local-stats-pixel fb-conv-api

Barikazu atceres diena0

12 1
Barikāžu atceres pasākums Vecrīgā norit stingrā policistu uzraudzībāAptuveni 100 sanākušie pulcējušies pie ugunskura, ik pa laikam iekāpjot savu laiku nokalpojošā dzeltena "Ikaruss" autobusā, kur ir ne tikai televizors, bet arī citas liecības par barikāžu laiku. Klātesošie, kuri savā starpa ir pazīstami, vai nu dalās atmiņas par barikāžu notikumus, vai pārrunā citas lietas. Iepriekš plānotais ugunskurs pie Saeimas tika atcelts 13.janvāra notikumu dē.
Vairākums cilvēku Doma laukumā bija vecāka gadagājuma, bet bija manāmi arī vairāki desmiti jaunsargu. Pasākums noritēja stingrā policijas uzraudzībā, Doma laukumā tika izvietotas vairākas policijas automašīnas, bet vairāk likumsargu patrulēja pašā laukumā un tuvākajās ielās. Atceres pasākuma dalībnieki vienojās arī dziesmās, piemēram, nodziedot "Kaupēna dziesmu, "Še kur līgo priežu meži", "Div' dūjiņas gaisā skrēja". Aptuveni ap pulksten 19 no Doma laukuma pasākuma aizbraucis speciālais "barikāžu autobuss", un daži dalībnieki ir sastājuši ap ugunskuru, bet citi pametuši laukumu.
Ar metāla barjerām norobežota Jēkaba iela abās pusēs Saeimas ēkai, un gājēju kustība pa ielu tiek nodrošināta tikai speciālā vietā starp barjerām. P.s

Valdiba ar savu atieksmi rada vel lielaku plaisu starp sevim un tautu. Ka tika atzinusi daudzi no barikazu dalibniekiem un zurnalisti ka ja pienaktu tads bridis tad latviju aizstavetu bet Seaimes eku gan ne. Ka ari daudzi atzina ka Latvijas pedejo valdibu laika Latvija izveidojusies divi slani bagatie un mazturigie un ka vidusslanis jau ir izudis.


12 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000