local-stats-pixel fb-conv-api

Apdrošinātāju triki11

Natalija Blanšarda cieš no ilglaicīgas depresijas. Nevis emo tipa "dzīve sūkā, neviens mani nesaprot" depresijas, bet no "es sevi ienīstu un esmu gatava savai dzīvei darīt galu" depresijas. No tās, kurai dakteri izraksta stiprus medikamentus. 

Bet lai dzīve neliktos pārāk salda, bonusā ar viņas jau tā smago iekšējo pasauli, viņa saņēma ziņu no sava apdrošinātāja "Manulife Canada" par to, ka viņa vairs nesaņems kompensāciju zāļu iegādei. Pamatojums tam ir visnotaļ idiotisks.

 

Kāds no "Manulife" papīržurkām ir vazājies pa sociālo tīklu "facebook", meklēdams klientus, un starp tiem atradis arī Natalijas profilu. Albumā esot bijušas dažas bildes, kurās viņa smaida. Pamatojoties uz šīm fotogrāfijām, šis ofisa tirliņš lika lietā visu savu vidusskolas izglītību un pieņēma lēmumu, ka "Natalija vairs nav depresīva, tapēc viņai kompensāciju vairāk nevajag". 

Pastāv aizdomas, ka viņam drīz būs daudz laika rakņāties pa "facebook", darba meklējumu starplaikos.



64 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

pidari vienkārši...

9 0 atbildēt

mācība, ja esi depresija nomākts, nekur nepublicē bildes, kur smaidi.

7 0 atbildēt

Pat super depresivajiem mosk sanak pasmaidit!

6 0 atbildēt

america, show me your brains!

6 1 atbildēt

Ha, cerams, ka jūs te - "nenogāžamās akmens statujas" arī reiz piemeklēs depresija.

Ikvienu cilvēku tā var piemeklēt - pat bez īpaša iemesla. Tā kā pieraujiet savas mutes, pirms tiesājat emotion

4 2 atbildēt
VIP avatarsVIP

pozitīvi

1 0 atbildēt

atbildot uz revibox komentāru "Ha, cerams, ka jūs te - "nenogāžamās akmens sta... " kka tev nepiekritu... tas viss ir atkarigs no pasa cilveka... ja vinsh ir pietiekami garigi specigs lai kko parveretu-vins to spees! all this is in your mind!  

0 0 atbildēt

Šāda veida ''apdrošinātājiem" ir diezgan lielā mērā nospļauties par cilvēku veselību vai dzīvību - galvenais, ka nauda nāk kabatā... ASV u.c. šada veida gadījumu nav mazums, kad patiešām slimiem cilvēkiem atsakās izmaksāt kompensācijas par visabsurdākajiem iemeslim...

0 0 atbildēt

  Vina pat nesmaidīja arguments bija tāds kad viņa acīmredzot atrodoties sabiedrībā '''   Having good time '''. Sviests. Bet Latvijā manliekas ir vēl trakāk, paskatieties uz pašnāvību statistiku. Mes esam kkada 4-5 vietā pasaulē uz 100,000 cilv izdarīto pašnāvību skaits. Lietuva pirmajā. 

1 2 atbildēt

 FAIL, sapiipeejusies varbut focheejaas... :)

1 6 atbildēt

mdaa, bet mees nezinam iisto situaaciju, nedz vinjas slimiibas(depresijas) veesturi lai sprieztu vai aizstaaveetu kaadu... un bez tam ir jaamaacas dziivot bez zaaleem...

1 8 atbildēt