local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvot uz Marsa. Iespējams?37

277 6

Gan jau ka esi novērojis, ka planēta uz kuras dzīvo (Zeme) tiek piesārņota vairāk un vairāk katru sekundi. Pēc loģikas, tas nozīmē, ka kaut kad uz zemes dzīvot vairs nebūs iespējams. Vai nu dēļ gaisa piesārņojuma, nepietiekama skābekļa dēļ mežu izciršanas vai vēl kāda no daudziem iespējamiem iemesliem. Tas nozīmē, ka būs jādodas kaut kur citur un vienīgā planēta uz kuras varbūt ir iespējams dzīvot ir Mars.
Zinātnieki visā pasaulē mēģina atrast veidu, kā cilvēki varētu izdzīvot uz Marsa, bet līdz noslēgumam, iespējams vai nē, vajag vēl daudz laiku veltīt planētas pētīšanai.
Mēģināšu aprakstīt pāris lietas, kas ir uz planētas izpētītas vai vēl tiek pētītas.

277 6 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Stūlbie zinātnieku,kpc vspār kur jādodas,būtu labak domājuši,kā mūsu zemi pasargāt no iznīcības emotion

62 5 atbildēt

Nu ja... jamekle tak ir nakosa planeta, ko sacakaret.

29 2 atbildēt

nu jā..varēji vēl pieminēt ka uz marsa ir krasa temperatūras svārstība un venēra tā kā nav dzīvošanai piemērota jo tā ik pa laikam pieiet pārāk tuvu saulei un vēl tāds sīkums kā sērskābes atmosfēra...

4 0 atbildēt

Nav iespējams dzīvot uz Marsa, jo tur jau nav skābeklis :)

3 0 atbildēt

 Kruti es gribētu dzīvot uz marsas.. emotion

2 0 atbildēt

Es īsti nezinu cik planētu saules sistēmā bet laikam bija 9 :D !!! Pēc daudziem jo daudziem gadiem mēs atradīsim veidu kā "piedir*t" arī tās 9 ;D

2 0 atbildēt

nu nav iespējams dzīvot uz marsa nu! Mars, kā planēta ir mirusi - kodols ir izdzisis.

3 2 atbildēt

Cakarejam vienu planetu tgd ,driz cakaresim nakoso

1 0 atbildēt

Jāizveido speciāls kubiks kurš ir bezgalīgs,jāsamet tur viss musars,un jānoliek kaut kādā kastītē,un wazā! Zeme tīra,musars kastē.. Un dzīvojam tālāk!

1 0 atbildēt

Skatijos dokumentālas filmas par Marsu un uz marsa jau pārs gadus dzīvo tādi paši cilvēki kā mēs, bet diezgan maz, un viņiem pat zem zemes ir rūpnīcas kas nekaitē cilvēkiem kas tur dzīvo.

Amerikāņu un Krievu zinātnieki teikuši ka 2036. gadā zeme saskarsies ar tik pat lielu planētu kā mūsus zeme, un zeme ies bojā, tāpēc viņi dara visu iespējamo lai varētu pirms 2036. gada cilvēkus pārvest uz Marsu, un sākt aktīvu dzīvi uz marsa.

Pašlaik uz Marsa dzīvo cilvēki, strādā rūpnīcas, un uz Marsa cilvēki prāta ziņā ir atīstītāki nekā pie mums uz zemes.

Gribat ticat, gribat neticat, pastieties Amerikāņu un Krievu Dok. Filmas par šo visu, daudz par šo ir diskutēts un runāts.

0 0 atbildēt

ja jau dzīvošana ir tik iespējama, tad kādēļ neviens tur nav bijis? sūta tikai robotus utt.

0 0 atbildēt

Nav zināms vai uz Marsa ir vai ir bijusi jebkādi dzīvības veidi. Zinātnieki to vēl pēta ,un doma ir sūtīt uz Marsu visādus augus utml. lai uz Marsa būtu kaut kas līdzīgs, kā uz zemes........

par šādām muļķībām -

1 1 atbildēt

Diemžel dzīvot uz marsa nevar.... Kapēc? Jo tur ir tik biezi putekļi ka kosmonauti(kad tur bija) Nespēja gandrīz pakustēties dēļ tā ka šie putekļi iesprūst starp savienojumu vietām un arī pat 0,1mm diametru mazās spraugās . Ieelpojot šos putekļus cilvēks mirst pēc pāris minūtēm... Nez nez kā viņi spēs tikt galā ar to...

0 0 atbildēt

Zinātniekiem laikam darba trūkst

0 0 atbildēt

uz Marsa, radiācijas dēļ, mēs novecotu trīs gadu laikā! NatGeo ''Known Universe'' dikti labs raidījums par visām šitām figņām!

0 0 atbildēt

Tādu savārstījumu lasījis vēl neesmu. Izlasot visu Tev tur labi, ja kādi 4 fakti par marsu ir: ka tur ir ledus, iespējams dzīvot, diennakts periods un tā niecīgā atmosfēra. Pārējais ir fufelis. Kur ir gravitācīja, ka tā ir gandrīz 3x mazāka, liekas diezgan svarīgs fakts, atmosfēra satāv no CO2(95%) un metāna, argona utt. Un kur Tev tur ir labi apstākļi dzīvošanai? Tur ir smilšu vētras(ne tādas kā uz zemes), zemestrīces un nerunājot par kosmisko radiācju, kas ir letāla. Pameklē, ko jaunāku par 2002. gada informācīju.

0 0 atbildēt

nu,izklausās,ka IET uz to,ka zemi piesārņosim un,kad sūdu būs līdz galvai,brauksim piesārņot Marsu. taču vajag skatīties,ko varam darīt Zemes labā, lai mūsu bērnu bērniem būtu labi!

0 0 atbildēt

kapsc nozagi manu loloikitis?

1 2 atbildēt