local-stats-pixel

Anonīmie kā jūs man patīkat.. :P84

29 23
Kārtējais jēlais komentārs manā rakstā.. Ja ko tādu uzraksta aktīvs spokiem.lv lietotājs es saprotu.. Tu esi reģistrējies un pats liec rakstus un tev ir tiesības vērtēt citu paveikto arī negatīvi..
BET nejau tev Anonīmais !! Protams portāls ir domāts visiem, gan mums reģistrētajiem gan jums anonīmajiem stulbo komentāru licējiem.. Vēl vairāk kaitina mazās anonīmās reklāmiņas "Palni reālu piķi..." vai "Palīdzēsim Markusiņam.." vnk kaitina...
Ja jums tiešām ir ko teikt tad normālā valodā bez * un !#*% lietošanas... un ja jūsu sakāmais tb komentārs tiešām ir sirdi plosoši svarīgs tad reģistrējaties bļ*...

Daži copy paste anonīmo garadarbi..
No raksta par karto ledu Anonīms komentārs 2008-10-26 13:15:44 Varbūt tāpēc ka viņš arī nav karsts? daunis ibio...kā viņiem (ledum šķidrā veidā) pieliek klāt kaut ko karstāku tā viņš sasalst No raksta par Kiwie Anonīms komentārs 2008-10-26 09:34:54 Var jau teikt,ka šitie lāčuki jau ir kā RĪGAS simbols, kur pagriezies, tur jau kads lacis priekshaaa. Anonīms komentārs 2008-10-26 10:57:50 Čakij, nokavēt Tu nu nekādīgi nevarēji, ja nu vienīgi stundu ātrāk ierasties paspēji! :D

Man jūs patīkat anonīmie.. Rakstu ieliku lai uzzinātu citu spoki.lv lietotāju viedokli, protams ja neredzēšu nevinu mazu urliku (Anonīmo komentātāju) pūcei aste ziedēs tāpēc vairāk koncentrējos uz REĢISTRĒTAJIEM spoki.lv lietotājiem un viņu viedokli.

Tā kā uzmanīgi lasījāt ielikšu arī kādu bildi, un sorre ja aizvainoju kādu kas vnk bij piemirsis ielogoties..
emotion


Reklāma
29 23 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 84

0/2000
interesanta lapa, bet neparocīga logošanās, ja sanāk sēdēt vairākās vietās. majās-darbā un visu laiku logoties...nafig vajag... :P
8 3 atbildēt
byblow komentārs 2008-10-26 14:34:56 house md kur man tur pupi redzami?! un vispaar taa nemaz neesmu es, bet gan whateverusay *** mčāāā,sawljaaaaaa*~^ mzzzzzz,buchazzzszszs~~~*^$ nebrīnos,ka taviem komentāriem ir hroniska tieksme saņemt mīnusiņus! :)
9 4 atbildēt
binlatgalis tu tachu mani aizstaaveesi?
8 3 atbildēt
varbuut tikai anoniimie speej kodliigus komentaarus izteikt?
7 2 atbildēt
Es atvainojos, par to, ka teicu spoki.lv, arī anonīmie komentāri, manuprāt, ir daudz normālāki un kulturālāki kā citos portālos.Tikko uzgāju komentārus pie tēmas Viens no visu laiku labākajiem večukiem...:) un nemaz vairs tā nedomāju - tādi paši kā visur.. diemžēl.
7 2 atbildēt
mees anoniimie iespaardam jums visiem zilajiem aanusiem :D:D:D:D
6 2 atbildēt
es arī esmu rakstījis komentāru ar &@*$$ ja autors ir bijis stulbs, soooooooo what?? tieši šobrīd šitajai nezjēdzībai arī prasās ielikt mīnusu un kko aizvainojošu censties uzrakstīt emotion emotion
6 2 atbildēt
Tādas dusmas pārņēmušas raksta autoru, ka pat daži burti piemirsušies... emotion ES ar anonīms - man tik patīk paskatīties rakstus, bildes un dažreiz iekomentēt kādu stulbu komentāru, kas pat ir piereģistrēts. kur loģika? nav, bet paārdies vien, varbūt labāk paliks.
8 4 atbildēt
house md , tu esi pretiigs, izdzees to komentaaru
8 4 atbildēt
Smerdelis... besiijies vien taalaak...
9 5 atbildēt
ak dievs! lasot sii portaala komentaarus varu paarsmieties. JUUS VISI (gan admini, gan anoniimie, gan tie kas pievieno bildes u.c.) SUUKAAJAT! juus esat smiekliigi. un varu dereet ka nevienam no jums nav vairak kaa 15gadi
8 5 atbildēt
so fuckin' stilīgi kopēt vēstulītes?! emotion tik zemu nekritīšu un TAVAS vēstules nekopēšu,kaut gan...kas to lai zin.. :)
7 4 atbildēt
shmurguls* šņjuk šnjuk aiz vaiga
7 4 atbildēt
Nu par to Markusiņu jau nevajadzēja jokot,bērns tiešām ir piedzimis slims un ir iespēja viņam arī neizveseļoties .. un ko tu te dari tikai runā par to. zini man zajebal tādi k;ā tu .. padomā pirms raksti ko.. - man ir konts bet nekad neeju iegšā no neredzu vajadzību. tādēļ shut up your mouth bitch!
7 4 atbildēt
Jaa... :D juus visi esat daunjiiiiii!! ;D
6 3 atbildēt
LOL kā es smagi smējos par to rakstu. 1. kartām tas kad ''Spoki'' paši izveidoja tādu versiju kad niku es šeit diemžēl nevaru ierakstīt. Vispārīgi man patīk iečolēt bildes un tādā garā..dažreiz ko uzskribelēju. Nesaprotu kas te notiek dažbrīd..Anonīmie tādi anonīmie šitādi ... Ja gribi privātu telpu tad takš tinies no šejienes prom. Sorii kad tik skarbi bet dažreiz izbesa paši lietotāji...tipa jouz! esmu reģistrējies esmu ūberkruts. Vienmēr un arī starp lietotājiem ir kādi izņēmum gadījumi. Tapēc nevajag LŪDZU dēļ dažām kļūdām* taisiit visiem sūdus.
7 4 atbildēt
binlatgalis,tā domā tikai Tu. neredzu nekur iemeslu,kādēļ ES esmu zemu kritusi. nokopējot un publicējot manas vēstules,kur esmu izteikusi visu-tas ir zemiski no otras skuķes puses. Bet nu,iespējams,viņa nespēj kritiku,otra cilvēka domas uzklausīt individuāli. un kas attiecas uz manas vēstules tekstu-mainīt neko nemainīšu. un,kas attiecas uz skuķītes domām,ka es ''izteicu draudus'',man personiski gribas paķiķināt. reāli nekāda izsitēja or smth neesmu,bet garīgi un *cionāli padirsināt,terorizēt viņu gan man nebūtu nekas pretī! :)
7 4 atbildēt
Visi, kas nav anonīmi, lohi
6 6 atbildēt
whateverusay peerties par to, ka kaads anoniimais ieliecis komentaaru jau neprasa fraazi `grow up` :D un man tavs niks neko neizsaka, ak jaa, tikai to, ka esi nedaudz neapteesta :)
8 8 atbildēt
atsūkā
6 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »