local-stats-pixel fb-conv-api

Deviņgadīgs zēns izstrādā programmatūru "iPhone"24

22 2
Lima Dina Veņa pēdējais veikums ir zīmēšanas programma "Doodle Kids", kas ASV tehnoloģiju kompānijas "Apple Inc." interneta mūzikas dienesta "iTunes" mājaslapā pēdējo divu nedēļu laikā lejupielādēta jau vairāk nekā 4000 reižu. Lima izstrādātā programma "iPhone" lietotājiem piedāvā iespēju zīmēt, ar pirkstiem pieskaroties telefona ekrānam. Savukārt zīmējumu var nodzēst, telefonu pakratot. "Es šo programmu izveidoju savām jaunākajām māsām, kurām patīk zīmēt," sacīja Lims. Viņa māsas ir trīs un piecus gadus vecas.
Lims datoru izmanto jau kopš divu gadu vecuma un patlaban pārvalda jau sešas programmēšanas valodas. Līdz šim viņš ir izveidojis aptuveni 20 programmatūras projektus. Viņa tēvs Lims Čeņs, kurš strādā vietējā tehnoloģiju firmā, arī izstrādā "iPhone" programmatūras. "Katru vakaru mēs pārbaudām "iTunes" atsūtītos statistikas datus, lai pārbaudītu, kura programma ir tikusi vairākas reizes lejupielādēta," sacīja tēvs. Deviņgadīgais zēns patlaban izstrādā jaunu "iPhone" programmu - zinātniskās fantastikas spēli "Invader Wars".
PostFactum.lv
22 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000
ģēnijs.
7 0 atbildēt
gaishs prats sicim, butu mums tads visiem
7 1 atbildēt
Jaunā paaudze...
6 0 atbildēt
normāls sikais ! :o un no 2ivu gadu vecuma jau pie kompja :o
6 0 atbildēt
a mēs te izceļam rakstus lai vinēti iPod emotion
5 0 atbildēt
lohs...butu labak ar riteni braucis!
10 6 atbildēt
CooL :D
4 0 atbildēt
Mhm, 6 valodas :D
3 0 atbildēt
Tur jau 9 gados programmēt māk, un vēl mēs smejamies, ka viņi ir stulbi ne? emotion
3 0 atbildēt
tavu naudiņu jau sen banoja mūdzi
3 1 atbildēt
Sviests siikais droshvien nemaz nesaprot ko tur iisti dara jo apzinja nav pat normaali izveidojusies, senciits droshivien paraada kaa jaadara un siikais tik dara :)
2 0 atbildēt
FAKE -- :D nav tas fake.. un ja viņa tētis ir programētājs un sīcim patīk kompītis un sēž jau viņš no divu gadu vecuma, tad nav brīnums ka izaugs programētājs un pārākais hakeris !
2 0 atbildēt
es arī gribu būt tik gudra. emotion
1 0 atbildēt
ari programmeshanas valodas medz but lidzigas, ta ka naf ko brinities.
1 0 atbildēt
6 PROGRAMMĒŠANAS VALODAS. nevis valodas. tas ir kaut kas pilnīgi cits ;)
1 0 atbildēt
norm 6 valodas :D
2 1 atbildēt
pizdjec!!!!
2 1 atbildēt
Sviests siikais droshvien nemaz nesaprot ko tur iisti dara jo apzinja nav pat normaali izveidojusies, senciits droshivien paraada kaa jaadara un siikais tik dara :) haha ha . tu domaa ka cilveeks kam ir izgliitiiba (augstaakaa) tikai tad saprot ko dara? man mazais braaleens 3 gadu vecumaa seezh pie datora un ziime paintaa bet es pats kad biju mazs es jau arii chakarejos ar visadam spelitem un programmam. 9 gadu vecumaa es zinaaju anglju valodu labi.
0 0 atbildēt

noteikti :D

0 0 atbildēt