local-stats-pixel fb-conv-api

Esi forever alone?78

1064 15

Arī tu kādreiz esi žēlojies par to, ka esi forever alone? Par to, ka nevari atrast savu īsto. Arī es tā agrāk darīju, bet, vai zini, ir iemesls, kādēļ tā notiek.

Tie, kuriem ir šaura pasaules uztvere, lūdzu, tālāk nelasa.

1064 15 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Meklēt sev otru pusīti ir jauki un visiem novēlu to arī atrast, bet patiesībā mīlestība ir universāla un visaptveroša, un pastāv jebkādos apstākļos. Tie, kas saka, ka ir ''forever alone'' vai kautkā tā, dziļi maldās. Neizteikšos pārāk sarežģīti, jo savādāk uzreiz vajadzētu taisīt rakstu par mīlestību, domu enerģiju, kolektīvo saprātu utt. Tātad vienkārši sakot - Cilvēkus ir jāmīl neatkarīgi no viņu darbībām. Katrs indivīds kautvai vienatnē var sajust mīlestību. Iesaku tikai mazliet pameklēt. Es ticu, ka katrs to var atrast un ir svarīgi pašos pamatos saprast kautvai to, ka mīlestība vieno cilvēkus un ir radīšanas pamatprincips. Savukārt naids mūs padara svešus un sagrauj cerību uz labāku pasauli.

2 0 atbildēt

Uzskatu, ka tās jaunā gada apņemšanās ir tiešām muļķīgas, JO visi padodas jau pirmajās dienās nedēļās. Es arī , kad vēl skolā mācījos, solījos, ka šogad nu es cītīgās mācīšos, bla bla bla. Ha, protams... Bet vienu gadu es izdomāju, ka sev neko nesolīšu (jo solījumu sev ir viegli lauzt). Un tajā gadā, kad neapsolīju, es tiešām sāku pelnīt labākas atzīmes, piepildīju to, ko biju sasolījusi pagājušos gadus.

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

vairāk datorspēles. emotion

Un mazāk domāt muļķības.

1 0 atbildēt

Vajag būt mazākam egoistam un ieklausīties arī citos, sīkumi daudz maina.

P.S.

Dažreiz vajag arī iziet uz ielas. Citādi jau neviens nezin, ka kādā drūmā mājas dzīvoklī pie kompja guļ kāda.

1 0 atbildēt

kā mācītājs ziemassvētku vakarā teica:''Kāda jēga gaidīt nākamo gadu,tu esi tagad un te,tev jāmainās tieši tagad un tieši te!''

1 0 atbildēt

Es apņemos kaut kad jaunajā gadā satīrīt istabu.

1 0 atbildēt

Paldies par rakstu! :)emotion

1 0 atbildēt

Bullshit! Mainīt kaut ko tikai tādēļ, ka, redz, Jaunais gads nāk, tādēļ, ka visi tagad apņemsies un kopā taču vieglāk... tas ir stulbi. Mainīties/mainīt vajag tikai tad, kad Tu to tik tiešām vēlies. Kas notiek ar cilvēkiem, kuri 31. decembrī izsmēķē ''pēdējo'' cigareti, apēd ''pēdējo'' speķa pīrādziņu? Pēc pāris nedēļām viņi sāk sevi žēlot un atgriežas tur, kur bija. Tajā pašā laikā cilvēks, kurš patiešām vēlas mainīties, neko neplāno, bet pēkšņi sāk rīkoties savādāk, zinot, ka tas viņam pašam nesīs labu. Viņš to neafišē, vienkārši dzīvo tālāk un tad kādu dienu kolēģi pamana, cik tomēr viņa ir skaista! Kas par augumu! Kā gan es to varēju nepamanīt? Man panika rakstīt.

Jauns gads - jauna apņemšanās... tas sūkā :)

1 0 atbildēt

labaak abas

1 0 atbildēt

Vairāk laika sev, vairāk laika attīstībai. Te neiet runa par lvlu WoW'ā emotion

1 0 atbildēt

Tiesham raksts labs emotion

1 0 atbildēt

sastreegumu stunda nekas nedarbojas... ^^

1 0 atbildēt

Man jau sen nav nekadu Jauna gada apnemsanos. Ir konkretas lietas, ko velos paveikt un ko velos sasniegt. Es izstradaju ricibas planu, jo no punkta A punkta Z uzreiz noklut gruti, vajag iet caur punktu B, C un ta talak, BET! es reti uzstadu sev terminus, jo tas nomac un trauce. Bet vispar parmainas pienak tad, kad cilveks ir tam gatavs. 

0 0 atbildēt

kaads man nevar iedot Bila Getsa vai Antonio Bandersa bildi ko?

0 0 atbildēt

4. bildi es palikšu zem spilvena.

0 0 atbildēt

atkal vēlviens kas nezin kas ir karma :D

0 0 atbildēt

Sapīgi savā ziņā, bet patiesība :)

0 0 atbildēt

7. Punks visslabak man patika,  Atmest smekeshanu un mazak lietot alhokolu :D tatad lietot var emotion yeah :D ++++ :DDDDD

0 0 atbildēt

nju ko lai saka forsi

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »