local-stats-pixel

Datora Uzbuve4

56 3

Uzreiz laikam jāsaka, ka bieži šim jautājumam tiek pievērsta nepamatoti liela uzmanība datora iegādes brīdī. Drīzāk, iegādājoties datoru, vajadzētu labi apdomāt ko īsti ar datoru plānojat darīt un censties to nopirkt pēc iespējas piemērotāku veicamajiem darbiem uzreiz. Plāni to ar laiku uzlabot visbiežāk tā arī paliek tikai plāni.

Visbiežāk. Kaut arī ir lietas, kuras ar laiku var būt lietderīgi tomēr uzlabot. Šeit gan jāprecizē, ka visbiežāk ar uzlabošanu vajadzētu saprast kādu resursu papildināšanu, nevis kaut kā mainīšanu pret jaunu. Papildināšana ir daudz ticamāka un ekonomiski daudzmaz pamatojama.

Starp citu, plānojot iegādāties pēdējos gados lielu popularitāti ieguvušos portatīvos datorus, jautājums par uzlabošanu tiek cilāts daudz retāk. Un taisnība — portatīvajiem datoriem no uzlabojumiem var minēt gandrīz vai tikai operatīvās atmiņas palielināšanu. Taču galda datoriem (kurus visbiežāk ir lietderīgi iegādāties mājas un biroja vajadzībām), uzlabošanas iespējas parasti ir lielākas. Apskatīsim kādas tās varētu būt un kāds no tām labums. Sāksim ar visticamākajiem uzlabojumiem un beigsim ar vismazāk iespējamajiem.

Reklāma
Reklāma
56 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

wow, atklāji Ameriku!

7 3 atbildēt

+, esi pastrādājis pie raksta un ir daži cilvēki, kas tiešām to visu nezin, bet to ir vērts ievērot. :)

4 0 atbildēt

 

.p VISIEM PEDEJIEM 7 GADIEM AR DATORIEM KOPSH NJEMOS  atklajis esmu ka ja tev nau labs dators vai viduvejs tad var parastu noname barokli lietot bet ja vis ir looti dargs tad pa barokli naksies virs 250 atdot!!

0 3 atbildēt