local-stats-pixel fb-conv-api

Ekonomikas Izvarotāji 3 : Noslēdzošā daļa : Fiasko vai1

24 0

Šis ir mana bloga (10.jūnijs 2009) noraksts.

Ekonomikas Izvarotāji 3 : Noslēdzošā daļa : Fiasko vai Uzvara?

Labvakar vēlreiz! Jau trešā nakts klāt. Teju vai nedēļa pagājusi un domāju, ka uz diezgan skaistās šīs dienas nots, kurā paplašinātajā MK sēdē izdomāja neapliekamo minimumu samazināt no Ls 90 līdz
Ls 45 un minimālo algu no Ls 180 līdz Ls 140 varētu beigt manu triloģiju. Izskatās , ka pietiekami skaists šahs un iespējams arī mats atjaunotajai neatkarīgai Latvijas Republikai.

Es centīšos šonakt īpaši nestāstīt, kurš ir sliktais. Būs tikai mazliet pārdomas, par , kā jau agrāk saucu, sargeņģeli Gabrielu - Starptautisko Valūtu Fondu un , kas pa purniņiem tajā cūkkūtī rosās un cik tīra ir viņu tā saucamā palīdzīgā monetārā roka.
Nebiju gan gaidījis tādu atsaucību uz abiem pēdējiem rakstiem, taču ir patīkami redzēt, ka cilvēki rosās. Arī skeptiķi. Tas dod pozitīvu pretspēku , citādāk, ja visi ticētu manis rakstītajam , tad būtu diezgan vienmuļa situācija. Esmu uz 90% pārliecināts, ka daļa cilvēku tik tiešām
ir ķērusies pie grāmatām vai interneta un jau sāk meklēt pēdas tam, kas ar mums notika šajā laikā. Tas ir labi. Tiem ,kas neko nedara. Tur arī viss būs labi. Kad es saku, ka būs dziļā dimbā, tad tā arī notiek. Kas cels it kā mūsu ekonomiku augšā? Tās būs ražotnes, kas specializēsies eksportā. Tikai valstij tiks maza daļa. Uzņēmumi būs ārzemju (globalizatoru mazās stratēģiskās biznesa vienības)
, kas par lētiem grašiem nodarbinās vietējos darbiniekus. Sliktākajā gadījumā šī valsts būs izgāztuve. Kāpēc ? Tāpēc, ka šeit nav ne normāla patērētājspēka, ne resursu, ne transoprta sistēmas. Izdevīgs caubraucamais rajons, kur izmest kādu kaulu miltošanas rūpnīcu vai toksisko svalku. Diemžēl tūrismu mēs nevaram piedāvāt. Te ne sauļoties, ne slēpot normāli var. Vidusmēra zeme. Tieši tāpēc ar šo rajonu sāka ES pēc Vispasaules krīzes.

Tiem ,kam vēl rodas skepse un kas latviešu tautu uzskata par bravūrīgu spēku pasaulē, atbildiet uz šiem jautājumiem ar tīru sirdi un savām domām, ne vēstures faktiem vai vēl ko citu.

1) No kurienes varēja Latvijai rasties nepieciešamība aizņemties to sasodīto naudu no SVF , Zviedrijas utt. ?
2) Kāpēc Latvija ir pirmā, kas uz ES fona izskatās pēc stūrī iedzīta apčurājušās pirmklasnieka? Te tak nekas ievērības cienīgs nav noticis. Dzivoja šeit visi mierīgi, tiesa, mazliet kredītu par daudz paņēma.
3) Kāpēc latviešu superkungi pārdeva visu rūpniecību (Ave-Lat) ārzemniekiem vēl tajos laikos, kad mēs līdām no autiņbiksēm ārā?


Jūs pat varat neatbildēt uz jautājumiem. Ja loģiskā domāšana ir ar jums, tad sapratīsiet, kāpēc pēc 10 gadiem ir klāt SVF , kas sniegs palīdzīgu roku. Es nevēlos uzskaitīt tās vietas, kur šī suņu organizācija pēc Bretton-Wudas pasākuma ir pabijusi, taču tur visur ir lielas problēmas, sākot ar krīzi, beizot ar revolūciju.
Tacu ražošana mums ir nulles līmenī, praktiski.

Tagad jautājums skeptiķiem, par šo superpalīdzīgo oranizāciju. Jūs aizdodat naudu Tuzemei, kurai ir ekonomiskas problēmas. Tuzeme to naudu nespēj aizdot, kā rezultātā Jūs esat spiesti restrukturizēt viņu protekcionisma politiku (tā, kas aizsargā vietējo , it kā, dārgāku nozari) , atļaujot iepludināt ārvalstu preces lielā apjomā. Vēl ir jāapgriež budžets, jāsamazina visur izmaksas. Ak Dievs, kāda ņemšanās. Un kredītu ar procentiem atpakaļ nedabū. Da nu na**j to Tuzemi. Lai tiek pati galā.
Es te tādas pūles ieguldu, neko atpakaļ nedabūju. Īsāk sakot, esmu neapmierināts. Un tagad paskatāmies uz visām vietām, kur SVF draudzīgi ielīdusi. Visur ir tādas problēmas.Lielākā kļūda ir tā, ka cilvēki uzskata, ka šīs organizācijas vada idioti , kas visu gremdē, bet patiesībā tā shēma darbojas visu laiku.

un tas jautājums ir :

Cik tad Jūs Tuzemēm esat gatavi aizdot naudu, ja visas absolūti savāra problēmas un naudu nemaksā?? Tas taču neizdevīgi.

Ja vien JUms tas nav izdevīgi...

SVF cūkkūts draudzīgā palīdzība

Kad SVF palīdz mums visiem tā palīdz tā:

1) Aizdod naudu pie striktiem nosacījumiem

a) Liek samazināt izmaksas
b) Paredz restrukturizāciju

2) Pārņem kontroli pār valsti


Mēs tikai otro maksājumu gaidam, bet viņu pātagas priekšā esam jau apgriezuši sociālo budžetu. Nosacījums bija tāds, ka budžeta deficīts drīkst būt 5%, tad SVF dos naudu. Kā tas nākas, ka griežot visu nost, Repše teica, ka "vsjo sojģot" un dosim tiem mūllāpim 7% budžeta deficīta kopbudžetu. Beigās izrādās, ka ir 9,2% . Un tāpat, redz, naudu mums sūtīs tūliņ pat. Tātad uz tā pamata, ka tas procents ir virs 5, viņiem būs tiesības ieviest dažādus pasākumus
pret Latvijas Republiku. Kā jau redzam, zviedri laiza šamiem vienu vietu un lūdz , lai to aizdevumu mums smērētu iekšā, nevis tāpēc, ka tas glābs viņu bankas, kurām drīz būs bankrots, bet tāpēc, ka tā vieglāk var savākt šo banānrepubliku. Vēlāk par Latviju rakstīs tā, ka tā ir izraisījusi Zemeļeiropas bankrotu. Es domāju, ka nākotnes paaudze būs pietiekami stulba (daudzkārt stulbāka par šo) ,lai ticētu tām muļķībām. Vienkārši ir tā. Kaut kur jāsāk bija tā krīze. Tā kā zviedru kapitāls bija šeit, tad vajadzēja Ziemeļeiropu gremdēt ar Latviju.
A to izdarīja, stājoties ASV krīzei visā plaukumā, palūdzot krieviem no Parexa izņemt naudu. Un tad Valdība to izpērk un tad sākās... šitie vēl ir ziediņi.
Un tad jau mēs dzīvosim jaukā republikā, vai federācija, vai vēl kaut kā. Vairāk nerakstīšu. Pietiks īdēt.

Ja palūkojas uz SVF draudzīgajiem četračiem (nu tiem ar brillēm) , tad daudz nav jādoma, kādi ir viņu nolūki. Viņi visi izskatās pēc lellēm, kas pilda pavēles. Labi izaudzinātas žurkas, kas spiež uz jebkuras valsts politekonomisko spēku.

Nu principā mūs sagaida šāds liktens, kāds aprakstīts filmā "Life and Debt" , kas atspoguļo, kā 70. gados Jamaikas republikai arī sniedza roku palīdzīgais eņgelis Gabriels un kādā dirsā (atvainojiet) tagad ir tā valsts. http://en.wikipedia.org
ŠO filmu noskatījos pēc ORB brāļa Māra Krūmiņa ieteikuma ( ///viens no viņa blogiem par žurnalistiku http://www.orb.lv iesaku sekot viņa blogiem.///). Vienkārši parādīts, kā tad draudzīgais timūrietis SVF palīdz mūs pārvest pār nelaimes ceļu. Nu tie, kas netic manām muļķībām ,skatietiex tad, kā jamaikieši lej laukā pienu un iznīcina banānus un sīpolus, kas neatbilst standartiem, tad varbūt sapratīsiet kāda mēslu bedre ir tas SVF.


Galvenais jautājums skeptiķiem

Kurā ellē ratā SVF rauj naudu, lai palīdzētu visiem????

atbilde jau zināma (un pirms rakstiet to, padomājiet, kā tad ar mūsu pašu iemaksāto naudu viņi mūs šantažē?).. čau!



Paraudājām. Pietiks. Zinām uz ko viss sliecas. Pat man tagad ir grūti dot ieteikumus (esošie ieteikumi principā būtu jāpielieto 3 gadus atpakaļ (kredītu neņemšana, mērena dzīvošana, mērens patēriņš utt) , jo es neesmu tik analītisks , lai spētu paredzēt, ko viņi darīs, bet apsolu sev un saviem tuvajiem, ka savas zināšanas izkopšu, lai jau laikus paredzētu to suņu gājienus. Tas nav grūti, jo talkā nāks
garigā zinātne. Neticu Bībeles dievam. Tas ir apmāns, taču ticu pārcilvēciskam spēkam, kas ir radījis šo Visumu. Tas ir kāds Ateistu Dievs (zinātnes Dievs) ... Kādam šķiet tas jocīgi? Nu nezinu. Man šķiet jocīgi tas, ka dažādās matema'tiskās funkcijās un formulās vienmēr spējīgi iespraucas divas konstantes
:
1) skaitlis Pi (3.14159265...............)
2) skaitlis E (2.71828183...............)

ideālie skaitī, kuriem neveidojas decimālais periods (tas būtu, piemēram, tā- 2,7878787878) cispari ir nejauši un nevedo ne grupas ne ko citu.

Ko es vēlos teikt ar to? Tas, ka tomēr par tiem mērgļiem augšās stāv arī augstāks spēks, kam viņi ari ir pakļauti. Fizikas likumi, laika likumi utt.
Tas nozīmē, ka vislabākais veids, kā izprast situāciju, ir vienkāršot to (šo jau saku n-to reizi) Jāskatās zemākas sugas, kas ir sasniegušas savu ģenētisko potenciālu un jāaplūko to uzvedība dabā. Kā jau saka visa cilvēce, izdzīvo stiprākais
un tās metodes ir visdažādākās, taču fizisks spēks sen jau ir metams lejā, kā cilvēkā ir attīstijies slinkums un cenšanās apiet dabas likumus ar prātu, kas arī veiksmīgi izdodas. Tāpēc pasaules valdnieki nav vis milzīgi muskuļaini bokseri, bet gan kārni opji un omes, pēc kuriem kauc zārks sētmalē.
Es publiski nosodu visus tos, kas sauc mūsu politiķus par idiotiem tāpec, ka nav nevienam tādam lopam, kurš skatās Ugunsgrēku, citus Latvijas realitātes šovus un pa mūžu izlasījis 10 grāmatas, tiesības saukt par idiotu kādu, ja viņš pats ir sabiedrības smirdošākā palieka, kas kurn pie TV , atbarojis savu resno vēderu.
Nez kāpēc tad tie tur nosodītāji nav devušies pilitiķu gaitās? Sēž visi kā viens pie TV. Tāpēc, ka stulbi. Ja gribat iziet n otā visa, tad būtu jādara sekojošais:



Kā iziet no šī murga???



Es neesmu nekāds ideju ģenerātors, nedz koordinators.. Es aicinu visus apvienot savas domas. Šeit būtu noderīgs Modra Slavas padoms. Šis cilvēks specializējas tāda tipa zinātnēs. Tālāk gan jau viņš sapratīs uz ko es tēmēju (gan jau pats šādu stilu piekopj) MUms ar viņu strīdi , diemžēl, diezgan zemu tēmu dēļ, kas neglābs mūs (kā jau teicu, ir jāaizmirst tautas, valstis, to robežas, notikumi. Nevajag uzskatīt, ka Barikāžu diena vai Baltijas ceļš ir tas, kas deva mums neatkarību. Daudzi autonomi reģioni izlej asinis aju gadu desmitiem , bet nav atkarīgi, bet mums tikai zem tanka žurnālists pakrita. Kā arī tagad dumpji ielās , kā tas nožēlojamais 13. janvaŗis, neko nelīdzēs. Pārstājiet tā domāt)

Atslēga, kāpēc mūs tur vergos augstākie cilvēki ir pavisam vienkārša. Viņi stipri tic tam, ka spēj mūs paverdzināt. Kā viņuz uzvarēt? Izmantot to pašu spēku. Pozitīvās domāšanas spēku. Apsēsties un domāt par pozitīvu nākotni. Citam tas nostrādā, kā lūgšana un kontakts ar Dievu , citam , kā lūgšana sarunā ar savu zemapziņu un aicinot to uz pozitīvu domu. Kad vairāki desmiti cilvēk iizmanto šo metodi, viņi rada pietiekami spēcīgu vibrāciju un ir spējīgi ietekmēt vidi.Cilvēkam ir kāda pārdabiska spēja (telekinētika). Domas ir kā magnētiskie viļņi, kas ietekmē procesus.
Jūs domajat, ka tās ir muļķības. Man no dzīves ir daudz piemēru. Es pozitīvi domājot, esmu pabeidzis ar izcilību vidusskolu, nemaz nemācoties. Man nav iekodusi ne bite, ne lapsene. Es neesmu lauzis kaulus, lai gan esmu aktīvi sportojis, ārdījies. Nekad man nav bijušas nopietnas nepatikšanas. Tas var šķist mazliet muļķīgi. Bet it kā tik daudzi cilvēki lūdzās un nekas nenotiek? Kāpēc? Tāpēc, ka lūgšanu spēku aptumšo šaubu un baiļu spēks. Iespējams es daudziem esmu tādu radījis ar saviem mazliet pārspīlētajiem rakstiem, taču tas ir ,lai apzinātu situāciju.
Globālisti sēj šīs bailes un neapmierinātību un šaubas. Tāpēc vienmēr pasaulē ir kari, bads, slimības, krīzes, konflikti. Tas arī nosit no sliedēm šos lūdzējus. Katru gadu pāvests gvelž vienu un to pašu par mieru, katru reizi SVF aizdo, lai viss būtu labi, bet viss ir pakaļā. Un rodoties šai krīzei, cilvēki zaudē ticību un zaudē. Uzvarētāju nosaka nevis tas, cik kaujas viņš ir uzvarējis , bet cik ilgi viņš spēj izturēt. Globālisti jau 500 gadus mūs cenšas pakļaut un jau ir tuvu, taču ir pārmaiņu laiks. Mūs ir vairāk, kā to salašņu.


Kā noskaņot sevi???

Visvieglākā panākumu atslēga ir ticība sev. Ja es vienkārši varētu visu aprakstīt ar šādu piemēru, tad tas izskaītos šādi.

1) Jānītim ir jāveic mājasdarbs matemātikā, kurš viņam riebjas. Viņam ir sabojāts garastāvoklis. Viņš nodirn pie TV visu nakti un nākamajā dienā sekmju lapā ir dzērves kāsis. Attaisnojums - viņam bija slikts garastāvoklis, lai ko darītu. Tāpēc slinkums radās.

Jānītis neticēja tam , ka pabeigs mājasdarbu. Viņam vispār bija vienalga. Un tā tas arī palika.

2) Tagad tas pats. Taču šoreiz Jānītis iziet ārā saulainā dienā. Apguļās zālē un pasapņo par savu nākotni, ka viņam skaista blondīne blakus, limuzīns un liela māja. Vai arī piezemētāk - viņš skraida pa savu pļavu pie kalniem, kas pieder tikai viņam. Un nekas viņa netraucē... Un viņš saprot, ka tā var notikt tikai tad, ja viņam
ir nauda (kas gan ir tas viltus slogs mūsdienu pasaulē) un zināšanas. Garastāvoklis ir labs. Viņš piesēžas un pilda mājasdarbu. Sāk uzmākties domas, kas it kā pasaka, ka Tu dzīvo realitātē un paziņo "Jāni, Tu dzivosi šeit, un rīsi dubļus" Un puika var mest malā nodarbi. Taču, ja atkal iedomājas sapni, tad ticība aizved pie panākumiem.

Piemērs bija aprakstīts kādā grāmatā par nabadzīgu ebreju, kurš tika ieslodzīts koncentrācijas nometnē. Katru dienu viņa klātbūtnē tikai vesti prom cilvēki uz gāzes kamerām, taču vinū ne reizi neaizveda. Viņš pats atzinās vēlāk, ka katru rītu, pusdienas laiku u nvakaru domājis par kādām viesībām, kurās ēdis ļoti garšīgu zemeņu torti. Viņš katru dienu vēlējās to izgaršot tik ļoti stipri, ka pats sev radīja apstākļus izkļūt no turienes.

3) Visgrūtākais piemērs. Viss tas pats, tikai ārā nav vis saule, bet gan kretīnisks , lietains, drēgns laiks un depresīvs noskaņojums. Šeit arī visvairāk ticības vajag.


4) Pēc padoma griezieties pie vecākiem cilvēkiem. Jautājiet pēc dzīves gudrībām, nevis okupāciju, kara faktiem. JUms jāizloba pamatidejas cilveku uzvedībā. Vecākā paaudze ir vēlviens šķērslis globālistiem , kas traucē pakļaut pasauli, tāpēc viņi jaunos atrauj no vecajiem ar visu mūsdienīgo pasauli (mode, mūzika, stili) Jaunieši vairs nekontaktē un neciena vecākos. Jādara pretējais. Tas rr vēlviens solis pretī uzvarai, jo ir viens no dabas pamatinstinktiem. Vecākie (un nevis svešinieki vienaudži (Hiltone, visa Holivuda un muzikas pasaule) ) māca dzīvot bērnus un ieborē visas gudrības. Tas arī palēnina deģenerāciju, ko vergturi tik izmisīgi cenšas paātrināt.





Ticēsi un apstākļi paši radīs spēju Tev rīkoties pareizi. Tu jutīsi pareizo virzienu.




Pāris elementāri soļi.


1) Atbrīvot prātu un visādi citādi atslābināties.
2) Iedomāties pozitīvu gaisotni, vai savu sapņu dzīvi. Un vienkārši sevi iztēloties tur esam. Pēc iespējas ilgāk.
3) Katru reizi, kā iezogas šaubas, tā atkal atkārtot otro soli.


Smalkāk šeit ---> http://www.law-of-attraction-info.com
šeit varbūt Modra Slavas komentārs noderētu.


Ja vēlaties pastiprināt rezultātus, tad, vienkārši jau izmantojiet savu gribasspēku kā celmlauzi. Ņemiet un studējiet. Lasiet grāmatas!
Izvairieties no stresa, bailēm.

Ja visi izmantos šo metodi un iedomāsies godīgu pasauli, no kā sāks arī attiecīgi rīkoties, tad katru šo indivīdu nebūs iespējams izsekot un pakļaut. ja pūlis ies, kā 13. janvārī, tad tas vienkārši ir blats, kad dzērāji dauza logus un nekas vairāk. Parasta akcija. Visi protesti tiek veikti, lai kāds gūtu autoritāti un līstu galotnēs kaut kur. (izskatās, ka es sev it kā šeit arī tādu veidoju, taču man jau ir sava nākotne. JUms jānodrošina katram sava un tā būs mūsu kopējā - politikā NEKAD nelīdīšu... )
Zinu, ka atradīsies, kas teiks, ka šis viss ir marazms salīzinot ar iepriekšējiem rakstiem (padomājiet, pirms komentējat, kā jau minēju, nesludinu anarhismu vai visautļautību, kā arī nenoliedzu pilnīgi visu, nemeklējeit kašķi!). Esmu noguris kārtējo reizi un rakstu nestrukturizēti un mazliet murgaini, piedodiet. Bet tāds tas iznākums muļķīgajai triloģijai. Es vēl tikai mācos :))
Sistēma brūk. Paātrināsim tās brukšanu.
P.S.

Bildē ir mana attieksme. Es rādu savu pirkstu visiem SVF cūkām, Saeimas seklajām žurkām, kas parādu dēļ tur saķerti slazdos un visiem tiem dundukiem ,kas domā, ka ņemt no dzīves visu, ko var paņemt tieši šodien ,nedomājot par nākotni, ir ahujenna kruta. Fuck Them All
Tālāk viss jūsu rokās. 3 stundas pagājušas. Paldies un arlabunakti!

24 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

labs info, bet lai piesaistiitu shito ar humoru apseesto tautu, tev vaidzetu to visu iekljaut video....

0 0 atbildēt