local-stats-pixel

Cietumā dēļ omletes bez tomātiem8

8 0
Kādas Krievijas pilsētas reģionālā tiesa piespriedusi kādam vietējam iedzīvotājam 3 gadus stingrā režīma cietumā, par to, ka viņš smagi sadūris savu kolēģi. Abi kolēģi sastrīdējās par to, kā pareizi ir jāgatavo omlete.

Kā ziņo tiesas pārstāvji savā preses paziņojumā, tad incidents noticies vienā no pilsētiņas „točkām”. Abi kolēģi atradās neskaidrā stāvoklī un nespēja vienoties par to, kā gatavot omleti – ar tomātiem vai bez.

Strīda laikā dzērājs, kurš uzstāja uz omleti ar tomātiem, nespēja vairs novaldīties un sāka lamāties uz oponentu, dažas reizes iesita viņu, pēc kā ķērās klāt pie omletes gatavošanas. Tikmēr otrs dzērājs, atriebības vadīts, paķēra nazi un iedūra savam pāri darītājam ar nazi krūts rajonā.

Ievainotais atstāja omleti un gāja pēc palīdzības, bet attapās jau slimnīcā. Tiesas sēdē viņš lūdza neatņemt brīvību apsūdzētajam, tā kā viņi beigās paspēja tomēr salabt un apsūdzētais ir apmaksājis visus slimnīcas izdevumus.

P.S interesanti, ka Pragma teikumu „не смогли договориться о том, как готовить блюдо” tulko kā „nevarējuši vienoties par to, kā gatavot cepešbļodu”.
Reklāma






8 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
nu ar tomātiem garšīgāk, bet var arī bez, bet var ar tomāitme, sīpoliem, bik burkāniem moš kādu vēl puķkāpostu un sanāk tāds kišmiš a zato garšīgi emotion
3 0 atbildēt
Bez tomatiem!!!!
3 0 atbildēt
stulbie alkoholiķi
2 0 atbildēt
Mazliet absurdi...
1 0 atbildēt
bet re kā salīga mieru beigās
1 0 atbildēt
riktīgs pičurs :*
1 0 atbildēt
agha! - bez tomaatiem! emotion
0 0 atbildēt
ilgi smējos :D:D:D
0 0 atbildēt