local-stats-pixel

Arhibīskaps saņem 'Gada mačo' titulu14

8 0
Francijas feministu grupa "Gada mačo" titulu piešķīrušas Parīzes arhibīskapam par viņa izteikumiem, ka sievietēm nepietiek tikai ar svārkiem, bet derētu "arī kaut ko starp ausīm".

Balvu ik gadu pirms Starptautiskās sieviešu dienas piešķir Francijas aktīvākā sieviešu tiesību grupa "Les Chiennes de garde" (burtiskā tulkojuma "Sargkuces").

Otrās vietas balva piešķirta komiķim Frabrisam Ebuē, kurš Francijas televīzijā paziņoja, ka "feminisms ir ne tikai autoritārām vai seksuāli neapmierinātām sievietēm, bet arī lesbietēm".

Parīzes kardināls Andrē Ventruā savu titulēto frāzi izteica pagājušā gada novembrī, stāstot par grūtībām atrast darbam Romas Katoļu baznīcā piemērotas sievietes.

"Grūtākais ir atrast sievietes, kas ir pienācīgi apmācītas. Nepietiek tikai ar svārkiem, derētu arī kaut ko starp ausīm," radiointervijā sacīja garīdznieks.

Viņa izteikumi izraisīja protestu vētru, liekot arhibīskapam atvainoties un taisnoties, ka ar to viņš domājis, ka "cilvēki netiek uzņemti baznīcā atkarībā no viņa dzimuma, bet no viņu personīgajām spējām".

8 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000
Rom avatarsRom
es arī! :)
2 0 atbildēt
lielaakoties visi buus macho :D
2 0 atbildēt
ha, es esmu macho spriežot pēc bildes ;D
2 1 atbildēt
es ar ir macho :D
0 0 atbildēt
ESMU IISTS MACHO! emotion
0 0 atbildēt
es peec bildes spriežot esmu nenormāli liels gejs , jo man tas otrs pirksts ir nevis vienaads vai iisaaks par to otru , bet gan garaaks :DDD
0 0 atbildēt
Man pirksts ir garaaks .... tadad esu urkis!!! :P
0 0 atbildēt
pēc tās bildes beigās- lakam iznāk ka es varētu būt macho... ps piekrītu arhibīskapam! PS2 Sievietēm Jādzīvo mājās, jāvāra ēst un jāaudzina bērni!!! nevēlos lai mana sieva būtu gudrāka, strādātu krutāku darbu kā es un kur nu vēl lai pār mani valdītu!!! nost ar ar woman suffrage!!!!!!!!
0 0 atbildēt
nu bet, geji tak mazākumā vnm bijuši.. :D
0 0 atbildēt
tas pirkstu tests ir labs :D
0 0 atbildēt
nu macho :) emotion
0 0 atbildēt
es neesmu gejs >_<
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Es neesmu gejs....
0 1 atbildēt