local-stats-pixel fb-conv-api

Cīņa pret IE68

8 0
Vairākas lielākās norvēģu Interneta lapas ir uzsākušas cīņu pret Internet Explorer 6 izmantošanu, mudinot cilvēkus atjaunināt programmatūru vai pārslēgties uz citu Interneta pārlūkprogrammu. Šo cīņu aizsācis portāls Finn.no, kas ir lielākā Ebay tipa lapa Norvēģijā. Daudzas citas norvēģu lapas sekojušas kampaņai un uzstādījušas līdzīgus brīdinājumus, to skaitā Digi.no. Pašlaik šī ideja sāk izplatīties arī citās valstīs.

Tagad arī Interneta vietnes Zviedrijā, Indonēzijā un Austrālijā ir pievienojušās kampaņai. Arī paši Microsoft pārstāvji atbalsta šo kampaņu un cer, ka lietotāji atjauninās programmatūru, nevis pāries uz kādu citu pārlūku.

Kā zināms, IE6 rada lielas galvassāpes tīmekļa lapu izstrādātājiem, radot nepieciešamību tās īpaši pielāgot IE6 lietotājiem, tomēr gluži ignorēt šo pārlūku vēl nevar, jo, pēc Finn.no apkopotajiem datiem, vēl aizvien 17% no lapas apmeklētājiem izmanto tieši IE6. Daudzi no tiem, iespējams, nemaz nezina par citām alternatīvām, daudzi izmanto to, ko kompānijas ir uzstādījušas uz viņu datoriem. Ar šo kampaņu, cerams, izdosies samazināt šo cilvēku skaitu.

Daudzi blogotāji sākuši apkopot lapas, kuras iesaistījušās kampaņā, izveidota arī Facebook grupa, kā arī wiki lapa cīņai pret IE6.
Sāciet cīņu pret IE6 un, iespējams, kļūsiet populāri!
8 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Interesanti !
3 0 atbildēt
Nelietoju un nejūtu nemāzāko vēli lietot to mēslu..
3 0 atbildēt
He man jau sen ir 8IE versija ;) Tākā cītīgi piedalos kampaņā :)
2 0 atbildēt
Firefox man liekas daudz ērtāks un ātrāks.
1 0 atbildēt
neiebraucu kapec vina ir tik slikta?
0 0 atbildēt
slikta ir taapec, ka izstrādājot web lapas, izstrādātāji lieto populārākos pārlūkus lai redzētu galarezultātu, bet IE6 galarezultāts ievērojami atšķirās no populārākajiem.. un taa ir muzhiigaa probleema..
0 0 atbildēt
Es norgee... ir, ir taada lieta... nasing speshal....
0 0 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
0 1 atbildēt