local-stats-pixel fb-conv-api

Cepumu Limits25

13 8
tatad nesem tika izdots spokos el ve likums ka var tikai 500 cepumus 24 h laika dabut un luk te viens raksts cik cepumus vajag lai dabutu limeni augsa es doomaju tagad ir nereali dabut pedejo limeni

Sakrājot noteiktu skaitu cepumu, tu sasniedz noteiktu līmeni. Atkarībā no līmeņa, tev mainās nika krāsa un nosaukums. Tāpat, sasniedzot noteiktu līmeni, tu iegūsti papildus fīčas. Piemēram, sasniedzot līmeni "rēgs" tu savās privātajās galerijās vari dzēst sev nevēlamus komentārus.
Svarīgi! Iztērējot cepumus, sasniegtais līmenis nesamazinās!
Līmeņi: 10-100 cepumiem "mošķis", 101-1000 cepumiem "rēgs", 1001-10 000 cepumiem "gars", 10 001-100 000 cepumiem "spoks", 100 001- 200 000 cepumiem "poltergeists", 200 001 cepiemiem "visuvarenais".

un tad ta parekinot lai dabutu limeni spoks vajag max 20 dienas ja katru dienu iegust 500 cepumus

lai dabutu limeni polteirgeists tad vajag 200 dienas

un visuvarenais tad 400 tas ir vairak par 1 gadu

ja nedomaju ka bus kads kas sez 1 gadu spokos un katru dienu krajs cepumus man liekas ka vajadzetu mainit limenis lai varetu ari citu atrak dabut limeni augstak

13 8 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
un ko tu ar to Visuvarenā līmeni iesāksi? ...///
9 0 atbildēt
gangsteris mamma neteica , ka smirdēt ir neveselīgi ;)
8 1 atbildēt
dea avatarsdea
tiešām man arī cepumi nav svarīga. škrrobe tikai, ak tiem t-krekliem man cepumu nepietika. ;D
7 1 atbildēt
Tātad tiem kas vel nav sapratuši tas limits ir tikai uz plusiņu/mīnušiņu spaidīšanu, dienā tu vari dabūt da cik gribi cepumus tik tagad lai to darītu ir jātaisa raksti un jāraksta komentāri nevis kā agrāk varēja truli bliezt pa pogām un dienā vākt vairākus tūkstošus kraukšķu.
7 1 atbildēt
dea avatarsdea
nekas briesmīgs. pārdzīvošu šo traumu. :D
7 1 atbildēt
nu ja kadam tie līmeņi ir tik svarīgi tad var skaitīt, man piemeram ir pilnīgi vienalga cik man ir tie cepumi iekrājas pa dienu un cik gads vai ne gads būs vajadzīgs līz citam līmenim
6 0 atbildēt
spoki.lv man ir lai izklaidētos nevis vāktu cepumus un dabūt cepumus par neko arī naw īsti godīgi tamāc 500 kraukšķi diena man liekas normāli ps. gangsteri es nezinu kāpēc bet tu man šausmīgi nepatīc :D es nezinu kāpēc. nevaino mani.
5 0 atbildēt
labak sāc vērtēt pilnīgi visus rakstus un komentārus ne to lasot ne apskatot :D
6 1 atbildēt
tātad nebija lemts :D
6 1 atbildēt
ej zodz :D
6 1 atbildēt
dea avatarsdea
o jā. un tad Jacky uztaisīt atsevišķu raxtu kurā pateikts ka mani nobanoja. :DD
5 1 atbildēt
un pārlasi visus komentārus tam rakstam, sapratīsi kurš bija īstais vaininieks un šeit pierakstīsi " Piedod kakabiksees, es biju slikts gangsteris, vairs tā nedarīšu" labi? :)
4 1 atbildēt
revibox palūgšu tevi nosaukt kaut VIENU papildus iespēju, ar kuras palīdzību admins var pelnīt cepumus? :) es pelnu viņus tā pat kā tu! Vienīgās adminu "privilēģijas" rediģēt/dzēst rakstus/komentārus un vēl var izveidot aptauju cik es sapratu! Runā, kā zinādams kas notiek ar adminiem, un nevienu nobanot arī nevaram, to dara administratori, un saproti - www.spoki.lv NAV forums :) Paldies par uzmanību!
3 0 atbildēt
vot pasaki man, kāda jēga no tā, ja visi te būtu visuvarenie ? tu domā, ka ,piemēram, jacky sēž un spaida + un - ? nē, viņš taisa rakstus, un cenšās, nevis kā tu... un piedevām tu nemaz neesi pelnījis būt par visuvareno, jo muļķiem tādas privilēģijas nepienākās...
3 0 atbildēt
vot tā jau ir labāk :)
3 0 atbildēt
āzis tieši tā :) gangsteris mani nometa, pacēla, atvainojās, uzpliķēja pa dupsi un teica - puika! tā ka nevajag...ja? Nākošreiz, kad gribēsi kaut ko līdzīgu visiem pastāstīt 2x pārliecinies ko tu raksti (tagad pārlasi to rakstu par limitēšanu un pasaki paldies) :)
4 1 atbildēt
Man tie cepumi, godīgi sakot nav vajadzīgi. Es te nāku izklaidēties, ja citu nav ko darīt. Savu reizi ielieku kādu rakstu. Nu, ja vienīgais, atslēdzu to tribines reklāmu. Par adminu iespēju pelnīt cepumus - nu nez vai tas ir godīgi. Viņiem jau tā ir privilēģijas. Ne bet, varbūt no vienas puses labi. Ja es te būtu admins sāktu dalīt banus pa labi, pa kreisi. :DD Kgan es esmu dažos forumos admins. Taču tur mani pazīt pēc cita nika. ==== Bet ir viens bet. Vēl par tiem komentāriem. PAr tiem var dabūt kraukšķus. Atrod galīgi vecus rakstus, tajos ieposto mežonīgi daudz komentāru, izveido viltus profilu, ar tā palīdzību par tiem balso. Man ienāca prātā tāda doma, ka kāds arī tā var darīt. Nevajadzētu padomāt arī par to? Tipa visiem vecajiem rakstiem komentēšanu liegt.
2 0 atbildēt
pavļik,nelamājies. ;DD nu redzi,atrodas kuri krāj. :P
3 2 atbildēt
Kurs idins vispar vinus kraj?!
2 1 atbildēt
piekrītu kakabiksees. :P admini ne-ar-ko neatšķirās cepumu pelnīšanā no parastajiem lietotājiem.
3 2 atbildēt