local-stats-pixel

Atsakās reģistrēt bērnu ar vārdu VFD BCO 26020214

4 0
Maskavas dzimtsaraksta nodaļa atsakās izsniegt dzimšanas apliecību un reģistrēt bērnu, kuru vecāki nolēmuši nosaukt par VFD BCO 260202, vēsta mk.ru.

Vecāki gan nevēlas bērnam izvēlēties citu vārdu kā VFD BCO 260202, kas nozīmē "Voroņinu-Frolovu dzimtas Bioloģiskais Cilvēka Objekts", kas piedzimis 2002. gadā.

Protestējot pret dzimtsaraksta nodaļas lēmumu, viņi vērsušies Strasbūras cilvēktiesību tiesā, taču tur šādu lietu izskatīt atteicās.

Jau septīto gadu, kamēr vecāki turpina tiesvedību ar ierēdņiem, Bioloģiskais Cilvēka Objekts dzīvo bez dzimšanas apliecības un bez pieraksta. Savukārt viņa tēvs, bezdarbnieks Vjačeslavs Voroņins pats tuvākajā laikā plāno savu "muļķīgo" vārdu nomainīt uz līdzīgu burtu un ciparu kombināciju.

Pagājušajā gadā Maskavas dzimtsaraksta nodaļa reģistrējusi bērnus ar vārdiem Aviodispečers, Eņģelis, Delfīns, kā arī Krievija un Privatizācija.

4 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000
tiem vecaakiem noteikti kaukas ar galvu nava kaartiiba jo tad vinji taadus neliktu, un vispaar tas jau saak kljuut smiekliigi
2 0 atbildēt
Tie vecakiem jajiet arsteties !!! vel labak savu bernu nosaukt par privatizatciju vai krieviju psc kur tiem cilvekiem prats ?
2 0 atbildēt
Nē, nu te gan nepiekrītu. Kā grib, lai nosauc, beerns izaugs nomainiis ja nepatiks. Piemēram austrālijā,latviešu emigranti meitu nosauca par Jāni. :)
2 0 atbildēt
Ja kāds saka pasakiet savu vārdu viņš aizmirsu pārāk garš :D
1 0 atbildēt
pfff...smiekliigs vards..shaubos ka berns buus dizzi laimiigs..kaa taadam robotam vards
1 0 atbildēt
Tas takš nav vārds :D
0 0 atbildēt
stiligis vaards :D labaak man patika tie Amerikaa kuri savu siici par Adolfu hitleru nosauca :D
0 0 atbildēt
Skolā par viņu kaikam neviens neņirgāsies!!!!!! :D:D:D:D
0 0 atbildēt
Whoa, Krievija sākusi klonēt cilvēkus?
0 0 atbildēt
ARI IESU VARDU MANIIT UZ DEBESS BFG KURINATORS :d
0 0 atbildēt
Es ar skrienu uz dzimtsrakstu nodalju un teikshu ka gribu vaardu UvH 20032140935 pam param .. emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
lol. privatizācija :DDDDDDDDDD stulbie cilvēki
0 0 atbildēt
jomajoooo.. murgs..
0 0 atbildēt
Es jau komentējot rakstu par Adolfu Hitleru teicu, ka arī Latvijā ir ap 10 meitenes ar vārdu Latvija, ne tikai citās valstīs ir dīvainīši...vienīgi bērnus žēl, kā viņi skolā dabūs atklausīties nabadziņi, vecāki lai sev šitādus liek, ja patīk, nav ko bērniem dzīvi bojāt
0 0 atbildēt