local-stats-pixel

Davanas deputatiem17

8 0
Pie Saeimas ēkas, kurā šodien notiek uzticības balsojums Ivara Godmaņa (LPP/LC) vadītajai valdībai, agrā pēcpusdienā pamazām sāka pulcēties cilvēki. Kā novēroja Diena, to bija ap 100, lielākoties gados jauni cilvēki. Bija arī vairāki pazīstami žurnālisti – Māris Zanders, Juris Kaža un Baiba Strautmane. Viņi stāstīja, ka vienkārši pastaigājas.

Sanākušie cilvēki ir atnesuši dāvanas deputātiem, kas tiek liktas uz pakāpieniem pie Saeimas ieejas durvīm: Raimondam Paulam ir atnesta nošu burtnīca; Marekam Segliņam kāds vēlas dāvināt diskus: Dāvinu pāris izklaides pie vīna glāzes, ar sapratni Lauris; "Tas jums Tautas kalpi, drīz Jums tas noderēs. Pingvīns" - rakstīts uz kādas atklātnes; Aigaram Kalvītim ticis spilvens un kartīte ar cūciņu, kurā novēlēts salds miedziņš; kādam dāvināta grāmata, kuras nosaukums - “Kā kļūt par izcilu menedžeri”; Aigaram Kalvītim ir atnesta liela izmēra dāvana, kas iesaiņota ietinamajā papīrā ar grāmatas par Vinniju Pūku varoņiem;
Atim Slakterim tikusi zaļa ķivere ar uzrakstiem – Atim, nothing special; Kāds atnesis paklāju, ir arī piena pakas, alus, barankas un olas.
Savukārt žurnālists M.Zanders lūdza palīdzību no Saeimas iznākušajam Jaunā laika deputātam Aināram Latkovskim - nodot dāvanu iekšlietu ministram. Dāvanā Marekam Segliņam tikusi pātadziņa. Uz zīmītes bija rakstīts: noper sevi, dārgais. M.Segliņš, uzrunāts Saeimā, savu dāvanu vēl nebija saņēmis. Viņš teica: “Man nekādas dāvanas nevajag. Es nemaz nevaru pieņemt”. Šo akciju viņš neuztver nopietni un uzskata, ka tā ir ākstīšanās. Jaunā laika deputāti Dzintars Zaķis un A.Latkovskis nepildīja solīto. Atgriežoties Saeimas sēžu zālē, viņi izdomājuši, ka labāk dāvanu – pātagu – nodot premjeram Ivaram Godmanim (LPP/LC). Pēc Dz.Zaķa vārdiem, premjers izskatījies apjucis, paņēma dāvanu un nolika to uz galda. Jaunā laika deputāte Linda Mūrniece zināja teikt, ka tā esot kārtīga jātnieka pātaga.

Kokos, kas aug ap Saeimas ēku, ir sakarinātas lentītes Latvijas karoga krāsās.
Pie Saeimas ir arī ļoti daudz policistu – gan civilajā, gan formas tērpos, novēroja Diena. Ap pulksten četriem cilvēki sāka izklīst, bet dāvanas tika ienestas Saeimas ēkā. Drošības dienests gan paskaidroja, ka vispār šādas dāvanas parasti nepieņem, jo dāvanām Saeimas deputātiem jābūt "solīdi noformētām", ar precīzu adresāta un precīzu veltes sūtītāja adresi.
Reklāma
8 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000
anaconda komentārs 2009-02-04 17:51:14 Beernudaarzs iet valjaa tu gribi grautinus ka 13.janvari??? labak zolidi pieverst valdibas uzmanibu neka ar grautiniem!
4 0 atbildēt
Anakonda Areji jau varbut vins to nenema vera bet iekseji par to varijas... Iedomajies tu kadu lama zaka bet vins tev skatas acis smaida un vel pasaka paldies ka izstastiji ko jaunu. Tu tak no dusmam uzspragsi bet tas otrs bus panacis savu. Ne vienmer visur vajadziga vardarbiba.
3 0 atbildēt
nja no geja to dzirdu... Teksta jau bioj MUMS nevis JUMS . par sadu akciju nezinaju un ari parak talu dzvoju...
3 0 atbildēt
Baigi daudz...
2 0 atbildēt
Godmanis pie divuča ticis emotion
2 0 atbildēt
Godmanis tāds starojoš izskatās :D
2 0 atbildēt
He he, mans maisiņš arī kadrā :))
2 0 atbildēt
haa haa bet laba izdoma:D
2 0 atbildēt
Godmani dvuļu uzdāvināja! :D:D:D
1 0 atbildēt
tik daudz tapec ka lielaka dala sez majas un gudri dirs nevis kautko reali dara... Mums jamacas no zemniekiem ja gribam Sitos kroplus no saeimas aizvakt...
1 0 atbildēt
un ņirdz tik augstprātīgi.
2 1 atbildēt
aiguci, lieliski varu iedomaaties to deputaatu patiesaas sajuutas, respektiivi, ka mees visi esam lieli muljkji, kuriem nav ne varas, ne pieraadiijumu pret vinjiem, tikai un vieniigi ieksheejas dusmasemotion Es Godmanja vietaa vispaar taadus prikolus pieree nenjemtu!
1 1 atbildēt
Bumbas(tik tak) būtu tur salikušas. :D
1 1 atbildēt
anoniimais,pats arii seedi maajaas un gudri dirss :D gomiks :D
1 1 atbildēt
hah emotion
1 1 atbildēt
varb lix aizdomāties dažam :)) un kas tur nav "solīdi noformēts" ? ?? :D
1 1 atbildēt
Beernudaarzs iet valjaaemotion
1 3 atbildēt