local-stats-pixel

Dažas pazīmes, kā pusaudzī atpazīt geju.12

30 10

Nu vecāki noskaidrojiet vai jūsu dēls ir gejs. emotion

1. Pirmā lieta, kad vecākiem būtu jāsāk šaubīties par sava puisēna seksuālo orientāciju, ir viņa vēlme pavadīt laiku kopā ar meitenēm. Tas pats par sevi nebūtu nekas īpašs, bet uztraukties jāsāk tajā brīdī, ja zēns ne tikai izrāda uzmanību daiļā dzimuma pārstāvēm, bet arī aizrautīgi izsaka spriedumus par tipiskām meitenes interesējošām lietām - kosmētiku, modes aktualitātēm, mēnešreizēm un tamlīdzīgi - un dara to meitenīgā balss tembrā.

2. Par zēnu seksualitāti liecina arī viņu muzikālā gaume - psihologi uzskata, ka pusaudžu gados hormonālo vētru dēļ pieaug arī agresijas līmenis, un tieši tādēļ zēnu mūzikas izvēlē parādās daudz agresīvāka mūzika. Ja pusaudzis tā vietā izvēlas klausīties melodiskas dziesmas, vecākiem tas varētu kļūt par vēl vienu iemeslu bažām par atvases seksualitāti.

3. Ja jūsu puisēns ir ārkārtīgi jutīgs un emocionāli ievainojums, iespējams, ka viņā ir tendence uz homoseksualitāti. Protams, pubertātes laikā visi zēni ir emocionāli nestabili, bet vairums no viņiem šo ievainojamību slēpj aiz agresivitātes maskas, kamēr puiši ar homoseksuālu noslieci savu ievainojamību neslēpj un pat ar to lepojas.

4. Pusaudzis, kurš demonstrē izsmalcinātību ēdienu izvēlē, visticamāk, pieaudzis kļūs par geju, jo parasti pusaugu zēni šajā vecumā izvēlas dažādas ne visai veselīgas uzkodas - čipsus, hamburgerus, gāzētos cukurūdeņus un tamlīdzīgi. Ja jūsu dēls uzstāj uz daudzveidīgu ēdienkarti un arī pats labprāt nodarbojas ar virtuves darbiem, viņā dominē sievišķie dzimumhormoni, kuri nākotnē var viņu padarīt par geju.

5. Par iespējamo netradicionālo seksuālo orientāciju var liecināt arī nosliece uz mākslu un kāds māksliniecisks talants. Lai gan daudzi apstrīd stereotipu, ka visi labākie pavāri, modes dizaineri, stilisti, frizieri un citu radošu jomu pārstāvji, ir geji, zinātnieki atzinuši, ka sava daļa taisnības tajā ir - tieši homoseksuāļi mākslas pasaulē gūst vis lielākos panākumus.

6. Pamats šaubīties par pusaudža seksuālo orientāciju ir arī tad, ja viņš kautrējas komunicēt ar sava dzimuma pārstāvjiem. Šajā vecumā zēniem ir raksturīgi vienaudžu pulciņā lielīties ar saviem seksuālajiem panākumiem, bet, ja viņu šī tēma nesaista, tā uzskatāma par homoseksualitātes pazīmi.

7. Septītā pazīme, kas varētu liecināt par pusaudža piederību seksuālajai minoritātei, ir gluži pretēja pirms tam minētajai - zēns daudz laika pavada kopā ar citiem puišiem, bet viņa draugu pulkā galvenokārt ir zēni, kuriem novērojamas visas augstāk minētās pazīmes.

30 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Muļķības

5 0 atbildēt

1. Nu runāju ar meitenēm, dažreiz arī aiziet līdz tādām tēmām kā kosmētika u.c., tad vēl var ierēkt par to.

2. Nu jau kopš cik tur padsmit gadiem sāku klausīties roku, pārgāju uz smago roku, tagad ir hardcores un melodiskais death metāls ;d

3.  Biju *cionāls pusaudžu krīzes laikā, pat ļoti.

4. Vienmēr ir paticis garšīgi paēst un ne tikai, ēdienam arī jāizskatās labi. Patīk saldumi un daudz.

5. ... nu jā, esmu māksliniecisks dažādās jomās...

6. Nu vot šitas nav. Nekautrējos ne no viena!

7. Un arī nepavadu tik daudz laika ar savu dzimumu.

Nu jopcik, laikam esmu gejs, bet... NAAAAH man labāk pie sirds iet vāveres un pupi!

6 1 atbildēt

liekas gaužām buļļsūdīgi

4 0 atbildēt

un kas ta šim ir autors, pāvests vai? :D lielāks murgs nav dzirdēts

3 0 atbildēt

Būtu pie sadaļas Joki tad liktu+ nedomājot.. Bet atkal kārtējais teksts ar kaut kādām pazīmēm un galā izlasot sāc secināt kad neesi čalis vai arī pat vispār neeksistē pietam galā vēl izrādas kad esi gejs..emotion 1. Interesējos par daudz lietām..arī kosmētiku un modi..tas uzreiz mani padara par geju? 2.Mūziku manuprāt tomēr katrs klausās pēc noskaņojuma.. 3.Katrs čalis ir vairāk vai mazāk *cionāls..taču tas viņu nepadara par geju. 4.Sanāk ja tev rūp sava veselība un tu neēd neveselīgu pārtiku taču tā vietā labāk aizej virtuvē uztaisi ko garšīgu tas tevi uzreiz padara par geju...interesanti.. 5.Grafiti arī taču ir māksla.tātad geji? [random] tātad vairumam kam ir mākslinieciskais talants ir geji..haha episki.emotion 6.Es savu sexuālo dzīvi nestāstu citiem apkārt..Visiem viss nav jāzin..tomēr privāta lieta.. 7. aha izejot ārā iedzert ar kādu kuram arī varbūt ir mākslinieciskais talants un kurš dod priekšroku veselīgai pārtikai un pēc šiem visiem faktiem noteikti arī sanāk gejs..;DDDDD   Manuprāt diezgan nepārdomāts un patizls raksts...  

2 0 atbildēt

nu nezinu gan... diezgan muļķīgi pēc šitiem kādu vērtētemotion

2 0 atbildēt

Pazīstu dažus indivīdus, kas varētu atbilst pazīmēm.. :O Nu Fui!!! :D :D

2 0 atbildēt

pilnīgas muļķības

^^

1 0 atbildēt

ko?

1 0 atbildēt

Pusaudža vecumā galvenā pazīme būtu tieši draudzēšanās ar meitenēm un pārlieka kautrība no sava dzimuma. Tas ir fakts.

1 0 atbildēt

palidziet. Man ļoti patik mans klases biedrs, bet nespeju to viņam pateikt. Viņa lūpas ir kā sulīgi mango. Bet viņš man nepievērš uzmanību. Kā lai tieku viņa gultā? 

0 0 atbildēt