local-stats-pixel fb-conv-api

Erotiskie sapņi13

26 2
Erotiskie sapņi dzīves laikā piemeklē katru cilvēku. Sapņi mēdz būt tādi, pēc kuriem cilvēks pamostoties šausminās, nožēlo, sarkst un brīnās, nespēj atgūties un nesaprot, ko un kāpēc redzējis. Šādus sapņus var iedalīt trīs kategorijās: atklāti, simboliski un nenormāli.
Atklāto erotisko sapņu saturs ir vienkāršs: intīmi kontakti ar cilvēku vai būtni, kas tuvināts sapņotāja seksuālā partnera ideālam. Reizēm tādi sapņi atspoguļo noteikta tipa noteiktu apstākļu erotiskās fantāzijas u.tml. Simboliskie erotiskie sapņi ir cilvēka zemapziņas spēles, kas kādu iemeslu dēļ neļauj cilvēkam kavēties domās par seksu. Tādā gadījumā zemapziņa atriebjas, piedāvājot cilvēkam sapņus - simbolus ar dažādiem, gigantisku izmēru augļiem un dārzeņiem, lidojumiem, šauriem koridoriem, kritieniem un līdzīgiem simboliem, kurus aprakstījis jau Zigmunds Freids. Nenormālie erotiskie sapņi biedē un apstulbina. Tādos klusā, pelēkā "pelīte" pēkšņi ierauga sevi piedalāmies sadomazohistiskās lesbiešu orģijās, bet "īsts vīrietis" nokļūst sava dzimuma cilvēku seksuālās uzmanības centrā. Pēc tādiem sapņiem cilvēki ir apstulbuši un nezina, ko ar sevi iesākt, citus sāk vajāt aizdomas par to, ka viņi līdz šim nav nojautuši par savām patiesajām seksuālajām vēlmēm. Šādi sapņi patiesībā liecina par ko citu: par rūpīgi slēptām rakstura īpatnībām, par vēlmi iesaistīties un draudzīgiem glāstiem, par augstām un arī vienkāršām seksuālām prasībām, slēptām vēlmēm, kas saistītas ar varu sabiedrībā un ģimenē utt. Ja t.s. nenormālie sapņi cilvēkam rādās regulāri, būtu ieteicams apmeklēt psihologu, lai noskaidrotu sapņu cēloni. Tāpat arī jāatzīmē, ka erotiskie sapņi visbiežāk piemeklē tos, kuri reālajā dzīvē saskaras ar seksa trūkumu, un seksuālo uzbudinājumu cilvēks naktī var izjust pat vairākas reizes.
26 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
nu mans lāsts - sapņus neatceros vspār :D pat nezinu tas ir labi vai slikti šajā gadījumā :D
3 0 atbildēt
njaam interesanti.. :D vaj nu tādus nekad neesmu nosapņojusi vai aŗī vnk neatceros :D
2 0 atbildēt
Par simbolismu runājot: "Dažreiz cigārs ir tikai cigārs", nav ko te šauros koridoros saskatīt saistību ar seksu.
2 0 atbildēt
man tadi sapni ik pa laikam radas, vieniga problema kad sapni ar meiteni viss ir noskaidrots un jasak TO darit tad parasti sapnis partrukst :( :D
2 0 atbildēt
Inchii var jā, bet tur atkal citi faktori kapēc var utt. Rīta stienis ;D
2 0 atbildēt
lifija vai arī šobrīd kauns par tiem ;)
1 0 atbildēt
sapņa laikaa var beigt?
1 0 atbildēt
Diezgan reta parādība...
1 0 atbildēt
....Traki
1 0 atbildēt
:)
1 0 atbildēt
Man atklatie un nenormalie tikai radas emotion
2 2 atbildēt
psc zirgs nuuuuuuuuu zirgssssssss cmoooooooooonnnnnnn :D :D :D :D a ta tava īstā bilde? :)
0 0 atbildēt
peedeejaa laikaa jau paaraak daudz taas pezhinjas sapnjos raadaas :/
2 2 atbildēt