local-stats-pixel

Autoinspektori noturēja iemigušo policistu par autobusa za3

3 0
22. janvārī Krievijā tika aizturēts Maskavas milicijas pārstāvis, kuru turēja aizdomās par autobusa aizdzīšanu. Par to ziņo РИА Новости.

Autoinspektori turēja aizdomās milicijas seržantu tajā, ka viņuprāt seržants aizdzina autobusu, būdams alkohola reibumā. Taču, kā vēlāk noskaidrojās, milicijas pārstāvis vienkārši bija aizmidzis autobusā.

Kad milicis pamodās, viņš pamanīja, ka autobusā nav neviena pasažiera, ne šofera, bet autobusa durvis ir aizvērtas. Cenšoties izkļūt no tukšā autobusa, viņš sāka spaidīt visas pogas. Pēc vienas no pogu nospiešanas autobuss sāka darboties un nobrauca vienu metru, pēc kā apstājās.


Jāpiebilst, ka šis nav pirmais incidents Krievijā ar transporta autobusa aizdzīšanu. Vēl pagājušā gada beigās notika incidents, kad 14 gadus vecs zēns iekļuva autobusā, kurš stāvēja pie autobusu parka ieejas, un paspēja ar to nobraukt vairākus kilometrus, līdz viņu apturēja milicija.

Zēns paskaidroja miličiem, ka vienkārši vēlējās pabraukāt ar autobusu. Vadīt transportu viņam iemācīja tētis, kurš strādā autoparkā.


Bet 2008. gada oktobrī Krievijā kāds piedzēries konduktors nozadzis autobusu, jo priekšnieks aizliedza doties uz darbu dzērušam. Konduktors izlēma, ka nevēlas doties uz sabiedriskā autobusa pieturu, tāpēc nozaga vienīgo autobusu, kurš atradās tobrīd autoparkā.
Reklāma
3 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
Vai tad krievija ir policija? Es domaju ka milicija.
1 0 atbildēt
Interesanti....
1 0 atbildēt
Taas policijas masinas bai smukas emotion
0 0 atbildēt