local-stats-pixel fb-conv-api

Filmas 121

11 5
Te būs mans viedoklis par 2 filmām , tas ir tā pat kā man bija apraksti par seriāliem.

http://www.spoki.lv/aktuali/Seriali/39020 <--- Links Uz Iepriekšējo rakstu, kurā ir linki vēl uz iepriekšējiem :D

Green Street Hooligans

Par ko Filma:

Filma ir par to, kā puisis tiek izslēgts, no augskolas amērikā un tāpēc dodās uz angliju pie savas māsas, kur iepazīstās ar savas māsas vīra, brāli, kas ir Futbola huligāns un , kas jauno puisi arī iesaista tajā visā. Sākumā viņi vienkārši izrēkinās ar citu klubu fanātiem, jeb katram klubam ir tāds kā Holigānu bars, kas pēc katras spēles sarīko grauytiņus pret citu klubu Holigāniem. Bet Pati spraigakā darbība notiek tieši tajā, ka starp divu klubu fanātiem ir samilzis konflikts no tā, kas notika pirms vairākiem gadiem, kā tieši dēļ filma nesastāv tikai no kaušanās prosta tā ir arī kautkāda intriga :))) (Filmu redzēju diezgan pasen tāpēc pārāk labi vairs neatceros visu precīžo darbību)

Mans Viedoklis:
Iesaku visiem noskatīties, protams, mani papusei neapmierināja bieži pielietotās rupjības, jeb tā valoda, bet ja nebūtu to visu lamu vārdu, tad tas jau nebūtu, tas, tad Holigāni būtu kautkādi pediņi ar kastetēm :D Un filma ir intresanta arī ar savu nobeigumu un vispārējo darbību nav tāda vienkārša Holivudas kautkādas filmas kopija :)

Transformer

Par ko Filma:


Filma ir par Labajiem Robotiem (autoboti, vai kautka ta), kas atlido uz zemes, lai atrastu un nosargātu Kubu(Allspark) no ļaunajiem robotiem (septikoni), kuru līderis ir Megatrons, kas jau vairākus gadsimtus īstenībā atronās uz zemes , bet tikai nekustīgā formā, jo tiek nepārtraukti saldēts slepenā USA bāze un vienīgais kas var pateikt, kur ir Kubs (allspark) ir ļoti veca un jau miruša Pasaules apceļotāja briles, kas tagad jau pieder viņa mazmazdēlam vai mazmazmazdēlam, kuru aizsargā automobīlis Autobots Bumblebee. Filma vispārībā ir diezgan forša, jo visi specafekti dot ļoti labu efektu, ka tiešām škiet ka tādi roboti pastāv un pastaigājās klauktur pa zemesvirsmu, varbūt arī tā ir tikai mēs to nezinām, jo visi šie roboti spēj pieņemt dažadas tehnikas formas !

Mans Viedoklsi:

Ai man kā pieaugušam mazam bērnam šī filma diezgan patika, jo Transformeri tomēr piesaista es tieši nezinu ar , ko , bet viņi piesaista tomēr. Kā arī man diezgan patika, tā visa darbība, ka reti, kad nebija tā, ka nenotiek nekas, uz ko varētu paskatīties, jo bieži vien filmās ir tā, ka iet asa darbība un tu tiec sasprindzināt un pekšņi , tas viss beidžas un tēli iegrimst runās, kas atkal tevi nobremzē un turpmāk esoša darbība tevi vairs nespēj tik ļoti iekustināt.

P.S
IR iznākusi arī 2 daļa!!!

11 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Tas gan, vispirms ir jānoskatās, tad jākomentē. Mozh tiešām nav slikta :)
8 0 atbildēt
Uu, Elaija Vuds. Sen nav redzēts. Tomēr šaubos, ka tā filma var piesaistīt :/
8 0 atbildēt
Nav drusku vecas? :D
8 0 atbildēt
Nezinu! Varbūt kāds ieintresēsies un vēlēsies nelegāli nokačāt filmu un nest zaudējumus kino studijām un redzēt to nolāpīto filmU (:
8 0 atbildēt
Ta man pirmaja vieta vel joprojam "Traispotting". GHS otraja vieta laikam.. Transformeri neiekluva topa, jo ir pielidzinama pie visiem Spidermeniem un citiem multiplikaciju varoniem.. Tad jau labak skatos tomu un dzeriju.
7 0 atbildēt
Green street hooligans! filma tika sabojaata ar vecenes iejaukssanos peedeejaa ciinnaa... vnk visas filmas laikaa notureetais ciinnas gars sajaats. pilnibaa dusmu uzsita! iisteniibaa - filma labi paraadiija, ka sievietes lien tur, kur nevajag liist, un vinnu stulbie leemumi sajaaj visu. p.s es neesmu nedz shovinists, nedz seksists, bet ir reizes, kad sievietes klaatesamiiba un riiciiba vnk noved. un taa tas bija ar huligaanu filmu. ja nebuutu izjaukta ciinna, filmai vareetu likt 9 balles, bet taa tikai 6 vai 7.
7 0 atbildēt
ne es šitās esmu redzejusi ne es vinas skatīšos īpaši pa robotiem :D un igauņu filmas es arī vairāk neskatīšos bet tagad ne par to :D
7 0 atbildēt
Nē. Es teiktu filma ir laba tikai es skatījos angļū valodā tas mazliet traucēja , jo akcents bija diezgan liels :) Un tas jau atkarīgs no gaumes, jo taj';a filmā rupjību ir daudz un tā idialogija ir mazliet nepierasta varbūt. Nu atvainojos, ka cik vecas, bet pagaidi tak sākumā vecākas, pēc tam jaunākās :) :D
7 0 atbildēt
nafig šādus rakstus
8 1 atbildēt
kasis - huliganiem nevajadzeeja buut tik dramatiskiem...vareeja mazliet savadaak to visu pasniegt! vnk taa bija kaarteeja filma, kuraa viilos. un tas deell sievietes :D
6 0 atbildēt
esmu redzeejis green street, laba
6 0 atbildēt
Transformeri tomēr patika.. :) :D
6 0 atbildēt
cuda - es tevi mazliet nesapratu? :D :D :D useris - pilnigi pareizi! Tas sievietes dēļ mira tomēr tas galvenais Huligāns, jo ja nebūtu viņas tie 2 būtu palikūši pie viņa un aizsargājuši a tā abiem nācās skriet to sieviški glābt. Bet ja nebūtu viņas tad nebūtu cik dramatiskas beigas ! :)
6 0 atbildēt
Lieliskas latviešu valodas zināšanas.
7 1 atbildēt
useris Nu jā, mazliet savādāk viņi varēja citādi visu filmu viņi vienkārši klapē viens otru, bez pārstājas un beigās notiek dramatiski šokējo;ša upurēšanas :D Sokjis - Transformer the best :)
5 0 atbildēt
piekritu bangout taisniiba pilnigs sviests :D
4 0 atbildēt
otra daļā ir hujņa kvadrātā, neiesaku nevienam skatīties. Tas ir vnk apkaunojums pirmajai filmai
4 0 atbildēt
otrā daļa huligāniem gan nav tika laba emotion bet nu transformeros specefekti ir vienkārši super emotion
4 0 atbildēt
Transformeri laba emotion
4 0 atbildēt
Sanchu - Bet kā jau minēju, katram ir savādāka gaume un tev varbūt nepatiks, bet lai to zinātu ir janoskatās :) pigors - Ja kautkas nepatīk, nelasi!!!
5 1 atbildēt