local-stats-pixel fb-conv-api

Aizliedz publikācijas par 13 gadu veco papucīti14

6 3
Lielbritānijas Augstākā tiesa aizliegusi plašsaziņas līdzekļiem publicēt jaunus materiālus par 13 gadu veco britu pusaudzi, kurš kļuvis par tēvu, raksta «The Independent». Pēc tiesneša vārdiem, Alfijam Patenam un jaunajai mātei, kā arī viņu pirmdzimtajai ir vajadzīga iespēja atgriezties normālā dzīves ritumā. Šokējošā ziņa par 13 gadu veco jauno tēti tika publicēta pirms nedēļas laikrakstā «The Sun». Bērniņa mātei Šantelai Stidmanei ir 15 gadu. Jaunie vecāki pavēstīja, ka viņu jaundzimušajai meitiņai būs laba ģimene. :: Lasi vēl un skaties video: Kļūst par tēvu trīspadsmit gados >>>
Drīz pēc šīs publikācijas vēl divi pusaudži atklāja, ka viņiem ir bijušas seksuālas attiecības ar Šantelu. Nākamnedēļ notiks DNS analīžu ekspertīze, kurā atklāsies, kurš patiesībā ir bērna tēvs. Tomēr plašsaziņas līdzekļiem ir aizliegts publicēt analīžu rezultātus. Atbilstoši tiesas lēmumam Eiropas Cilvēktiesību konvencijas 8. pants (tiesības uz cieņu pret privāto un ģimenes dzīvi) ir svarīgāks par 10. pantu, kurš nosaka vārda brīvību. 13 gadu vecā Alfija pārstāvis Makss Klifords gan piebilst, ka šis ir novēlots tiesas lēmums, jo nu visu notikumā iesaistīto personu vārdi ir ieguvuši pasaules slavu.
6 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Mauka 15 gados???
6 0 atbildēt
Bāc kapēc es vienmēr palaižu garām nu neko crams jūs iedziļināsieties velvienreiz šjā rakstā un nesadarīsiet tādus pašus sviesta gabalus!!
6 0 atbildēt
bbs1 paris dienas pa velu esi izlidis no migas :D:D:D veca zina kas te jau pabijus vairakas reizes...
6 1 atbildēt
Tādas ir tās 15 gadīgās.
5 0 atbildēt
cik var...?
5 0 atbildēt
A kas tagad noteik!?
4 0 atbildēt
pirms lieciet rakstus - pārskatiet jaunumu lentu!
4 0 atbildēt
Visvairaik man patīk šis citāts: " vajadzīga iespēja atgriezties normālā dzīves ritumā", kā var vispār normālā dzīves ritmā atgriezties cik viņiem gadu jopcik, ko viņi darīs vēlāk šos cilvēkus nesaprotu daži santīmi vai dzīve izbojāta!! Diez ko viņi teiks pēc 3-15-30 gadiem!!
4 1 atbildēt
no tādiem vecākiem arī rodas tādi dunduki
4 1 atbildēt
GAYLORD FUCKER
3 1 atbildēt
mauka jobanaemotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion (jerk)
3 1 atbildēt
šajā gadījumā tikai atspoguļojas mūsu sabiedrības problēmas un protams audzināšanas vaina arī šeit ir pie vainas...
2 0 atbildēt
Viņi vispār apjēdz ko sadarījuši!
0 0 atbildēt
Nē nu ar visu cieņu,bet nožēlojami.
0 0 atbildēt