local-stats-pixel fb-conv-api

Aizdevuma līgums Urlām!8

36 1

                                                               

Aizdevuma ligums nr. ____ ”___ ”  _____________  200_.g, Rīgā, Purčikā

 

_____________ ___________, pers. kods __________ , turpmāk tekstā Kreditors, no vienas puses, un ____________ ____________, pers. kods ____________, turpmāk

Tekstā Parādnieks, no otras puses natūrā noslēdz šādu te konkrēti reālu līgumu:

 

Līguma priekšmets

1.1.  Kreditors aizsit Parādniekam piķi par sumu _______ un uzreiz liek Parādnieku uz skaitītāja, bet Parādnieks uzņemas sabīdīt visas savas štelles  un dzēst parādu aks vajadzēs bez lieka bazara, prikoliem un čakarēšanās.

1.2.  Piķis parādniekam tiek aizsists pāris ģēlu izkruķīšanai no Purčika bratvas  obščaka keša, un tiks izsniegts Parādnjieka šēstakam pēc maļavkas uzrādīšanas.

1.3.  Piķis tiek aizsists Parādniekam tipa uz kādu gadiņu. No saņemšasnas momenta. Naturāli, no tā momenta arī tiek ierubīts skaitītājs

 

Nodrošinājums

2.1.  Ja gadījumā Parādnieks, lai Dievs viņam stāv klāt, sāk muhļīt procesus, kopā ar viņu atbildību pavilks konkrēti brigadieri __________________________

 

Pušu atbildība

3.1.  Karo4e bez sīkākiem bazariem, Parādnieks atbildi naturā.

3.2.  Ja Parādnieks savā vietā ieregulē trešo personu, viņš bez kreisā bazara un līkiem pontiem velk Kreditora priekšā atbildību par šīs trešās personas raskrutkā, ģēlām, štellēm un procesiem tipa it kā būtu viņa paša, Parādnieka bīdītas.

3.3.  Ja Parādnieks piķi  aizrok un neatgriež, viņš tiek uzskatīts par gailīti no tā paša brīža, viņa ģēlas nonāk paša Kreditora rokās, kā arī viņš pats konkrēti fiziski.

 

Otmazkas

4.1.  Par piķa neatgriešanu srokā netiks uzsākts konkrētais bazars, ja par iemeslu tam ir nepārvaramas varas proces, ko Parādnieks varēja iedomāties, bet ne novērst, piemēram, atrašanās izolatorā, etapā, hotkā vai jebkādā figņā ar mentūru.

 

Pravilkas

5.1.  Visi uzbraucieni par līguma ģēlu tiek regulēt streikās ar abu pušu piedalīšanos, brigadiera klātbūtnē, kuram lēmums ir galīgs un nepārstrīdams.

5.2.  Gadījumā, ja Parādnieks atsakās izpildīt noteikumus, par kurām puses vienojušās strelkas bazara laikā, Kreditoram ir tiesības močīt Parādnieku sorķīrā.

 

Ziņas par parādnieka, viņa ģimenes locekļu, vecāku, tuvu radinieku, attālu radinieku, u.c personu, kam varētu uzbrukt un dušit mantas stāvokli________________________________

 

7. Pušu paraksti, reāli bez prikoliem ____________

36 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Šis jau labu laiku apkārt klīst!:))))))))

13 0 atbildēt

Pats šito izdomāji? :DD

0 0 atbildēt

hah labs! :D Esi jau pro pa šitām lietām? :D

0 0 atbildēt

es shito kkadu gadu atpakalj lasiju, tad rodas jautajums, ka tu to vari but izdomajis? ja tikla jau tads meetajas?

0 0 atbildēt

precizejot apmeram no 2005/2006 gada!

0 0 atbildēt

Nu vismaz viņi kaut cik sapratīs! xD

0 0 atbildēt
0 1 atbildēt