local-stats-pixel fb-conv-api

Aborti12

10 1
šis nav kārtējais raksts par abortu aizliegšanu , man vienkārši gribētos zināt jūsu domas un jūsu viedokli par šo tēmu !

Vai jūs uzskatāt , ka aborts ir atbalstāms?
Man ļoti interesē vīriešu domas par šo tēmu ! Vai jūs ļautu sāvām draudzenēm , sievām kautko tādu darīt ? [iespējams jums nemaz nesakot] Vai jums būtu vienalga kas notiek ar embriju ?
Es gribētu zināt kristiešu viedokli par šo tēmu , vai jūs uzskatāt , ka aborts ir grēks ? Es pati arī esmu kristiete un abortu neuzskatu par grēku ...
Pirms dažām dienām lasīju , diezgan pavecu diskusiju par abortiem un tur viens vīrietis rakstīja , ka sievietei grūtniecības laikā nēdrīkst ļaut pienemt atbildīgus un svarīgus lēmumus , jo viņa šajā laikā ir garīgi nelīdzsvarota !
Vai jūs šādam apgalvojumam piekrītat ?
Ko jūs domājat par Baznīcas negatīvo attieksmi pret kontracepcijas līdzekļiem?

10 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Esmu par abortiem. Nekas nekad nav jādara par katru cenu, arī bērni nav jālaiž pasaulē par katru cenu.
3 0 atbildēt
Stulbie kristigie.... Nejau pa velti notiek aborti....Ir situacijas kad vnk nav apstakli pareizi!
2 0 atbildēt
Vai jūs uzskatāt , ka aborts ir atbalstāms? aborts nau jaatbalsta bet gan jasaprot, taa iemesli un nepieciesamiba! Vai jūs šādam apgalvojumam piekrītat ? iespejams jaa, bet visas nau vienadas! es tiesi uzskatu ka sieviete nevar but tik neliidzsvarota lai nevaretu pienemt sarezgiitus leemumus! Ko jūs domājat par Baznīcas negatīvo attieksmi pret kontracepcijas līdzekļiem? es domaju ka baznicaa nau seviski gudri cilveki! vairums ir viiriesi, iespejams zemapzinjaa vini domaa nevis par to ka kontracepcija ir nedabiga bet gan par to ka pie, prezervatiivi liedz guut maksimaalu baudu, bet tas ir tikai pienemums! kontracepcijai ir jabut, ja ta bus, nebus jadoma par abortiem!
1 0 atbildēt
Es kā džeks savai meitenei to neļautu darīt. Jo galu galā tas var atstāt diezgan lielu psihisku traumu uz viņu. Lai vai kā iznāktu, censtos mazo audzināt, lai ko tas prasītu. To aizliegt vai neaizliegt ir grūti izspiest. Tas ir rūpīgi jāizvērtē no daudziem aspektiem. (Aborti, ja bērns radies pēc izvarošanas, iestājusies nevēlama grūtniecība utt.) Kontracepcijas līdzekļus nekādā gadījumā nevajag aizliegt. Baznīca vienkārši ir sajukusi prātā. Tipa puritānismu visi tagad baigi piekops... He, kkā neticās :) Tad ko labāk - bez kontracepcijas un vairāk abortu, vai atļaut kontracepciju, toties ar mazāku skaitu abortu?
1 0 atbildēt
par abortiem esmu par tik tada gadijumaa ja viņus neuzskata ka kontracepcijas līdzekli(neiet reizi menesi pie arsta un taisa) bet gan tiešām, ja ir palikts stavoklī un bērns nav vēlams. protams ka ļautu draudzenei taisīt, itsevišķi ja viņai visa dzīve vēl priekša un tas sīcis tkai visu izbojātu. nu baznīca nekad nav bijusi īpaši gudra, ne viduslaikos ne tagad,un stulbus cilvekus un apvienības neklausos, tad man viņu viedoklis ir diezgan vienaldzīgs.
2 1 atbildēt
No vienas puses esmu par, no otras pret, par ja tiesham nepiecieshams nu nebija tas beerns veelams, nevajag ar, bet ja to dara vai ik nedēļu tas jau ir slimīi un nereti tādie cilvēkeim reprudiktīvā sistēma vienkārsi beigās nobeidzas, lai gan pietiek ar vienu reizi lai reproduiktīvā sistema izietu no ierindas dažreiz ;) tas ir debili visu vainu novelt uz vīriešiem, itka mēs tie visi cūkas kas nelieto prezervatīvus, bet ziniet prezervatīvi arī plīst un nedod tadu aizsardzību nemaz kā var iedomātie. aizliedzot 100% visus abortus baznīca smagi pārspīlē, jo tas būtu nenormāli... bērni dzimst mazāk kā tiek veikti aborti un tas tiešām dīvaini... zinu daudzas meitenes kas nesenā pagātnē palikušas stāvoklī vai kurām piedzimuši mazuļi... 2as meičas izdarija abortu šī gada sākumā, viena piedzemdēja, 2as stāvoklī, tā kā nesaprotu kas tad tik daudz abortu taisa, abortus taisa tie cilvēki kam tiešām tos nevajag, paši vēl bērni gandrīz vai ir noticis kas slikts ar bērnu stāvokļa laikā(tā no 1/2 bija jāveic tikai tāpēc ka bērns bija neriktīgā pozīcijā). nu ja palaistuvēm aks drāžas pa labi un kreisi bērns uzrodas diezvai būs laimīgs sīcis... pirms 2iem gadiem 2ām tādām drāzējām radās katrai pa puikai... diezko nelaimīgi sīči... abām muteres alkoholiķes, nerūpējas kā vajag... viens vispār drausmīgā stāvoklī... 2i gadiņi tikai apliks pēc mēneša, bērnelis pat runāt neprot, māte ar sexu nodarbojas acu priekšā, apmet šo novārtā un pati smagi piedzeras.... nu ziniet nekas labs tam bērnam nespīd un žēl ir...
1 0 atbildēt
Manuprāt, aborts ir katra cilvēka individuāls lēmums, nostāja un pārliecība. Labāk būtu, ja cilvēki uzņemtos vairāk atbildības paši pret sevi un līdz abortam nemaz nenonāktu. Bet ja nonāktu, tad tikai tad, kad citādi nevar.... un tie iemesli kāpēc "citādi nevar" lai paliek uz katra paša sirdsapziņas. Es tagad dzīvoju pilnīgi katoļticīgā valstī un jāsaka, ka ta baznīca ir vnk dumja! Mana kaimiņiene, vesela sieviete, grib adoptēt tikai tāpēc, ka baznīca aizliedz mākslīgo apagļošanu (vīram bērni nevar būt). Es esmu par laimīgi nodzīvotu dzīvi un ja sievietei ir iespēja dzemdēt pašai un medicīna var palīdzēt - kapēc labprātīgi pakļauties baznīcai?! Ticība ir akla. Bet arī ticība tāpat kā mīlestība ir vajadzīga (kam ticēt tas arī pēc katra paša ieskatiem). Kaut cilvēki būtu stiprāki, pašizlēmīgāki un tālredzīgāki.
1 0 atbildēt
Ta ir kluda...Nelaimes gadijusm ar sekam kuras individu paris vai toposa mate izverte savu stavokli un situaciju un pienem lemumu vai ja , vai ne.
1 0 atbildēt
tas atkarīgs no situācijas...ja vnk seksa laika ieņemts tad gan jau ka ta vajadzeja notikt, bet izvaroshanas- protams pavljik un raikin uzmanigak ar izteiciens..atspeeleesies tas viss jum...
1 0 atbildēt
Un tās duras, kurām iemesls bijis "kļūme" vidusskolā, par sodu sterilizēt, lai natkārtotu šadas "kļūmes". visaadi dziivee gadaas.. ja taa bija "kljuume" , diez vaio beerns buutu bijis gaidiits ... taadaa situaacijaa arii var taisiit abortu... jo vinja tikai maacaas..:/
1 0 atbildēt
poh man ko domaa tie ticiigie un taas suuda bazniicas ! esmu PRET ,jebkaadaa variantaa !!! izsargaajies kaa gribi ,bet aborts? nekad un nekaadaa gadiijumaa !!!! nu iznj*t ,ja beerns jau attiistaas ar novirzeem no normas!
1 2 atbildēt
Esmu pret abortu. Viennozīmīgi tu-aborta taisītājs nogalini cilvēku un bieži vien mātes pašas mirst.. takā bieži vien aborts ir laimes spēle.. paši vainīgi ka gribējās bērnu.. vai par agru vai kaut kā savādāk.. tās jau viņu škrobes..
1 2 atbildēt