local-stats-pixel fb-conv-api

Cik tālejoši ir sakot, "Eyes ir logi dvēsele"?8

14 18

Gadiem, psihologi ir aprakstītas daudzas uzvedības personas aspektiem, kas balstās uz acs reakcijas. Piemēram, ja jūsu pusaugu dēls neizskatās jums acīs, bet atbildot uz jautājumu, viņš, iespējams, nav pilnīgi godīgi. "Dusmas atlaidinātas viņas acīs" ir paziņojums esam visi dzirdējuši, ko izmanto, lai aprakstītu dusmīgs cilvēks. Tātad, acis ir "atstarotājiem" mūsu emocijas. Šajā nozīmē viņi ir noteikti "logiem", caur kuru citi var "redzēt" mums. Bet tur ir vairāk!

Ka acis, jo varavīksnene ir pin rādītāju uz indivīdu veselības stāvoklis ir pamats atsevišķu filiāles studiju sauc Iridology. Līdz iridologists tad, kad acis ir "Windows" uz cilvēku veselību. Iridologists pētījums varavīksneni, skolēnu un sklēras, īpašu uzmanību pievēršot krāsu un marķējumu šajās acs daļām. Pēc tam viņi salīdzina rezultātus varavīksnenes diagramma, kas sadala varavīksnenes dažādās zonās, kas atbilst ar dažādām ķermeņa daļām. Diagnoze balstās uz kādu neatbilstību, ka salīdzinājums varētu atklāt.

Vēl viens "logs" pieeju paziņo, ka personu acu krāsa ir rādītājs tiem, personības un spējas.

Visas Eyes

No tiem "acu krāsa atspoguļo individualitāti, tas ir atkarīgs tikai no ģenētisko make-up indivīda! Summa un pigmenta veida krāsu varavīksnenes nosaka acs krāsu. Cilvēkiem, fenotipiski, acu krāsa ietilpst vienā no šīm pamatkategorijās - brūnā, zilā vai zaļā krāsā. Brūnas acis ir visbiežāk (ņemot vērā to dominējošo raksturu), kam seko zilā un tad zaļa. Citi acu krāsas varianti, kas notiek sakarā ar dažādiem attiecību krāsas pigmentu, kas atrodas varavīksnene. Tādējādi, izņemot iepriekšminētās trīs krāsas, mēs arī redzēt cilvēki, kas ir melnas acis (Native amerikāņi un aziātiem), lazdu, pelēkā, zaļā un violetā acis (Eiropieši un viņu pēcteči).

Ar gadiem šie brīnišķīgu acu krāsu ir norādījusi, lai atspoguļotu daudzas personības iezīme. Attiecīgi, brūnas acis simbolizē asumu, zila acs, saldumu un zaļās acis, mischievousness! Iespējamās attiecības starp acu krāsu un personības pamudināja zinātnieku un pētnieku, lai zonde dziļi savienojumu. Dažādi novērojumi un pētījumi ir atklājuši interesantas norādes. Piemēram, tumši eyed cilvēki, šķiet, score vairāk jomās, sociālās prasmes, emocijas un neirotiska uzvedība nekā gaismas acīm cilvēkiem.

Blue Versus Brown

Saskaņā ar pētījumu par saikni acu krāsu sporta spējām pirms trīsdesmit gadiem, brūni-eyed cilvēkiem veicies labāk fast paced sporta notikumi, kas iesaistīti split otrais laiks, piemēram, bāzes bumbu, bet blue-eyed cilvēkiem bija labāk lēni paced sporta, piemēram, golfa . Citi pētījumi arī norāda, ka brūni-eyed cilvēkiem, vai ar tumšas krāsas varavīksnene reaģē ātrāk, jo ātrāk refleksus, salīdzinot ar gaismas acīm cilvēkiem.

Vēl viens pētījums (veikts pirms dažiem gadiem), konstatēja, ka tumši eyed cilvēkiem vairāk reaģē uz radot redzes un dzirdes stimuliem, nevis gaismas acīm cilvēkiem.

Pēdējās ziņas ziņo, ka blue-eyed ļaudīm ir labāk "stratēģija domātāji" nekā tumšs acīm cilvēkiem. Tas ir iespējams, kāpēc tie ir labi sporta, piemēram, golfa vai citas darbības, kas prasa plānošanu un laika strukturēšanu. Zinātnieki pētījumu amerikāņu arī ierosina iespējamo saite (pamatojoties uz novērojumiem un nav zinātnisku pierādījumu brīdī) starp acu krāsa un akadēmiskajiem sasniegumiem. Nāciet domāt par to, Marijas Kirī kas bija zilas acis saņēma Nobela prēmiju divreiz! Interesanti, ka pētījumi par kognitīvo spēju

blue-eyed personām salīdzinājumā ar brūni-eyed cilvēkiem ir veikti jau 1965!

14 18 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nav kauns ielikt šādu "tulkojumu"? Lieku pamatīgu -

Tev galvā zāģu skaidas vai kaķu urīns?

3 0 atbildēt

vareji jau vietas ,kur tūlkotājs nav pārtūlkojis pats pārtūlkot un ari izlabot vietas ,kur nav lo;gisks teikums savdāk tizli lasīt.......

2 0 atbildēt

Raksts interesants, bet par raxtību vien mīnuss..vai nu ja tulko, tad iztulko visu normāli, vai arī iemācies normāli runāt (raxtīt)

2 0 atbildēt

Šausmas - nu ja google tik tizli tulko, varēji vismaz pielabot :(

1 0 atbildēt

tās stulbais googles transleiteris man visu galvu p*Š.....

0 0 atbildēt

WTF!?!?!?!

0 0 atbildēt

Nu vai zini, es jau sapriecājos, ka būs kaut kas interesants par acīm un - še tev - pie tāda tulkojuma var galīgi nojūgties. -__-

0 0 atbildēt

NOrmāli iztulko

0 0 atbildēt