local-stats-pixel fb-conv-api

Divi miljoni par narkobaronu4

4 0
Meksikas varas iestādes izmaksās divus miljonus dolāru par informāciju, kura ļaus arestēt kaut vai vienu no 24 valsts visvairāk meklētajiem narkobaroniem. Par to, kā vēsta BBC News, paziņoja Meksikas ģenerālprokurors. Meklējamo sarakstā iekļauts arī Hoakins "El Čapo" Guzmans (Joaquin "El Chapo" Guzman), miljardieris, kurš iekļauts žurnāla „Forbes” pasaules bagātāko cilvēku sarakstā. Uzskata, ka Guzmans vada ietekmīgo Sinaloa (Sinaloa) karteli.
Paziņojums par atalgojumu izskanējis divas dienas pirms ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones un mēnesi pirms ASV prezidenta Baraka Obamas paredzētajām vizītēm Meksikā. Februārī arī tika ziņots, ka ASV varas iestādes kopīgi ar Meksikas valdību īstenojušas vērienīgu operāciju pret Sinaloa karteli, arestējot vairāk nekā 750 cilvēkus, galvenokārt ASV teritorijā. Kopš 2008. gada janvāra par narkokarteļu savstarpējo karu upuriem Meksikā kļuvuši jau 7200 cilvēku.
Vairāk informācijas: BBC News - Mexico offers $2m for drug lords >>>
Saistītais raksts: Versija: ASV armija gatavojas iebrukumam Meksikā. lai novērstu "ātru un negaidītu" tās sabrukumu >>> Saistītais raksts: Meksikā arestēts narkomafijas slepkava El Pozolero - "Cepeša vārītājs" >>>
Saistītais raksts: Amatpersona - siena uz ASV un Meksikas robežas ir gandrīz pabeigta >>>
Saistītais raksts: Džordža Buša administrācija nepaspēs pabeigt nožogojuma uz robežas ar Meksiku būvniecību >>>
4 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
:D Es gribetu but ari narkobarons :D :D Vismaz tu esi SPECIAL
1 0 atbildēt
laujiet taču viņiem pašiem vienam otru noslaktēt :)
1 0 atbildēt
Cilvēks - 2 miljoni.. emotion
1 0 atbildēt
Vienīgais vecis bija Pablo Eskobars..... viņam bija pauti - šitie tādi mazas meitenītes vien ir.!!!
0 0 atbildēt