local-stats-pixel fb-conv-api

Čehijā bezpajumtnieks sapņo par ieslodzījumu6

5 0
Čehijā kāds bezpajumtnieks neveiksmīgi centās atrisināt mājokļa jautājumu, sasitot logu policijas mašīnā, ieejas durvis trolejbusu depo un bankomātu, šādi cerot nonākt siltā vietiņā - cietumā.

"Pratināšanas laikā vīrietis atklāja, ka viņam nav darba, nav kur dzīvot un tāpēc viņš vēlas nonākt cietumā," čehu laikrakstam "Mlada fronta Dnes" pavēstīja Čehijas pilsētas Usti pie Labas policijas darbinieks.

Pēc pirmā uzbrukuma policija aizturēja 30 gadus veco vīrieti un nosūtīja viņu uz psihiatrisko slimnīcu, no kurienes viņš tika izlaists pēc trīs dienām. Tāpēc viņš nekavējoties salauza durvis trolejbusu depo un nozieguma vietā pacietīgi gaidīja policijas darbiniekus, lai tie aizturētu vēlreiz.

Taču ar to nepietika, lai viņu apcietinātu, tāpēc vīrietis sadauzīja bankomātu, radot 110 tūkstošu kronu (2 717 latu) lielus zaudējumus. Tomēr arī ar to nepietika, lai viņu aizturētu uz pirmstiesas izmeklēšanas laiku, un vīrietis atkal tika atbrīvots.

"Mēs gribam viņu atkal ievietot psihiatriskajā slimnīcā, lai paātrinātu tiesas procesu. Nebūtu labi gaidīt, kamēr viņš kādu savaino," piebilda policists.

5 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Vajadzēja vinjam Vecrīgu pad*lēt! :D Uzreiz cietumā tiktu!
0 0 atbildēt
vo vo, Vinnij! :D
0 0 atbildēt
manupraat daudz bezpajumtnieki taisa suudus lai tiktu cietumaa...nav auxts un eediens pats naak,nav pat deguns musaraa jaabaazz:D
0 0 atbildēt
laikam bezpajumtniekiem kādas atlaides. :D parastu cilvēku uzreiz iesēdinātu.
0 0 atbildēt
Es butu vnk kadu nositis :D
0 0 atbildēt
normaali!vinja vietaa es arii taa dariitu!taisi suudus un nonaac kur veelies nonaakt emotion emotion emotion
0 2 atbildēt