local-stats-pixel

Apzagtais apzog zagļus6

12 0
32 gadus vecs Vašingtonas štata iedzīvotājs Patriks Rosario (Patrick Rosario) aizdzina furgonu, ar kuru atbrauca zagļi, kuri ielauzās Patrika mājā, raksta izdevums The Seattle Times.

Patriks ir Washington Mutual bankas darbinieks, kurš darba dienā atradās savas mājas pagrabā, kad dzirdēja kaut kādu troksni pie mājas parādes durvīm. Izlīdis paskatīties, kas notiek, viņš pamanīja vienu no zagļiem, bet vēlāk izdzirdēja vēl citus trokšņus, kurus taisīja zagļi.

Patriks bez ilgas domāšanas pazvanīja uz 911 un pameta savu māju pa otru mājas izeju. Apgājis apkārt mājai, vīrietis pamanīja pie ieejas novietoto furgonu, kurā Patriks ieraudzīja aizdedzē atstātas atslēgas. Iekāpis mašīnā un nobraucis pāris kvartālus, viņš apstājās un sāka gaidīt policijas ierašanos.

Kā stāsta kāds notikušā aculiecinieks, zagļi iznākuši no mājas un pamanījuši, ka viņu mašīna ir pazudusi, bija ļoti izbrīnīti. Zagļi uzreiz nometa pie mājas ieejas visas nozagtās mantas – portatīvo datoru, sievas dārgumu lādītes un spēļu konsoles – un aizbēga prom. Atrast zagļus pagaidām policijai nav izdevies.

„Man paveicās”, komentēja notikušo Patriks. „Šobrīd apzinoties visu situāciju, es saprotu, ka rīkojos pavisam muļķīgi”, piemetināja viņš.
Reklāma
12 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
lol emotion
2 0 atbildēt
taads malacis :D
2 0 atbildēt
Varēja sanākt arī savādāk , bet labi vien ir ka sanāca tā :) smieklīgs stāstiņš.
2 0 atbildēt
jautri :) Man būtu bail tā darīt !
1 0 atbildēt
Būtu paņēmis bitu un sācis apstrādāt mašīnu... Zagļi arī tādā gadijumā būtu ļoti izbrīnīti...
1 0 atbildēt
za4 avatarsza4
dots pret dotu :D
1 0 atbildēt