local-stats-pixel fb-conv-api

Briti ieviesīs "imigrantu" nodokli3

4 0
Lielbritānijas varas iestādes plāno ieviest īpašu nodokli imigrantiem, lai segtu pašvaldību un valsts izdevumus migrantu sociālajam atbalstam, vēsta laikraksts "Sunday Times". Oficiāls paziņojums par šāda nodokļa ieviešanu, pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, ir gaidāms nākamajā nedēļā. Laikraksts vēsta, ka jebkuras ārpus Eiropas Savienības robežām esošas valsts iedzīvotājs, kas Apvienotajā Karalistē pieprasīs studentu vai darba vīzu, papildus konsulārajām izmaksās šķirsies arī no aptuveni 50 mārciņas liela "imigrācijas" papildnodokļa. Šos līdzekļus plānots nodot pašvaldībām, lai segtu izdevumus, kurus nākas uzņemties to pārziņā esošajām skolām, slimnīcām, policijai un citām iestādēm, apkalpojot imigrantus. Daļa līdzekļu tiks atvēlēta arī valsts iestādēm „uz vietām”. Kā piemērs tiek minēta Kembridžšīras grāfiste, kur ārvalsta imigrantu koncentrācija ir viena no lielākajām Lielbritānijā. Grāfistes policija ik gadu ir spiesta tērēt aptuveni 1 miljonu sterliņu mārciņu tulkošanas pakalpojumiem, lai sazinātos ar ārzemniekiem, kuri nepietiekamā pakāpē pārvalda angļu valodu. Plānots, ka jaunais nodoklis papildinās britu budžetu apmēram par 70 miljoniem mārciņu tuvākajos divos gados.
"Laikā, kad daudzi migranti spēlē svarīgu lomu mūsu sabiedrībā, mums ir skaidri jānovērtē tā slodze, kuru migranti rada mūsu iestādēm savās dzīves vietās," - paziņojusis Lielbritānijas pašvaldību un kopienu lietu ministre Heizela Blīra. Pēc viņas vārdiem, fonds, kas tiks radīts ar jaunā nodokļa palīdzību, "palīdzēs finansēt valsts dienestus tajos rajonos, kur migrācija visvairāk ietekmē vietējo vietējo sabiedrību". Saistītais raksts: Eksperti: 2050. gadā Lielbritānija kļūs par valsti ar lielāko iedzīvotāju skaitu Eiropā >>> Saistītais raksts: Lielbritānija pārskatīs savu nodarbinātības politiku attiecībā pret imigrantiem no ārpus ES esošām valstīm >>>
4 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
mums ar vajadzētu un arī imigrantiem kas iebrauca pēc 44 gada un viņu bērniem. aber viņi biežāk strādā nelegālos darbos un 95% ieslodzīto ir šie imigranti, kas tiek dēvēti par nepilsoņiem, bet īstenībā vissīstākie imigranti ar sev esošajām problēmām ar ko mūsdienās sastopāš rietumvalstis kā Francija un Vācija, Anglija kad imigranti ir tik daudz un arī tie sastāda lielāko cietumā sēdošo skaitu savās valstīs.
5 1 atbildēt
labs nodoklis
1 0 atbildēt
Jaa urlaam imigrantu nodokli LV uzlikt un tiksim no kriizes aaraa es arii par!!!!
1 0 atbildēt