local-stats-pixel fb-conv-api

Beidzot izskaidro Kluba 27 fenomenu10

280 7

Mūzikas vēsturē jau izsenis tiek runāts par tā saucamo Kluba 27 fenomenu, ko radījuši daudzu mūziķu nāves gadījumi zīmīgajā 27 gadu vecumā, bet tagad austrāliešu zinātnieki ķērušies pie tā izskaidrošanas.

280 7 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ja gandrīz vienlaicīgi 27 gados nomirst Džims, Džimijs un Dženisa, tad nekas cits neatliek, kā dibināt klubu.

25 0 atbildēt

Nevis kvantitāte, bet kvalitāte - 27 gados mira lielie rokmūzikas krabji. Var jau izpētīt tūkstots mūziķus un tad kaut ko pierādīt, bet fakts paliek ka klubā 27 ir diži mūziķi.

17 0 atbildēt

Kaut kā muļķīgi teikt, ka šāds klubs eksistē. tas ir kā tāds teiciens par tām slavenībām, kuras mirušas šajā vecumā. Tik pat labi kāds zinātnieks varētu izšķērst laiku, lai atrastu atbildi pat to, kādēļ ir tādi saldie sešpadsmit un tā tālāk.

7 4 atbildēt

Un es jau baidījos kļūt par rokzvaigzni pirms 27 gadu vecuma...

2 0 atbildēt

Interesants raksts un tā, bet ja nemaldos, tad vienlīdzīgi klubam 27, bija līdzīgs ar citu skaitli, kur stāsts ir tieši tas pats. Uz doto brīdi, nevaru atcerēties, kas tas bija un kādi mūziķi tur aizgāja. Bet savā ziņā piekrītu, ka šis klubs ir izdomājums, bet tai pašā laikā piedod tam skaitlim nesvarīgu, bet tai pašā laikā dzīvotspējīgu nozīmi

3 2 atbildēt

TV NETA redzeju..

1 0 atbildēt

Ne jau lieta ir tajā " 27 fenomenā". Fenomenāls ir tas, ka tik leģendāri cilvēki ir miruši 27 gadu vecumā. Skaitlim nav nekāda sakara.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt