local-stats-pixel fb-conv-api

Ejam balleties.!!1

12 0

Ibiza

Viena no Balearu arhipelāga salām, kas atrodas Vidusjūras rietumu daļā. Tas ir viens no nedaudziem pasaules stūrīšiem, kur ir viss, kas ir nepieciešams cilvēkam, lai būtu pilnīgi laimīgam: mīksts klimats, silta Vidusjūra, spilgta subtropu augu sega. Burvīgas salas ainavas apbur jebkurā gada laikā: klinšainas saliņas un kraujas, sāļas raktuves, ciemati iekšējos rajonos un pazīstamas baltās pludmales. Ibizas sala tiek uzskatīta par vienu no labākajiem Vidusjūras kūrortiem. Tūre uz Ibizas salu kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu. Klimats ir labvēlīgs atpūtai un izklaidēm. Sezonas laikā, kas ilgst no marta līdz oktobrim, temperatūra nekrīt mazāk par 20 grādiem. Pie kam jūras brīze nedod temperatūrai pacelties pārāk augsti. Vasarā temperatūra paceļas līdz 26 grādiem. Ibiza piedāvā plašu izklaides izvēli: no nevaldāmiem nakts tusiņiem līdz mierīgai pludmales atpūtai.

Ibizas pludmale ir viena no pievilcīgākajām Vidusjūrā: brīnišķīgas pludmales, vientuļi stūrīši, tīrās smiltis, lieliskā atpūta jebkurai gaumei. Līdz šai dienai neaizskarta paliek attālināta no salas klinšaina ziemeļrietumu piekraste. Piekrastes ūdeņi ir caurspīdīgi, bet brīnišķīgi meži – iepatiksies gājienu cienītājiem.

Mierīgas atpūtas cienītāji novērtēs klusu salas austrumu piekrasti, kur atrodas pazīstamie kūrorti ģimenes atpūtai Cala Llonga un Es Canar.

Ibiza sala ir brīvības un baudas simbols, progresīvas jaunatnes svētceļojumu vieta. Vasarā tā kļūst par pasaules klubu galvaspilsētu, savācot kopā mūsdienīgu ritmu cienītājus. Šeit ir spēlējuši visi dižaini DJ mūsdienās un katru gadu uz šejieni atbrauc visspilgtākās un visaktuālākās zvaigznes. Vispazīstamākie un vislielākie salas klubi: Amnesia, Privilege, Es Paradis, Space, El Divino, Es Paradis, Eden, Pacha ir gatavi pieņemt līdz 5000 apmeklētājiem vienā vakarā. Kluba sezons ilgst no maija sākuma līdz septembra beigām.


 

 

 

 

Pludmales

Ibizā ir pludmales jebkurai gaumei:

pilnīgi aprīkotas, piedāvājot plašu pakalpojumu spektru, pilnīgi mežonīgas pludmales ūdens sporta veidu nodarbībām, kā arī klusas un mājīgas pludmales – mierpilnam miegam pēc skaļas nakts klubā.

 

Populārākie klubi IBIZA :

 

Privilege

El Divino

Space

Es Paradis

Amnesia

Pacha

Šie arī ir vecākie klubi, tie ir atvērti  70' - 80'  gados.!

 

                                  



12 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Pārāk daudzi tur brauc

0 0 atbildēt