local-stats-pixel fb-conv-api

Bezgalvainās vistas stāsts24

74 3

10 septembris 1945 gads.

Kādā fermā, mājas saimniece bija ieplānojusi cept vistas cepeti. Tad nu vina sūtija savu vīru(Olsenu) uz lauku lai nokauj vistu. Viņs paņēma vistu un nocirta tai galvu un kā jau visas vistas šī vista lēkāja kad galva vairs nebija piestiprināta ķermenim. Kad vistai pārgāja šoks tā atgriezās pie pārējām vistām un turpināja spēlēt savu lomu - vista.

Kad Olsens nākamajā rītā atradu vistu guļam laktī ar galvu zem spārna, viņs nolēma, ka atradīs veidu kā pabarot un padzirdīt šo vistu, lai tā izdzīvotu. ar acu pilināmo viņš deva vistai graudus un ūdeni. Pēc nedēļas ko vista bija nodzīvojusi Olsens aizveda vistu uz Jutas universitāti Soltleiksitijā. Zinātnieki atklāja to ka cirvja asmenis nebija trāpijis galvenajai artērijai un vista nenoasiņoja. Tā vista nodzīvoja 18 mēnešus bez galvas un nomira aizrijoties ar graudu un ieguva vārdu Maikls(Mike).

Vairāk info varat meklēt arī šet pa šo brīnumputnu: http://www.miketheheadlesschicken.org/story.php

74 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Vāks!

18 0 atbildēt

tas pierāda to, ka vistai nav smadzeņuemotion

8 2 atbildēt

kā tad tā artērija iet?

5 0 atbildēt

wow! kkas tiesham nedzirdeets un neredzeets.. +++++

5 0 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " tas pierāda to, ka vistai nav smadzeņu " smadzeņu nav tev,,, prusaki jau ar nenomirst ja šiem norauj galvu,nu ja neskaita badu :)

6 2 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " tas pierāda to, ka vistai nav smadzeņu " + pa kometu :D bet jauks stasts

5 1 atbildēt

Eu Cmon šis nemaz nav smieklīgi variet iedomāties kādas sāpes tas putniņš izcieta varēja tad uzreiz nokaut lai n*cītu dzīvnieku! Nošaut to Olsenu

5 2 atbildēt

Kaa man patiik kaa te visi spriedelee :D Tad gudrie apgaismojiet mani, kur tad tai vistai atrodas smadzenju daljas, kas kontrolee taadas lietas kaa elposhanu, muskuljus, kas atbild par iešanu, un kur ir vistas liidzsvara centrs(nevis matemaatiskais, bet kas nosaka liidzsvara izjuutu) un kaa ar elpošanu? ak jā to arī nosaka viena no smadzeņu daļām un ziniet viss, ko es nosaucu atrodas vistas galvaa, kuras aciimredzot tai nav :D nenoliedzu iznjeemumus,galu galaa tie apstiprina teoriju, ja shii vista taada ir, tad apgaismojiet mani. Un tiem kas nezin.... prusaks ir posmkaajis kuram NAV smadzenju, vinjam ir nervu gangliji, kas ir izvietoti VISĀ ķermenī tieši tapēc prusaks var izdziivot bez galvas.

4 1 atbildēt

drausminjas :o es ieraugot taadu vistu laikam guutu moraalu traumu uz visu muuzhu :o

3 0 atbildēt

Muguras smadzenes neko nekontrolee, taas straadaa kaa vadiitaajs un refleksu uztveereejs.....

2 0 atbildēt

nomira aizrijoties ar GRAUDU = FAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLL

2 0 atbildēt

Tas ir psc!

3 1 atbildēt

diez ko jau neticās, bet lai nu būtu...

1 0 atbildēt

nu man kaut kā neticas, bet nu kas tik nenotiek.

1 0 atbildēt

atbildot uz Raķķāā komentāru " Eu Cmon šis nemaz nav smieklīgi variet iedomā... "

vecīt, ja Tu būtu mācījies skolā tad zinātu, ka visus nervus sajūt smadzenes, tā ka smadzenes atrodas galvā un galva nocirsta, tad 0% iespējamība, ka viņa varētu just kādas sāpes. tas pats, ja cilvēks salauž kalku.

cik zinu, vistas bez galvas skrien, jo tas ir ķemeņa refleks. bet tas ir neticami, ka kautkas tāds ir noticis, ka var funkcionēt kā normāla vista. būs jāpaskatās vēlāk goglē, vai tas nav safabricēts.  

1 0 atbildēt

duude wtf.. ;D

kur skaidrojums kaadeelj taa vista nenospraaga ? ;D

1 0 atbildēt

atbildot uz JamJams komentāru " Kaa man patiik kaa te visi spriedelee :D Tad... " pastav ari muguras smadzenes, kuras ari kontrole shadas tadas lietas...

1 0 atbildēt

ohoemotion

0 0 atbildēt

xDDDD

0 0 atbildēt

Pasaulee notiek briinumi 

0 0 atbildēt