local-stats-pixel

Ekonomikas policija slēdz vienu no Latvijas lielākajiem to25

12 0
Ticesi ja teikshu ka te nekaa nav? - šādu uzrakstu varam ieraudzīt apmeklējot vienu no Latvijas iecienītākajiem torentu trakeriem Outlaw.lv. Lai arī pagaidām nav pieejama oficiāla informācija par to, kapēc trakeris pagaidām nav pieejams, BOOT.Lv redakcijai ir izdevies noskaidrot iespējamo Outlaw.lv likteni.
Neoficiāli avoti ziņo, ka pret vienu no šī torentu trakera aktīvākajiem augšuplādētājiem tiekot uzsākts kriminālprocess un līdz ar to trakera īpašnieks ir nolēmis uz nezināmu laiku slēgt mājaslapu, lai viņu nesagaidītu File.lv liktenis.
Nobeigumā vēlamies atgādināt, ka par tīšu autortiesību pārkāpšanu vainīgajam draud reāls cietumsods līdz pat diviem gadiem vai arī naudas sods līdz simt piecdesmit minimālajām mēnešalgām.
Papildināts 20.02.2009. plkst. 22.07
Šobrīd apmeklējot Outlaw.lv varam ieraudzīt uzrakstu:
Ekonomikas policija slēdza mūsu resursu. Outlaw LV vārds nepazudīs mēs atgriezīsimies jaunā veidolā un ar jaunu misiju :) Экономическая полиция закрила наш проэкт. Outlaw LV вернётся в новом образе и с новой миссией:)
Pagaidām gan nav zināms, vai arī pret trakera īpašnieku ir izvirzīta kāda apsūdzība, tāpat arī nezinām kad un ar kādu misiju vietne Outlaw.lv atgriezīsies.

12 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 25

0/2000
Mattew - es jau nez, ja godīgi... otrais variants man arī bija par Stormu. nu skumji... R.I.P. Outlaw emotion
5 0 atbildēt
mininova.org
4 0 atbildēt
zm67 man šķiet nemaz nav no LV.
4 0 atbildēt
Mjaa tā jau domāju :/
4 0 atbildēt
Laikam ka tas ir ''Storms"outlaw augsuplaades liideris:)Nu dzeks ieberzaas ar savu liderpoziciju!Noceela grandprix emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
Debīli, tā bija vienīgā vieta kur es kautko vilku emotion
3 0 atbildēt
noooooooooo!!!!!!!!!!!!! mans milakais trakers ir prom :( vo maitas nosaut uz vietas :@
3 0 atbildēt
sūdīgi, es tur ar biju augšuplādējis pāris failiņus, bet nu interesanti ko paņēma ciet, cerams, ka ne stormu. A jaunaja misijā man paliks mans ratio?! emotion emotion
3 0 atbildēt
parcietiiisim ne to vien :D
3 0 atbildēt
tad jau parejiem draud tads pats liktens, laikam bus japariet uz krievu trakeriem ,uz krievu jo ES valstu trakerus ar drosi ka gaida sads liktenis...... jo DVD un CD veikalos nevaru atlauties... un nejau es tads vienigais...
3 0 atbildēt
aktīvākais? zm67? :D :D
3 0 atbildēt
Bloķēt outlaw.lv emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion Nu nevarēs viņi visus trakerus bloķēt, jo tad viņiem būtu jāaizliedz internets kā tāds vispār!!!!
3 0 atbildēt
Stormu laikam savāca. :S Un Lizards uzreiz izrubīja servi un tad jau viss aprakstītais bullshitz.
3 1 atbildēt
pāriesim uz citiem....bet tomer zeel :(
2 0 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
1 0 atbildēt
starp citu, file.lv jau 3 mēnešus ka atsacis darbību... viņi parvietoja serveri uz ārzemem, kur nekada policija viņus nesavāks. :)
1 0 atbildēt
Nu pirātam nekas nedraud. Un tur jau vienmēr var griezties ja zini, ko tev vajag nevis vienkārši gribi rakņāties pa to, kas ir tiko pievienots. Visā visumā OL ir bullshitz. Fano un TPB 4 life. Šaubos par to vai EP līdīs pie pārējiem LV trakeriem. Tagad uz kādu laiku būs visus sabiedējuši un domās, ka atkal var atpūsties just like when that morons closed file. Un jā, Stormu savāca. Tak lasiet postus. <_< Itkā OL taisoties atgriezties, bet šaubos vai izdosies. Brīnums, ka gta.outlaw.lv arī nav norakts un viss pārējais, kas iziet no ol.
2 1 atbildēt
cerams ka viss labi beiksies un outlaws driz bus atpakal ierinda
0 0 atbildēt
Gan jau buus atpakalj kur ta citur paliksies naudinju ta vajag. Un kadaa jegaa vispaar piepisaas kautkaadiem tur trakeriem , buutu labaak tie menti kaadu zagli nokjeerushi vai urlu. Vai zm67 vai Stormu hvz, visticamaak ka zm67 jo shis baigi krameeja iekshaa failus. Katru dienu tik vismaz 5 filmas utt. Zheel zheel buus vien pa THB jarakaajas emotion
0 0 atbildēt
cik es dzirdēju no ol modera būs atpakaļ ;)
0 0 atbildēt