local-stats-pixel

Elektroniskās cigaretes airsmoke - lielisku dāvanu laiks5

30 3

Laba dāvana - tā ir kvalitāte, inovācija un oriģināls dizains. Elektroniskās cigaretes EL-CIG no AirSmoke ir stilīga un neaizvietojama dāvana smēķētājiem.

Šo skaisto un prakstisko dāvanu novērtēs gan vīrieši, gan sievietes. Jo garšu daudzveidība, nikotīna daudzuma pakāpes un dizaina un noformējuma risinājumi ļauj piemeklēt tieši tādu komplektu, kas atspoguļos cilvēka individualitāti.

Plašais AirSmoke sortiments ir pieejams jebkuram maciņam, kas padara dāvanas meklēšanu par patīkamu laika pavadīšanu. Ekonomiski, premium un ekskluzīvi elektronisko cigarešu un cigāru komplektu varianti kļūs par ērtu un noderīgu dāvanu, jo iespējamība izmantot to vietās, kur parasto cigarešu izmantošana ir aizliegta (lidosta, restorāni, klubi, boulinga centri, viesnīca u.c.), padara EL-CIG par ļoti vērtīgu atribūtu smēķētājam.

Elektroniska cigarete - tā nav tikai oriģināla dāvana, bet arī rūpes par tuvinieku, kurš noteikti novērtēs to, ka nenotiek degšana, nav nepatīkamas smakas un kaitīgo dūmu lietojot EL-CIG.

Reklāma
Reklāma
30 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

brālis skolā stundas laikā pīpēja un skolotāja pat nepamanīja :D

5 0 atbildēt

iesaku laba štelle ...... vispar nesmird pec tam un ari piipet vari gandriz jebkur... 

0 0 atbildēt

Es arī tētim nopirku. Tikai citas firmas. Teica, ka labas :)

0 0 atbildēt

taka udenspiipe... piipe sito bet parasto tapat pectam gribas emotion

0 0 atbildēt