mani skolā sistu, visticamāk arī fanotu par šo filmu.
2 1 atbildēt
ahhhhhhh........ shitaa ir zbis filma :D Taka pats ar karate nodarbojos, tad shitas filmas es vnk dievinu emotion
0 0 atbildēt
laba filma.. emotion
0 0 atbildēt
Shitā filma ir laba :) vismaz man patika kad skatījos !
0 0 atbildēt
filma iir ok emotion
0 0 atbildēt
nice :)
0 0 atbildēt
vispār viņiem bija liela nojausma, jo filmas veidošana piedalijās vairāki MMA treneri kas apmācija aktierus:)
0 0 atbildēt
Tiinju filma....
0 0 atbildēt
es nemaz nebiju vīlies noskatoties šo filmu!
0 0 atbildēt
creative, spēcīgi vārdi priekš "tēneidžera".
0 0 atbildēt
Jaacer, ka vismaz sizhets ir labs. Shaubos, ka tik komerciaalas filmas veidotaajiem bija kaut mazaakaa nojausmas par to ,kas taads MMA ir kur taads dziivo :D Treileris jau vien pasaka visu.
0 1 atbildēt
Piekrītu pigoram ! Jēziņ, kaut kādu tik banālu un saturiski nepilnvērtīgu papagaiļa murgu vel nebiju redzējis... emotion Visa filma saturiski ir tendēta uz teeneidžeriem, filmas autori jau atkal ir lietojuši seno formulu - teeneidžers kuram saliek pa ģīmi no sākuma un pēc tam šis grib pāri darītājam atdarīt ! Plus vel pa vidu ir tizla mūzika ko saprot tikai tīņi ( labākajā gadījumā ), smukas beibes (nu kā nu kuram ), galvenā varoņa pārdzīvojumi ( tik uzspēlēti un nejādzīgi ka dusmu rauj , jopt vai ), kaut kādi tizli turnīri, tēneidžeru problēmas (uuu, cik svarīgi). Ar to es cenšos teikt ka man nepatika un nevienam neiteiktu šo filmu ! emotion
1 3 atbildēt