local-stats-pixel

Arestēts par 2600 zvaniem7

7 0
Tokijas policija aizturēja 37 gadus veco vientuļo bezdarbnieku Tahakiro Fudžinuma (Takahiro Fujinuma) par iejaukšanos telekomunikācijas kompānijas NTT darbā, ziņo Jiji Press.

Fudžinuma tiek apsūdzēts tajā, ka 2007. gadā no 1. jūnija līdz 17. novembrim viņš zvanīja 2600 reizes uz telefoncentrāli, lai parunātos ar sieviešu kārtas operatorēm. Kā teica pats apsūdzētais, tad viņš saņem baudu, kad sievietes kliedz uz viņu pa telefonu. Dažreiz viņš zvanīja līdz pat 200 reizes vienas nakts laikā.

Telefoncentrāles darbinieces iesauca vīrieti par „nekaries man virsū”, jo viņš bieži pierunāja viņas papļāpāt ar sevi. „Būdams neprecēts, es to darīju, lai izvairīties no vientulības”, - paskaidroja telefonsarunu mīlētājs.

Japāņu prese apgalvo, ka šis hobijs – zvanīt uz telefoncentrāli nakts laikā – sākas Fudžinumam jau 2004. gadā. Un vispār pēdējo gadu laikā viņš ir zvanījis ap 10 000 reizēm.
7 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
labs.. :D lai pazvana man, man uzkrāsies bonusi! :D
3 0 atbildēt
izturīgs akumulators emotion
3 0 atbildēt
tagat pat par telefōna zvaniem arestē. :D
3 0 atbildēt
Tu būsi mans vergs, darīsi visu, tev nav izvēles! Zvani! 9........... un ja vēlies vari saņemt pa pastu manas biksītes! (Lietotas 1 nedēļu, labs aromāts!) Bonusā biksīšu ieliktnītis vai tampax! (Sarkanā krāsā) emotion
3 0 atbildēt
Marlbaro! :DD
3 0 atbildēt
lol :DD un atkal uzpeld japāņi :D psc
2 0 atbildēt
Slimi :D:D::D
2 0 atbildēt