local-stats-pixel fb-conv-api

Anneliese Michel- Garu Apsēstā!18

34 2
Anneliese Michel (21.09.52.-01.07.76) bija kādā mazā Bavārijas ciematā dzimusi katoļticīgā, kuru, kā uzskatīja, bija apsēduši dēmoni. 2 mākslasfilmas- „The exorcism of Emily Rose” un „Requem”- ir veidotas balstoties uz Anneliese dzīvesstāstu.
Līdz savai nāves dienai 23 gadu vecumā, Anneliese tika pakļauta neskaitāmiem garu izdzīšanas rituāliem. Abi priesteri, kas izpildīja rituālus, un meitenes vecāki tika notiesāti par nevīžību, kā rezultātā iestājās meitenes nāve. Romas katoļu baznīca, kas ir legalizējusi un atbalsta garu izdzīšanas rituālus, paziņoja, ka Anneliese nāves iemesls bija psihiska slimība.
Kopš 1968.g. Anneliese piedzīvoja dažādas lēkmes- ārsti deva slēdzienu: epilepsija. Anneliese tika ievietota klīnikā, bet viņas stāvoklis neuzlabojās. Viņa sāka ciest no depresijas. Būdama īsteni ticīgā, viņa sāka uzskatīt, ka ir garu apsēsta. Medicīniskā ārstēšana nelīdzēja; stāvoklis pasliktinājās. Anneliese sāka kļūt neiecietīga pret dažādiem reliģiskajiem simboliem.
1970.g. jūnijā Anneliese piedzīvoja 3. lēkmi, viņai tika izrakstītas pirmās zāles pret epilepsiju. Šīs zāles meitenei nelīdzēja; viņa pat turpināja runāt ar, kā pati apgalvoja, „dēmona sejām”, kuras tika redzējusi dienas laikā. Anneliese dziļi ticēja, ka tā nav medicīniska slimība, bet saistīta ar reliģiju. Viņa pieteicās uz pirmo garu izdzīšanas rituālu. Tajā pašā mēnesī viņai izrakstīja jaunas zāles- „pericyazine”, kuras izmanto tādu slimību ārstēšanai kā, piemēram, šizofrēnija. 1973.g. novembrī Anneliese uzsāka jaunu zāļu lietošanu un lietoja tās līdz brīdim, kad vairs nebija spējīga neko norīt.
1976.g. 1.jūlijā Anneliese nomira miegā. Autopsijas slēdziens bija- nāves iemesls- nepietiekams uzturs un dehidrācija, kas bija garu izdzīšanas rituālu radītās sekas.
No šiem rituāliem ir saglabājušies foto, audio ieraksti, kuros ir dzirdamas, kā tika uzskatīts, dēmonu balsis.


34 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Ja viņa tagad dzīvotu viņa varētu sākt solista karjieru kāda metāl grupā ;)
6 0 atbildēt
Tgd zinu, kā blackmetāls ieguvis savu slaveno vokālu! xD
5 0 atbildēt
Vai es sadzirdēju "šaisā" ? Un vispār kā tas mācītājs nepaņēma pēdu aiz bailēm?
3 0 atbildēt
Kotletes komentārs vienkārši iespārda! :D :D :D
3 0 atbildēt
ak tu bieds :D:D a kapec vinai tas acis tadas ka uzsistas , tiesham izskatas ka d*ni butu apsedushi. bet ta bals vsp iesparda
3 0 atbildēt
kas par balsi... ta ir ta meitene? izklausas kreizi un tas ko vina saka...
3 0 atbildēt
Es gandrīz bikses piečurāju no bailēm, pat bail bija rakstu taisīt...///
3 0 atbildēt
Nu traki........bet nu diezvai kads d*ns... :D vnk aizgaja...mana ar no tiem ticigajiem gribas sakt domat ka d*ni ir.....Un tas video neko neparliecina...bals ka bals......kad nokaitina mammu ir trakak :D
4 1 atbildēt
šausmas tas video bija šaušulīgs
2 0 atbildēt
njaamm.. traki traki.. :)
2 0 atbildēt
beigts var palikt... tā balss...tik smieklīgi emotion
2 0 atbildēt
a kaapeec vinjai taadas acis?
2 0 atbildēt
Sikk peoples
1 0 atbildēt
????? emotion ????
1 0 atbildēt
aj... wnk domaaju ka wecene saslimusi ar kkaadu tajs laikos nepaziistamu kaiti un sagaajusi sweistaa... psc... xD bet jaa... balss uzdzen reeku xDD
1 1 atbildēt
nevajag sho visu uztvert kaa joku! tas ir paaraak baisi, lai buutu joks. es ticu paraleelajaam pasauleem! un ticu garu esamiibai. un tam kas notika ar Anneliese noteikti ir saistiiba nevis ar slimiibu, bet ar kaadu tumsho speeku iedarbiibu.
0 0 atbildēt
Labs vokāls vācu blackmetal grupai =)
0 0 atbildēt
Muļķi tie mācītāji,dēmoni runātu latīņu valodā! :D
0 0 atbildēt