local-stats-pixel fb-conv-api

Arī Kolumbija savs "Jozefs Fritcls"7

1 0
58 gadus vecais Kolumbijas iedzīvotājs Arsebio Alvaress (attēlā) stājies tiesas priekšā sakarā ar apsūdzībām ilggadējā savas šobrīd 35 gadus vecās meitas turēšanā gūstā un izvarošanā. Meita no tēva laidusi pasaulē 11 bērnus. Pēc izmeklēšanas rīcībā esošas informācijas, Alvaress savu meitu pirmoreiz izvarojis, kad tā vēl nebija sasniegusi pat desmit gadu vecumu, vēsta BBC News. Par šiem noziegumiem Alvaresam draud mūža ieslodzījums.
Jāpiebilst, ka pats 58 gadus vecais Alvaress, kuru vietējā prese nodēvējusi par "briesmoni no Marikitas" (pēc pilsētas nosaukuma, kur viņš dzīvoja), noraida apsūdzības incestā un izvarošana. Pēc Alvaresa vārdiem, cietusī ir viņam nevis miesīga meita, bet gan audžumeita. "Mums bija romantiskās attiecības tādēļ, ka mīlējām viens otru. Bet viņa nav mans bioloģiskais bērns," – tiesā apgalvoja Alvaress.
Cietusī savukārt apgalvo, ka vienmēr uzskatījusi Alvaresu par savu miesīgo tēvu. Sievietes māte nomira, kad viņai bija pieci gadi, un meitene palika tēva – Alvaresa aizgādniecībā. "Viņš nekad nerunāja par asinsgrēku, par to, kāpēc mēs šo nodarbojāmies ar to, ko darījām. Dažreiz es par to vaicāju viņam, un tad tēvs atbildēja, ka tā ir Dieva griba," – viņa paskaidrojusi tiesai.
Pēc cietušās vārdiem, viņa vairakkārt tikusi izvarota un dzemdējusi no Alvaresa 11 bērnus, trīs no kuriem ir miruši. Vērsties pie policijas sievieti pārliecinājis tās garīdznieks, ziņo aģentūra „Reuters”. Pašlaik cietusī un viņas astoņi bērni atrodas valsts aprūpē.
1 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Katrā valstī pa vienam Jozefam :D
2 0 atbildēt
vnk KAS NOTIEK AR PASAULI!!!??? shitas laikam stiliigi :D :D :D
0 0 atbildēt
nja sick!
0 0 atbildēt
kas tas tads
0 0 atbildēt
Jaa, jaa, piekriitu Kaarlim!! Tagad izvarot savas meitas ir modee!!!
0 0 atbildēt
Tad Vācija tad Itālija un tagad Kolumbija wtf?
0 0 atbildēt
Cilvēki iet sviestā.. emotion
0 0 atbildēt