local-stats-pixel

Ceļu likuma parkapēji...bet kāds sods???45

18 12
Veelos popularizeet manu ideju,kas attiecas uz celju satiksmes drosibas parkapumiem.
Es uzskatu,ka sodi ir netaisniigi, taadaa zinjaa,ka tie ir vienaadi visiem- gan LV iedziivotaaju videejam slaanim,gan muusu biezajiem.Mans risinaajums-
Par atkaartotu parkapumu vajadzeetu palielinaat soda apmeerus!(tas atkal gan sitiis vairaak pa macinju ... nu ne jau biezajiem,bet taapat biezajiem skrobis buus ja atkal noliks invaliidu staavvietaa)

Visideaalaakais variants ir shaads, sodus neattiecinaat uz automashiinu,bet taas vadiitaaju. Peec principa ar kaadu mashiinu brauc,taadu sodu maksaa. Ne jau visiem ir oficiaali ienaakumi un ne jau visi godiigi maksaa nodokljus(peec kuriem aarvalstiis apreekina sodus par paarkaapumiem),toties visi paarkaapeeji seezh pie stuures leetaakaam vai daargaakaam mashiinaam, es uzskatu,ka sodus vajadzetu apreekinaat no automashiinas veertiibas(kura uzraadas auto apdrosinot),tam vajadzeetu buut kaadam procentam,atkariibaa kads paarkaapums veikts. Tad mees butu visi vienaadi likuma priekshaa.
P.S. Nebuutu svariigi vai taa mashiina tava vai firmas,ja vari atljauties seedeet pie stuures arii sodu vari maksaat emotion .
Taa kaa shii ir pirmaa vieta,kur sho ideju pasniedzu,veelos dzirdeet juusu viedokljus.Paldies :).
18 12 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 45

0/2000
Pats sliktākais ir tas, ka tu pat neapzinies, cik sasodīti debila ir tava naivā iecere.
3 0 atbildēt
Kaut kāds debīlisms, piem man būs Audi, es maksāšu par ātruma pārsniegšanu 5 Ls, bet ar BMW 4 Ls? Debīlisms...
2 0 atbildēt
Piekrītu par to, jo vairāk pelni, jo vairāk jāmaksā. šo sistēmu vajadzētu piemērot arī pie ienākuma nodokļa aprēķināšanas...
2 0 atbildēt
bet noteikumi attiecas uz visiem pareizi vien ir ka ATIECAS UZ VISIEM nevis uz tavu stulbo ideju upuriem... STFU
2 0 atbildēt
Nu nav paaraak laba ideja, par parkoshanos sodus vajadzeetu pacelt, bet ja kaadam cilveekam buus jaasteidzas vinjsh brauks jeb kuraa gadiijumaa atraak ne kaa tas atljauts, neatkariibaa no soda meera
2 0 atbildēt
nevar sodiit to kas brauc jo nevienmeer var nofo4eet shoferi soda mashiinas iipashnieku!!!!
2 0 atbildēt
eu tu kā kkāds stukačšs! Tādiem kāt tu bernībā pautus nogrieza!
2 0 atbildēt
Nevajag aiziet galeejiibaas,piem par smagajiem auto(jo par tiem jau ieprieksh izteicu viedokli komentos) par to,ka biezajiem biljetes vajadzeetu dargaakas(nejiet jau runa par to kaa izputinaat biezos,lai dziivo,bet noteikumi attiecas uz visiem).Tas sods buutu taads lai vinji vnk to juut,ka tas ir sods,nevis kviits par parkoshanos vai autobaanja ikdienas nodoklis.Nu ja tas ir drauga auto,tad ar to ir jaabrauc veel uzmaniigaak,nevis jaagonko un ja draugs var taadu atljauties,tad mozh sodu paliidzees samaksaat emotion
2 0 atbildēt
Ko strīdās, radaru vietā snaiperus- bāc! un pārkāpēju ar katru dienu mazāk emotion emotion
2 0 atbildēt
Jaa maksaasi,un nekas nenotiek taapat vien...
2 0 atbildēt
shark jaa vajag,bet kaa biezajam uzlikt sodu,kursh peec dokumentiem ir pilks un nabags?
1 0 atbildēt
zini teiskhu ko daomaaju debiils priekshikum tiesham emotion
1 0 atbildēt
Tie, kas liek invalīdu stāvvietās mašīnas, tiem gan vajadzētu likt kārtīgu sodu. Kādus 100 - 300 latus, atkarībā no mašīnas, kas tur stāv. Nekad nelieku invalīdu stāvvietā savu mašīnu, labāk paeeju 100 metrus, nekā tur nolieku.
1 0 atbildēt
un tu neesi idiots....... emotion
1 0 atbildēt
Sods tīri labi no auto apdrošināšans procents kāds. prieks ,ka ir vecs autiņš nevis 2008. gada mersis.
1 0 atbildēt
manuprāt tu kko nesakarīgu esi sarakstītjis ! pats itkā baigi ievēro noteikumus ! :D
1 0 atbildēt
manuprāt tos sodus vajag vēl celt un tākā Igaunijā pēc vienas dienas pārbaudēm atlaist kādus 30 mentus, Latvijā vēl varētu kādu arī iesēdināt :)
1 0 atbildēt
nu stulba ideja gan tev prata un sadu likumu NEKAD nepienems :D
1 0 atbildēt
protams PRET ... mikijam taisniiba. labaak apluuko sodu, apdroshinaashanas un nodoklu sisteemu iriijaa, daudz pievilciigaak un godiigaak.
1 0 atbildēt
Mikij,mjaa bet es jau ne tikai par nodokljiem,bet galvenokaart par to,ka sodus vajadzeetu uzlikt atkariiba no taa ar cik biezu mashiinu brauc,taatad sods buutu kaads konkreets procents no mashiinas veertiibas un shinii zinjaa nekaadas eenas nevar buut.
1 0 atbildēt