local-stats-pixel

Betmens nogalināts!10

23 5
BBC News šodien ziņo satraucošus jaunumus - oriģinālā komiksa par supervaroni Betmenu (Batman) pēdējā numurā viņš tiek nogalināts!!!

Jau pirms vairākām dienām tika izplatītas baumas, ka bagātnieks Brūss Veins (Bruce Wayne), kas naktīs sikspārņa maskā cīnās ar noziedzniekiem, drīzumā varētu nolemt aiziet pensijā vai pat nomirt. Diemžēl komiksa autori izlēmuši par labu otram variantam - Betmenu nošauj ļaundaris Saimons Hērts (Hurt), kurš izlicies par viņa tēvu doktoru Tomasu Veinu.

Pēdējās ainās slepkava Hērts mēģina aizbēgt no sašautā Betmena helihopterā, bet supervaronis metas helikopteram virsū un tas avarē. Tomēr iztrūkst ainas, kurā būtu redzams Betmena līķis, tāpēc faniem ir cerība, ka Betmens varētu atgriezties.
Rakstnieks Grants Morisons (Grant Morrison) gan apgalvo, ka Brūsa Veina alias Betmena gaitas ir cauri. Turpmāk Gotemu sargās Robins un citi supevaroņi.

Pirmais komikss ar Betmenu tapa 1939. gadā.

- - -

Tīrās šausmas. Ja nu kāds izdomā novākt arī Ziemassvētku vecīti?
_______________
www.tribine.lv
23 5 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
Tīrās šausmas. Ja nu kāds izdomā novākt arī Ziemassvētku vecīti? --------------------------------------------------------------------------------------------------- kuššš.... vēl kāds sadzirdēs...
4 0 atbildēt
dzīve ir sūds!!! ;(
3 0 atbildēt
neee!!! TIKAI NE BETMENS!!! NEEE!!! , arprats =[ nenodariet man to! :[
2 0 atbildēt
psss skatoties kaa betmens nomirst vairaaki simti fani izdara pashaaviibu:D
2 0 atbildēt
Ak nē :(
1 0 atbildēt
par xmas vecīti - gar zemi :D
1 0 atbildēt
amerikā noteikt būs izziņots nacionālais klusuma piemiņas brīdis ... tāpat kā pa ziņu kanāliem mikipeli dzimenē apsveic, un nacionāli svētki :D :D:D:D
1 0 atbildēt
izdevēji taču neatteiksies no naudas poda -betmena
0 0 atbildēt
kā es tgd dzīvošu?! emotion (atbilde: tpt kā iepriekš, bet man patīk dramatizēt :D)
0 0 atbildēt
Ak ne!!!!
0 0 atbildēt