local-stats-pixel fb-conv-api

Aplauziens mani mīļie.3

Šīs raksts ir tapis, ka papildinājums vakardienas ierakstam http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=7541794.

Nu tad, lūk, skaidrojums no kurienes šīm dzejolim aug kājas un cik cilvēki, kuri to sūta, ir atpalikuši

2008. Gads. ASV. Arizona.
Piecpadsmitgadīgs puisis vārdā Allan Strainer sēž un krīt depresija, sakarā ar to, kā ar viņu neviens nedraudzējas un vispār nepievērš uzmanību. Tā domājot viņš pamana plaukta stāvošu, Amerikāņu psihologa David L. Weatherford grāmatu par mīlestību un izlasa poēmu Slow dance. Un aiziet.

Tiek izdomāts mistisks personāžs, ar vēzi slima BET ĀRSTĒJAMA, PIECGADĪGA bāreņu meitene, kurai nepieciešams savākt $70000 ārstēšanai, un tā kā vecāki tai nav, tad naudas savākšanu veiks ASV Vēža apkarošanas un profilakses centra ārsts Yeshiva U. Kurš par katru pārsūtītu vēstuli, meitenes ārstēšanai atvēlēs 3 (trīs) ASV centus.
Jā pusgada laika nauda nesavāksies, tad meitene mirs jo ārstēt vajag tagad un tūlīt.

Protams mediavīruss izdevies jo kuram taču nav žēl mazu meiteni un cilvēki steigušies forvardēt to vēstuli, līdz tā nonāca to cilvēku acīs kuri skolā ir mācījušies, nevis slinkojuši, un no galvas zina šo poēmu.
Steidzami tika sazināts ar vēža profilakses asociāciju, kura vispār ne par kādu akciju, ne par tādu ārstu, kur nu vel par piecgadīgu bāreni slimu ar vēzi dzirdējuši nav.

Tālāk atlika tikai noskaidrot izsūtītāja atrašanas vietu un izrakstīt sodu vecākiem par pieciem punktiem.
Surogātpasta izplatīšanu, reģistrētas zīmes lietošanu bez saskanošas, kā arī vēl pa vairākiem punktiem, interesantākais no kuriem ir kompānijas FORD zaudējumu aprēķins, darbiniekiem nodarbojoties ar vēstuļu sūtīšanu nevis savu tiešu pienākumu pildīšanu. Process norīt joprojām.

2010. Gads. Latvija.
Kāds jauneklis sēž un slimo ar smadzeņu trūkumu, dēļ kura ir ignors no apkārtējiem, maza statistika draugos un pēkšņi atrod augstāk aprakstītu lietu. Pie galvas nozvana zvaniņš un ar divu gadu atpalikšanu, latvietim ir statistika debesīs, bet tūlīt pat seko arī profila izdzēšana no portāla draugiem.lv jo lietošanas noteikumus neviens nav atcēlis, bet pārējie stulbeņi steidzas sūtīt vēstuli, nemaz neiedziļinoties jautājumā.

Malači. Tā arī turpināt!
Labāk rakstīt un pārsūtīt visādus sūdus, nekā normāli strādāt, mācīties, un vest valsti ārā no krīzes. Savādāk pieraduši sēdēt un gaidīt, kamēr kāds atnāks un izdarīs.

22 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

es ar tadu vestuli sanemu. neparsutiju...

0 0 atbildēt

Man tāda vēstule arī draugos atnāca. Tā jau likās skumji... Cik daudz visādus fwd mēslus saņemu, tik izdzēšu. :)

0 0 atbildēt

Man kādas piecas tādas atnāca bļed, maz kaitina visas šitās ķēdes vestules.. vnk tāds bullshits :@ Parasti kko asu aizrakstu pretī  tam kurš man to uzrakstijis :S

0 0 atbildēt