local-stats-pixel fb-conv-api

ELVI sākot tirgot pienu pa tiešo no zemniekiem18

Nu jau ikdienas aizvien pārliecinošāk sāku apsvērt domu - ziņas vairs nelasīt.. Vienas vienīgas negācijas.. Tomēr, sekojot līdzi ziņām, gribētos domāt, ka viss nav tik slikti..

Vakar šur tur parādījās ziņa, ka Kuldīga aicina zemniekus tirgot savu produkciju pilsētā.. Man tā šķita jauka doma un atsauca atmiņā, kā bērnībā, kopā ar vecomammu devāmies uz tirgu, lai iegādātos svaigo pienu.. Burciņas tā vien rindojās ledusskapī - krējums, piens...

Šodien lasu, ka arī Elvi veikali sākuši tirgot zemnieku pienu.. Daļa burvības būs zudusi, jo burciņas vairs nebūs jākrāj :), bet kā rakstīts ziņā - Elvi piedāvā svaigi slaukto, neapstrādāto pienu savu veikalu plauktos Kuldīgā un drīzumā arī citur Latvijā..

Nu ko! Forši! Šodien eju uz veikalu pēc svaiga piena :)
9 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000
es uzskatu ka pien kas ir tieshi no govs ir pats labaakais, jo pats taadu esmu dzeeris no pashas beerniibas un nekas nav noticis! Bet piens ko paardod veikalaa tas ir uudens ar pilienu piena!
3 0 atbildēt
SnoopShady nevis 5 litiri diena bet 15-20... pasham majas tadu pilns..un veikala piens visp nav dzerams..udens kkaads ar leishu pulveri atshkjaidiits..tie kas dzer tiko slauktu labi zin kada atshkjiriiba ir.. prieks ka veikali naak pretii zemniekiem..taa ar vajag..
2 0 atbildēt
Snoopshady Nebaidies veikalā natashas un mashas nepārdos, jo apjomi būs tādi, ka njems tikai lielu lauksaimnieku pienu, bet tos visus eiropa ir izdrāzusi tā, ka govis jau pa taisno dod pasterizētu pienu
2 0 atbildēt
Nu k.kur dzirdēju nesen, ka viens zemnieks uzčinījis sev veikaliņu, kur pats tirgo savu svaigo piena produkciju- dienā nopelna 50 ls un uz augšu =)
2 0 atbildēt
Varēji jau arī nekopēt visus rakstus no TRIBINES.LV !!! Visi tavi 3 raksti ir kopēti no tribīnes... emotion
2 0 atbildēt
tas ir labi
1 0 atbildēt
Nezinu, pie visa tā murga, kas tagad notiek Latvijā es būtu gatavs pirkt tāda veida pienu pat par lielu naudu- ar domu, ka tādējādi patiešām palīdzu zemniekiem pērkot viņu pienu nodrošinot sevi ar vienu no svarīgākajiem produktiem ikdienas dzīvē, kas nu kļuvusi par tīrāko izdzīvošanas realitātes šovu.
1 0 atbildēt
kādam te labs garstāvoklis emotion :D nu labi labi, man tāpat piens negaršo :D
1 0 atbildēt
njamii beidzot veikalaa iists piens:))
1 0 atbildēt
lauku piens ir super bet veiikala smird jo tas jau ir gandriz ta pat ka udeni dzert
0 0 atbildēt
es dodu priekshroku kefiiram :D
0 0 atbildēt
Es jau sen ziņas TV neskatos, ja nu vienīgi kaut ko garāmskrienot radio un TVNET, lai galīgi alā nedzīvotu.
0 0 atbildēt
Jau baudu...baigie pirdieni no vina ir :D
0 0 atbildēt
Labi ka man probl.ēmas ar pienu jo tādu nelietoju. :D :) emotion
0 0 atbildēt
man ar labāk garšo veikala piens, kaut pats zinu, ka dabigais ir daudz veseligaks un vertigaks. Vienkarsi nepastarizetam pienem ir nepatiikama smarža.
0 0 atbildēt
tu nesaprati domu, bet nu pofig, man negaršo piens, tāpēc esmu pārāk subjektīva ! ;) esmu dzērusi tikko slauktu, slitu aukstu, visādu ;)vienalga, labāk garšo veikala atšķaidīts (giggle)
0 0 atbildēt
labāk pērku pienu veikalā un zinu, ka varēšu iesūdzēt tiesā, ja saslimšu un zinu, ka tas piens ir pasterizēts, bet ne jau no zemniekiem, kuru nepazīstu, nepārbaudītām gotiņām un atšķaidīta tāpat, hvz, kādas slimības saķeršu.. :D pazīstamiem lopkopjiem pirktu gan.. ;) :D
0 2 atbildēt
un tādām govīm, kas ir pārbaudītas slauc ārā 5 l piena dienā , 2 l krējuma utt. jo citi izbrauc , notestējot vienu govi, karoč saņem atļauju utt. un tad jau sāk nākt Natašas, Sašas, Vaļas tantes un saka, lai pārdod viņu arī, jo kas tad tur slikts :D un tā mums tās brīnumgovis, veselīgās utt. :D
0 2 atbildēt