local-stats-pixel

Divas britu blondīnes izdzina no skolas par viņu matu krā16

11 2
Divas britu skolnieces tika atstādinātas no mācībām par to, ka viņu mātu krāsa likās skolas mācību pārzinim pārāk izaicinoša. Viņš raksturoja krāsu ar vārdiem "too blonde" jeb „pārāk gaiša” un apsūdzēja meitenes skolas noteikumu pārkāpšanā, jo skolas noteikumi atļauj matus krāsot tikai un vienīgi naturālās krāsās, ziņo The Daily Mail.

Meitenes, vienai no kurām ir 16, bet otrai 15 gadi, nepiekrita mācību pārziņa izvirzītajām pretenzijām un paziņoja, ka nedabīgas ir zila, zaļa, gaiši sarkana un purpura krāsas. Šīs krāsas ir arī aprunātas skolas noteikumos. Meitenes uzskata, ka blondīnēm var būt dažādi toņi matiem, bet visi tie ir dabīgi.

Situāciju sarežģī tas, ka meitenēm šogad ir jākārto skolas izlaiduma eksāmenu, un atstādināšana no mācībām var negatīvi ietekmēt tā rezultātus. Vienas meitenes tēvs atbalstīja meitu un paziņoja, ka viņa ir „paraug skolniece, kura centīgi gatavojas izlaiduma eksāmeniem”. Viņš uzskata, ka viņa meitas matu krāsa izskatās dabīgi un precizēja, ka bērnu pēdējā un svarīgākajā gadā nebūtu viņus jātraucē ar tādām muļķībām.

Skolas mācību pārzinis paskaidroja, ka neviens nav liedzis meitenēm gatavoties eksāmeniem. Viņas ir tikai tikušas aizsūtītas uz mājām ar lūgumu nokrāsot matus tumšākā tonī. Pēc tam, kad meitenes savedīs savu ārējo izskatu kārtībā, viņas varēs atgriezties skolā pie mācībām.

Bez tam, mācību pārzinis precizēja, ka savādāka attieksme pret pēdējā gada skolniecēm būtu netaisnīga attiecībā pret citiem bērniem, jo noteikumi skolā visiem ir vienādi.
Reklāma
11 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
tads debilisms :D ko tik cilveki neizdoma :d ka einsteins ir teicis ir tikai divas lietas kuram nav gala 1.cilveka stulbums 2. visums, bet vinjsh piebilda ka par otro lietu sak saubities :D
3 0 atbildēt
Anglijaa daudzaas skolaas shitas ir normaali. :D Meikaps ja meiteneem ir pa daudz, var veesi atstaat peec stundaam, par matu kraasu jau vispaar nevar runaat. Noteikumi atseviskjaas skolaas ir vienkaarshi smiekliigi, bet vinjiem tas skaitaas normaali. Ja nemaldos, tad vairaak kristieshu skolaas taa ir, jo skolas iedala arii peec ticiibas, takaa ja kaads kristietis maaciitos kaadaa protestantu skolaa, domaaju ka peec shuces regulaari naaktu maajaas ar zilaam aciim. :D
2 0 atbildēt
tie noteikumi - stulbums augstākajā pakāpē
3 1 atbildēt
Idiotisms Totāāls bulšits emotion
2 0 atbildēt
Murgs normāls.
2 0 atbildēt
wataeff, tas nav normāli emotion emotion
3 2 atbildēt
emotion emotion
2 1 atbildēt
Blja es buutu taa saacis dirsties ar losi kursh man taa saka un ja vinjam sirmi mati tie ar nav normaali tak piekaast kaadi mati psc no shitaada vnk gribas alu. zheel ka mums skolaas taa nav, buutu ko 4akareeties
2 1 atbildēt
Tas ir nozelojami...
1 0 atbildēt
ja latviaa taa buutu emotion emotion
1 0 atbildēt
nu dazhreiz protams tie skolnieki pārspīlē sava imidža veidošanā, bet nu par šādu "pārkāpumu" izdzīt no skolas, tas nav normāli
1 0 atbildēt
iesuudzet tik tiesa :D
1 0 atbildēt
neko sev
1 0 atbildēt
nja, zheel :[
1 1 atbildēt
lol galīgs sviests x_X
1 1 atbildēt
Man jau liekas, ka tā pārzine uz meitenēm ir uzēdusies. Kā jau viņas teica, nebabīga ir zaļa, zila, sarkana u.tml. krāsas.
2 2 atbildēt