local-stats-pixel fb-conv-api

Aristotelis*1

Tātad, tākā es mācos 10. klasē man protms ir aristotelis, bet vai es uzkatu, ka tas ir vajadzīgs tieši vidusskolai - Nē! Kāpēc? Jo 21. gadsimtā mēs esam aizmirsuši aristoteļa nozīme. Iespējams daudzi man nepiekritīs, tāpēc es centīšos izteikties tā, lai nebūtu nekādu jautājumu. Sāksim, kā tad īsti šis pasākums "Aristotelis" iesākās Latvijā. Vispār Latvijā Aristoteli aizsāka Latvijas Universitāte. Laika gaitā visas augstskolas pārņēma šo tradīciju un tādā veidā tie kļuva par neatņemamu studentu tradīciju. Jā, pareizi studentu, nevis kaut kādu vidusskolēnu. Protams ir jautri paākstīties un izjust to jau tagad kā skolēnam, jo daudzi no mums vispār neiestāsties Augstskolās vai Universitātēs.
It kā jau man nav nekas pretī pret šiem svētkiem kā tādiem, vienkārši visas šīs vidusskolas iesvētības ir pretīgas un sadistiskas. Mums liek ēst visādas preteklības, liek līst uz vēdera 12.o prieksā, kas patiesībā ir tādi paši skolēni kā mēs un nav izdarījuši neko apsveicamu (neskaitās uz visiem), bet tas jau nav tas trakākais. Es esmu dzirdējusi, ka vismaz viens katru gadu tiek nogādāts slimnīcā un kāda velna pēc tas ir vajadzīgs?? Es saprastu, ja mums liktu visādu atjautības un fiziskos uzdevumus pildīt, tā lai mēs parādam savu inteliģenci un fizisko izturību, bet ne jau cik tev iekšas spēj izturēt!!
Bet nu ja mēs runājam kas patiesībā ir Aristotelis, tad tas bija sengrieķu zinātnieks un filozofs. Viens no tā laika slavenākajiem cilvēkiem un protams mūsdienās, es vismaz personīgi nezinu tādu kas nebūtu par šo cilvēku dzirdējis. Bet nu ne jau par to ir šis stāsts.
Kā jau teicu zinu, iespējams daudzi būs, kas man nepiekritīs, bet pajautājiet saviem vecākiem, kas tad īsti ir šis Aristotelis un kā svētki tie ir. Redzēsiet man būs taisnība!! :))
Jauku vakaru! ;)

6 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Manam griķu brālēnam vārds ir Aristotelis. emotion

0 0 atbildēt