local-stats-pixel

Černobiļa40

61 0
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
61 0 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 40

0/2000
To, ka no šī apgabala ņemto koku izmanto mēbelēm, tas ir fakts. To, ka radioaktīvos metāllūžņus arī pamazām kaut kur iekaušē arī ir fakts! Mēs tikai retu reizi uzzinam par to. Piemērs: Nesen bija apstādināta akcija, kur vienā no helekopteriem, kas piedalījās katastrofas seku likviditācijā un bija radioaktīvs, grasījās izveidot kafejnīcu! Ja tiešām pubilka neklausās ziņas, tad nu sorry! Bet tas, ka radioaktīvie izmeši neitralizējās tūkstošu gadu laikā arī ir fakts! Bet nesatraucieties! Kodola reaktors atrodas netālu pie upes, kas veicina, ka piesārņojums varētu ātrākā laikā izplūst vēl tālākā apkārtnē! Un nevajag dzīvot mucā!
13 0 atbildēt
Skats jau šausmīgs emotion bet 90% no raksta ir fantāzijas , kas apaug ceļojot pa internetu. Kaut vai smieklus man izsauca tēze par radioaktīvajiem kokiem no kuriem izgatavo mēbeles un sūta pa visu pasauli emotion 1) šo gadu laikā radiacijas fons tur ir pazeminājies jau tuvu normālam un šādi tur izkatās tapēc lai nevazātos marodieri un netraucētu zinātniekiem veikt pētījumus 2)Eiropas savienība neiepērk koksni (vismaz mēbeļu un rotaļlietu ražošanai) no Ukrainas un Krievijas dienvidu rajoniem. Tapēc, ka tur ir siltas ziemas un koksne aug ātri ar lielām gadskārtām , līdz ar to tā ir mīksta. 3) Apnika rakstīt , bet 90% fuflo vienalga emotion
12 0 atbildēt
Zatlers ir vienīgais prezedents, kurš ir piedalijies AES postijumu likvidēšanā!
11 0 atbildēt
Traģiski, pavisam traģiski.
10 0 atbildēt
Sutlbi ka tā
10 0 atbildēt
aj nu man ausis pilniigi sviist no shiem komentaariem. dazhs labs ir saspelejies datorspeles un tgd fantazee. to ka radiaacija pa 23 gadiem tur ir izkliedeejusies ir pilniigaakaas mulkibas. optimista iedomas. buusim reaali. radiaacija pazudiis peec ljoti ilga laika (mani mazmazmazmazbeerni) un jaa chernobilas ars straadaa veel shodien tikai ceturtais korpuss draud izjukt ar visu savu sarkofaagu tuvaako 20 gadu laikaa. starpcitu helikoptera pilots kas 1986 gada 26 apriilii gaaza zemi virsuu tai bedrei peec 3 vai vairaak gadiem nomira.
11 1 atbildēt
veljoprojam daudzi slimo ar sekaam:(
9 0 atbildēt
jā un paņem 2! tie 100% katrs rādīs savādāk!var droši pastaigāties lol..
8 0 atbildēt
metalluzni tur netrukstemotion
8 0 atbildēt
PSC ! :|
8 0 atbildēt
tas ir pizdjets ! emotion
8 0 atbildēt
Un ja kas līdz 2000. gadam strādāja pārējie reaktori AES!
8 0 atbildēt
Kādas tur mežacūkas un aļņi!
8 0 atbildēt
Mans tētis ir ukarainietis . emotion
8 0 atbildēt
ja kas, radioaktīvais francijs un cēzijs, ja nemaldos, aizstāj dzīvajos organismos kāliju un kalciju, tādēļ pārtika, koksne no turienes nav gluži tīra.
8 0 atbildēt
Wampi vieta tavs komentars..
8 0 atbildēt
baisiemotion
7 0 atbildēt
žēl to cilvēku un bērnu
7 0 atbildēt
Nu tur jau vel krutak izskatas neka i am legend :D
7 0 atbildēt
Reaktoram bez tērpa var pieiet klāt līdz 100m, tālāk sākas žogs, kur strādā cilvēciņi ar tērpiem. Pripjatā arī ir vietas kur var tikt tikai ar tērpu, pārējās vietās staigā cik uziet.
7 0 atbildēt