local-stats-pixel fb-conv-api

Aizmirstās un jaunatklātās zināšanas par veselību15

Sākšu ar to, ka turpmāk sniegtā informācija un šīs informācijas pielietošana var sekmīgi neitralizēt šīs pasaules bagāto postošo darbību, kas izpaužas nepilnīgu un dažkārt pat nāvējošu medikamentu ražošanā. Šīs pasaules bagātajiem ir izdevīgi lēnām un pakapeniski indēt cilvēkus līdz sirmam vecumam, jo tas nes arvien lielāku peļnu un pakļauj cilvēkus kontrolei. Tas viss ir loģiski izsecināms un atliek tikai sekot naudai, lai saprastu, kāpēc daudzās dzīves jomās ir patreizējā situācija. Šajā rakstā ir pieminēti vairāki dabiski līdzekļi, kas izārstē lielāko daļu slimību un ja šī informācija nonāktu pietiekami daudz cilvēku rokās, zāļu industrijā iestātos krahs un tas, manuprāt ir tikai labvēlīgi mūsu cilvēces nākotnei. Ārsti turpmāk būtu vajadzīgi tikai brūču, lūzumu un sasitumu ārstēšanai.

Reklāma






22 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www un grāmatas
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

Mūsdienu farmācijas industrijas pēc iespējas vairāk cenšas atkāpties no tūkstošiem gadu piekoptajiem dabiskajiem līdzekļiem, vajadzētu vairāk harmonijas vai ko labāku. Cerams, piedzīvošu laikus, kad attīstīsies genomika, tad mums nevajadzēs abus.

1 0 atbildēt

Ļoti labs raksts. Paldies. Gribētu zināt vairāk par šo. 

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

Mazinsh jautaajums - kaadeelj kopsh atklaaja penicilinu, antibiotikas, vakciinas, cilveku viddeejias muuzhs ir gandriiz 2kaarshojies un pat 3kaarshojies??? kapeec tad visi vidusslaikos, vai pirms tam ar savaam dabiigajaam zaaliiteem labi ja nodziivoja 40 gadus...? un tikai nevajag par kariem, dzemdiibaam utt....  nebutu muusdienu mediciina, juus te puse nemaz nebuutu starp dziivajiem, pietiktu ar kaadu luuzumu, plaushu karsoni vai kvai gripu :) :) :) :)

Bet protams iisteniiba, tas ir zaalju firmu lobijs, ka agrak cilveki dziivoja iisaaku muuzhu, iisteniibaa vinji dziivoja 150 gadus, tik zaalju firmas lika paarrakstiit veesturi :) :) :)

0 0 atbildēt

Vēl par marihuānu iesaku paintresēties daudz ko var uzzināt ka tā palīdz ar dažādām slimībām beidzot ar pat vērža ārstēšanu un cigarešu mīļiem jo īpaši ir atklāts ka marihuāna  iznīcina tās plaušu šūnas kuras izraisi plaušu vēži un to vietā rodas jaunas un vesalas šūnasemotion

0 1 atbildēt