local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti, kurus esi palaidis garām 297

340 5

interesanti uzzināt ko jaunu

« 1  2  3 »
340 5 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

atbildot uz ltniksgt komentāru " Kreisā plauša ir mazāka nekā labā, tādēļ, lai... " par gr*šanu jā. nevienmēr, bet vairāk tomēr.

0 0 atbildēt

atbildot uz keepsmiling komentāru " lai neraudātu, mizojot sīpolus vajag svilpot :) " ir mēģināts?

0 0 atbildēt

dažus, pat daudus zināju, bet interesanti bija ;)

0 0 atbildēt

3 nav taisniba

0 0 atbildēt

Titaniks lietoja CQD, 16. akdies man vairs negribas ta darit bet tas jau ka ieradums

0 0 atbildēt

Kāds var par to nagu un matu augšanu pēc nāves pateikt kaut ko precīzāk? ir dzirdēts, ka neaug un tomēr ir dzirdēts, ka Ļeņinam joprojām nagus ik pa laikam apgriež!!! neko nesaprotu :)

0 0 atbildēt

dažus nezināju. labs raksts. ++ (:

0 0 atbildēt

Daudz ko nezināju!:) +++

0 0 atbildēt

interesanti. :)

0 0 atbildēt

interesanti fakti, lai gan par dažiem vēl varētu pastrīdēties, bet kopumā - interesanti ;) 

0 0 atbildēt

Var neko nekožļāt mizojot sīpolu, pietiek paskalot ūdenī, lai sīpolas sulas koncentrācija samazinās

0 0 atbildēt

Skaņa, kas nāk no gliemežvāka pieliekot pie auss nav viss okeāna šalkoņa, bet gan asins cirkulēšana auss vēnās. ble nu tur tak ir jaabuut debiilam lai taa domaatu, ka taa ir asins cirkulaacija auss veenaas!!! taa tava "okeaana shalkonja" gliemezvaakaa kaa par briinumu tev ir parasta gaisa cirkulaacija, ja veel nezinaaji, ka gaiss nemitiigi cirkulee no gliemezhvaaka aaraa un iekshaa..... un par to gaazveida slaapeklja burbuli pirkstu lociitavaas vsp var bez zarnaam palikt. tad jau tas burbulis var nonaakt asinsritee un tad buus amen, bet kkaa veel neesmu dzirdeejis, ka kaads nomirtu no pirkstu krakshkjinaashanas. tapat arii nepiekriitu par tiem matiem un nagiem - tad jau manai vecmaaminjai ir vajadziigs pedikiirs uz frizieris. un veel taisniiba nav par gr*shanu, papagaili un zakji. nez kur tad ir palicis hameleons? izmira? par google arii. par eritrociitiem arii! tas ir domaats par arteriaalajaam asiniim arteerijas lokaa, nevis pa visu kjermeni, kas nav pilnigi nekads unikaals fakts! par to smekjeshanu ari neticu, jo es gulju ilgaak par visiem savaa maajaa un vieniigaiis no visiem piipeeju. un dazhi te pat atradiisies taadi, kas arii noticees shiim mulkjiibaam. jega tev vispar te tadu rakstu likt?

2 2 atbildēt

Ehh šie pesimistiskie komentāri- mati un nagi tiešām turpina augt, bet tikai dažas sekundes, par gleimežvākiem varētu piekrist, bet neesmu īsti to jautājumu pētījis, vienīgi par to acu piemiegšanu, nevis piemiedz acis divreiz biežāk, bet mirkšķina gan, pārējiem faktiem nezinu kur piesieties, daļa noteikti ir pareizi, par daļu neesmu informēts, tāpēc nekomentēšu :)

0 0 atbildēt

atbildot uz doh komentāru " tu gribēji teikt, no acs ābola.. " nee no varaviiksnenes, jo ta visiem ir viena lieluma...  

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Nagi cilvēkam nomirstot, vairs neaug! ĀDA tik... " tieshi taa!

0 0 atbildēt

24. Titāniks bija pirmais kuģis, kurš lietoja SOS signālu

 

Nav brīnums,ka nogāja pa burbuli

0 0 atbildēt

17.nav taisnība, jo īstenībā nevis mati un nagi izaug, bet pats cilvēks izkalst un saraujās līdz ar to mati un nagi izspiežās uz āruemotion

0 0 atbildēt

11. bildee uz acs ir kontaktleeca

0 0 atbildēt

20. bilde līdz grīdai sexuāla :D

0 0 atbildēt

Hā Cilvēka mati un nagi pēc nāves neaug!!! izžūst un saraujas cilvēka āda tapēc nagi un mati paliek garaki reali viņi pat augt nevarētu!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »