local-stats-pixel fb-conv-api

Darvina balva 20096

56 0

Kā jau daudziem zināms Darvina balvu saņem cilvēki kuri ar savu darbību ir attīrījuši cilvēces genofondu.. jeb vienkāršāk sakot par stulbāko nāvi.

Tātad 2009 gada Darvina balvas saņem:

3.vieta: 

Kāda sieviete ASV izdomājusi braukt mājās no veikala ar savu mopēdu vētras laikā... Policisti bija bloķējuši ceļu uz mājām jo tas bija applūdis, savukārt sievietei bija vienalga un viņa iebrauca aizā. Policists paķēra virvi un virvi un viņu izvilka, bet pēc tam šī sieviete atkal ieleca ūdenī un noslīka. Kā paskaidroja viņas māte visticamākais ka viņa esot lekusi pakaļ savam mopēdam jo viņa to esot dievinājusi

2.vieta:

Kāds vīrietis braucis no bāra un nonācis milzīgā sastrēgumā protams ka alus ir prasījies ārā un viņš izkāpa no mašīnas, un pārleca paŗ betona apmali... diemžēl viņš atradās uz viadukta pār dzelzceļu.. viņš nokrita 65 pēdas un nositās.

1.vieta:

Šoreiz uzreiz diviem cilvēkiem par to ka viņi mēģinot aplaupīt bankomātu izmantoja mazliet par daudz dinamīta uzspridzinot un saugraujot visu ēku.

56 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

3 vietu uz pirmo!

6 0 atbildēt

Patīk 3. vieta!

5 0 atbildēt

1. vieta :D mazliet par daudz? Salīdzinot bankomātu ar ēku, man liekas, ir liela starpība :D

4 0 atbildēt

Visi vinji ie elles idioti :D:D:D Esmu lasiijis graamatu. Taas bija pashas smiekliigaakaas izlasiitaas lappuses manaa muuzhaa

4 0 atbildēt

he he... Paldies tiem sviestaiņiem par genofonda uzlabošanu :D

2 0 atbildēt

nu redz, cilveeki ar labu humora izjuutu pat peec naaves visus priecee :D:D

2 0 atbildēt