local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropas ierēdņiem ieteikts uzmanīties no blondīnēm1

9 0
Eiropas Komisijas līdzstrādnieki saņēmuši brīdinājumu par aizvien pieaugošiem spiegošanas draudiem, vēstī aģentūra “Reuters". Attiecīgais brīdinājums iekļauts komisijas iekšējā ziņojumā, kas izplatīts darbiniekiem. Valērija Rampi (Valerie Rampi) Eiropas Komisijas preses sekretārs, uzstājoties kārtējā preses konferencē, apstiprināja iekšējā ziņojuma eksistenci un paskaidroja, ka spiegošanas "draudi pieaug dienu no dienas". "Vienmēr atradīsies ļaudis, kas mēģinās piekļūt pie slepenas Eiropas Komisijas informācijas," - paziņoja Rampi.
Pie tam Rampi uzsvēra, ka mēģinājumus iegūt slepenu informāciju var īstenot lobiji, žurnālisti, IT-speciālisti un pat "simpātiskas, garkājainas blondīnes – stažieres". Tamlīdzīgus mēģinājumus, pēc preses sekretāres vārdiem, vairākkārt īstenojuši cilvēki, kuri tā vai citādi saistīti ar dažādu valstu slepenajiem dienestiem.
Ko vairāk par fiksētajiem incidentiem Rampi paziņot atsacījās, tomēr pavēstīja, ka Eiropas Komisijai izdevies iezīmēt draudu avotus. Viņa tāpat uzsvēra, ka personīgā drošības dienesta Eirokomisijai nav, kamdēļ tā cieši sadarbojas ar Eiropas Savienības daudzu dalībvalstu izlūkdienestiem.
Eiropas komisija ir Eiropas Savienības izpildstruktūra. Resora uzdevumu vidū, blakus citām funkcijām, ir arī likumdošanas iniciatīvu ierosināšana un vienotas Eiropas likumdošanas pārkāpumu atsevišķās ES valstīs fiksēšana.
9 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

😀

0 0 atbildēt