local-stats-pixel fb-conv-api

Eh. LV trakerus Vienkārši izvaro.52

18 0
Gan jau ka cilvēki šo ir kkur lasījuši, beet tāpat iedomājos ka šeit jāpadalās, jo tēma ir pasmaga jauniešu vidū :)



Kā pārliecinājās aģentūra LETA, interneta resursā "outlaw.lv" publicēts paziņojums, ka to slēgusi Ekonomikas policija (EP). Arī atsevišķās Latvijas interneta dienasgrāmatās jeb blogos šonedēļ parādījušies pieļāvumi, ka Latvijā populārāko torrentu trakeru darbības apturēšana saistīta ar EP rīcību. Tā, piemēram, torrenta failu lejuplādēšana vairs nav iespējama plašāk pazīstamajos "bithack.lv" un "danger.lv", no kuriem pēdējais paziņojis, ka pārtrauc savu darbību uz nenoteiktu laiku, un sola, ka drīz šeit būs pieejams forums, kurā varēs vairāk izlasīt par iemesliem, kas pamudinājuši projektu slēgt. Savukārt "bithack.lv" ir kļuvis par recepšu portālu, un, kā norāda portāla veidotāji, "arī ar EP mums problēmas nav bijušas, jo visas receptes pirms ievietošanas tiek pārbaudītas pret plaģiātismu". Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas priekšniece Sintija Virse, pērnā gada 18.decembrī EP uzsākts kriminālprocess par nelegālām darbībām ar autortiesību un blakustiesību objektiem. Process sākts par to, ka interneta resursā "www.outlaw.lv" tiek uzturēts failu - autortiesību un blakustiesību objektu, tas ir, filmu, mūzikas, datorprogrammu, - apmaiņas serveris torrent klientu - failu apmaiņas programmu - izmantošanai bez autortiesību un blakustiesību subjektu atļaujas. Minētās darbības veikusi anonīmu personu grupa, izmantojot segvārdus. Izmeklēšanas laikā pēc segvārdiem EP identificējusi potenciālās aizdomās turamās personas, un 18.februārī šo personu dzīvesvietās saskaņā ar tiesneša lēmumu tika veiktas kratīšanas. Pēc šo personu aizturēšanas vairākos uzņēmumos izņemti informācijas nesēji, kā arī attālinātas piekļuves informācija, kam ir lietisko pierādījumu nozīme kriminālprocesā. Patlaban šo objekti nosūtīti ekspertīzes veikšanai VP Kriminālistikas pārvaldei. Kā informēja Virse, 20.februārī aizturētās personas tika atzītas par aizdomās turamajiem noziedzīga nodarījuma izdarīšanā, kas paredzēts Krimināllikuma (KL) 148.panta "Autortiesību un blakustiesību pārkāpšana" 1.daļā un 5.daļā - par autortiesību tīšu pārkāpšanu, ja tā izdarīta, pārkāpjot autora tiesības uz darba izmantošanu, vai par blakustiesību tīšu pārkāpšanu.


Hm, drīz jau ķersies arī DC ++ klāt, nu jā vēl tika aizvērts Fano.lv ... Pēc manām domām policija vnkārši ar šādām nenozīmīgām lietām cenšās parādīt ka strādā, lai gan taipašā laikā notiek daudz smagāki noziegumi, kaut vai tās pašas situācijas ar uzbrukumiem sabiedriskajā transportā... emotion




18 0 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000
whew laikam man nets iegljukoja jo man shon netaisja page valjaa. Srry par dumbass ieprieksehjo comentu Hik*!
1 0 atbildēt
mjā aprāvos tikko ar fono.lv bļin :@ nu lab sava taisnība jau ir bet to vismaz butu izdarijuši ''treknajos'' gados... piemēram nah nevarētu lādēt filmas vai seriālus vai hvz ko rāda pa tv nu kauvi tos pašus simpsonus gribu redzēt lv valodā - vnk nav palaik pieejams tv maksāju par to sūd kabeli bet neskatos viņu bet nevaru noskatīties netā ko tas piedāva.. f vnk.. un tai pašā laikā lai satītos kko no appolo manu neta piedāvātāju neatbalsta jo tas nav lattelekoms un nav rdz mājas dsl un so nevaru tos sūda raidijumus tur ar skatīties - tagad vnk liekās ka atslēdz mani no f ārpasaules... vnk iestājas kkāds monopls un vis.. i un tie menti tagad piekasās par visiem sīkumiem ne tur kur vajadzētu īstenībā... tai paā laikā tiešām lai apkarotu noiedzību te iegūlda lielos līdzekļus lai ķertu kautvai tos pašus mazgadīgos par smēķēšanu bet tai paāā laikā slepkava staigā uz brīvām kājām. un ar par slepkavību mazāks sods nekā par saeimai izsistiem stikliem vai izvarošanu - kur f taisnībaLatvijas likumdošanā...
1 0 atbildēt
iesakau www.decoder.lv varbut nav tik daudz torrenti ka citur bet tomer + atrums ari ir diezgan labs
1 0 atbildēt
Da visi menti visi latvija no tam lapam ka4aja sviests ! sevi vispirms ietupinat vajadzeja :D
1 0 atbildēt
1 0 atbildēt
lohi baigie atortiesibu sargataji!aferisti
2 1 atbildēt
jaa tikko pamaniju ka viss sleegts :(
1 0 atbildēt
Fabo slēgts?! NOOOO! emotion
1 0 atbildēt
Sūdīgi jau ir tas ka palikušajos trakeros normālie aplouderi arī ir nomīzuši un tik aktīvi vairs neliek jaunas lietas. Un ārzemju trakeri īsti nav alternatīva , jo daudziem cilvēkiem starptautiskais nets ir pārāk lēns lai sava mūža laikā nokačātu kādu seriālu (starp citu tos seriālus rietumu valstīs var pilnīgi legāli skatīties internetā).
1 0 atbildēt
paldies par lasam vielu pidari bla envar tikt gala ar pisto krizi sak psities trakeriem kalt maukas bla.
1 1 atbildēt
Varbūt kāds varētu diezgan detalizēti izskaidrot, kad es kļūstu par audio, video pirātu. Piem. Firefox piedāva programmu, ar kuru var ielādēt gan filmas, gan mūziku no daudzām lapām un protams gadās, ka ielādēju. Reiz palasīju skaidrojumu pirātismam un no tā var secināt, ka praktiski visi dator lietotāji ir pirāti. Sanāk, ja mans draugs legāli nopērk diksu, uztaisa mp3 kopiju un es no viņa nokačāju es jau esmu pirāts, lai gan neesmu pircis, bet paņēmis paklausīties. Pat ir tā, ka bumbas var piesiet arī tam, kas caur netu mp3 pircis mūziku. Vispār jau sanāk, ka praktiski visa mūzika mp3 formātā ir nelegāla. Ir tak skaidrs, ka cīņa ar bezmaksas lejupielādi ir cīņa ar vējdzirnavām, ir jāmeklē cits veids, kā pelnīt. Lattelekom alternatīva ir filmu noma caur netu, nekur nav jāiet un jāņem disks. Tiešām būs interesanti redzēt ar ko tas beigsies.
0 0 atbildēt
idiots tu esi, tu domaa ka ekonomikas policija ies skirt kautinjus uz ielaam? vinji dara savu darbu, kuru vinjiem liek bljad!!!
2 2 atbildēt
« 1  2  3 »